Attól, amiért az ifjú párok zöme szigorúan ragaszkodik a terv szerinti menetrendhez, és nem tűr váratlan módosításokat az esküvő napján, még becsúszhatnak többé-kevésbé kellemes meglepetések! Egyben azért megegyezhetünk: ha napjaink egyik legmenőbb világsztárja a váratlan esemény a lagzin, akkor arra egyikünk sem panaszkodna!

 

justin-eskuvo

 

A videóban szereplő ifjú párnak megadatott az a lehetőség, hogy élete legszebb napján a kedvenc énekese „ronthassa meg” a hangulatot. Justin Timberlake ugyanis valósággal berobbant a szertartást követő fotózásra, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, a friss házasokkal együtt pózolt a kamerának!

A különleges alkalomról készült videó futótűzként terjedt a neten, és ma már nemcsak Timberlake, hanem az ifjú pár is világsztár! Utólag kiderült, az énekes váratlan felbukkanása nem is volt éppen annyira véletlen – a menyasszony apukája szúrta ki Justint a hotelben, ahol a párocska a fényképeket készítette, és megkérte őt, hogy lepje meg jelenlétével a házasokat.

Az ifjú párt amennyire lesokkolta Timberlake beugrása, éppen annyira lelkesítette is! El tudjuk képzelni, hisz mi valószínűleg ugrándoztunk volna örömünkben!