Megtaláljuk a másik felünket, esetleg a párkapcsolatunk elmélyül, vagy ellenkezőleg, felbomlik?flirtVégre itt van a nyár első hava, ami mindig felpezsdíti az ember vérét, hiszen a sokat mutató ruhák, strandolás, könnyed flörtök évszakába léptünk, de vajon mire számíthatunk a szerelemben? A csillagjegyünkből kiderül.

Kos: Ha van párunk, akkor ideje meghoznunk a döntésünket, ami komoly hatással lesz a jövőnkre. Ne próbáljuk szőnyeg alá seperni a témát, hiszen ugyanannyi érv szól a szakítás és az együtt maradás mellett! Tudjuk a választ, úgyhogy tegyük meg az ehhez szükséges lépéseket! A hónap végére nagyon szerelmesek leszünk.

Szingliként meglepő fordulatot hozhat a június, hiszen igencsak furcsa körülmények között ismerkedhetünk meg életünk párjával. Lehet, hogy eleinte nem hisszük el, hogy ez tényleg velünk történt. Viszonozzuk a másik érzelmeit!

Bika: Párkapcsolat esetén, ha az elmúlt időben úgy éreztük, hogy valami nincs rendben, esetleg hiányzik, vagy csökkent a szenvedély, romantika, akkor ideje, hogy elmondjuk a társunknak, hogy többre vágyunk, úgyhogy vegyen erőt magán. Valószínűleg nem kell kétszer szólnunk neki, mert egyből jön, hogy szeressen.

Szingliként eddig élveztük az egyedüllétet, de ez júniusban megváltozik, mert vágyni kezdünk a szerelemre, romantikára, amit nagy eséllyel megkapunk. Részünk lehet némi flörtben, de az sem kizárt, hogy komoly szerelembe esünk.

Ikrek: Ha van párunk, akkor békés júniusunk lesz, esetleg egy-két apró vitával tarkítva, ám még ez is jót fog tenni nekünk, mert minden a helyére kerül, a békülés édes pillanatait pedig mindkét fél élvezni fogja. Beszélgessünk a nyárról, vakációról, közös tervekről!

Szingliként mindent megteszünk, hogy kiélvezzük ennek az állapotnak az előnyeit. Ezt jól tettük, de júniusban jobb lenne, ha a függetlenség helyett flörtölnénk, ismerkednénk, esélyt adnánk a szerelemre. Legyünk bátrak, vonzzuk magunkhoz a kiszemeltet, akinek világosan hozzuk az értésére, hogy velünk senki sem játszhat.flirtingRák: Ha van párunk, akkor éljük meg vele a szerelmet, romantikát, szenvedélyt, mert csak így működhet köztünk a bizalom. A kedvesünkkel töltött idő mindenért kárpótolni fog, és látni fogjuk, hogy teljesen ránk van hangolódva. A hónap második felében nagy döntéseket kell meghoznunk. Ne féljünk ezektől!

Szingliként akkor vonzzuk be a párkeresőket, amikor nem teszünk ezért semmit. Júniusban csábítok, csinosak, sugárzóak leszünk, mindez pedig különösen széppé tesz, ezért sokan nem tudnak csak úgy elmenni mellettünk. Ne mondjunk nemet semmire, mert a június az igen hava!

Oroszlán: Párkapcsolat esetén furcsa helyzetben találhatjuk magunkat, mert valaki túl akarja szárnyalni a partnerünket, ezért hevesen ostromol, ami látványos zavarba hozhat, mert izgatja a fantáziánkat az illető. Gondolkodjunk el, hogy akarjuk-e még a jelenlegi párunkat, vagy inkább váltunk!

Szingliként kifejezetten jót tenne nekünk, ha valaki megingatná az önbizalmunkat, mert akkor azok is közelebb merészkednének hozzánk, akik eddig féltek. Bújjunk ki a bőrünkből, oroszlánból pedig változzunk szelíd macskává, tehát bátran legyünk gyengék.

Szűz: Ha van párunk, akkor vegyes hatásokat tartogat a június, de szerencsére 4-e után a kezünkbe vesszük a dolgokat, képesek leszünk egyedül dönteni arról, hogy mit akarunk, és milyen körülmények között. Amennyiben a párunk mellett maradunk, akkor alkalmazkodni fog hozzánk, bár egy új kedves is ezt tenné.

Szingliként új szerelem bontakozhat ki júniusban, ám nekünk kell eldöntenünk, hogy felkészültünk-e egy párkapcsolatra, mert az, ami júniusban jön, egy igazán izzó szerelemnek ígérkezik. Ha esélyt adunk az új impulzusnak, akkor garantált a boldogság.kissMérleg: Párkapcsolat esetén megjelenhet egy régi kedves, akivel legyünk óvatosak, mert akaratlanul is megnyithatjuk előtte a szívünket, ezzel pedig egy háromszöget alakítanánk ki. Ha nyugtot akarunk, akkor válasszuk a biztosat, és ne rúgjuk fel a jelenlegi kapcsolatunkat némi izgalomért!

Szingliként, ha az összes praktikánk bevetése ellenére sem találtuk meg az igazit, akkor ideje, hogy spontánul viselkedjünk! Ha jön valaki, akkor adjunk neki esélyt, mert nem fogunk csalódni. Júniusba ne akarjunk hódítani, hanem engedjük, hogy minket csábítson el valaki!

Skorpió: Ha van párunk, akkor júniusban nem lesz hiány izgalomból, szenvedélyből, új élményekből, ami még jobban elmélyítheti a kapcsolatunkat. Keressünk jó okot arra, hogy felkorbácsoljuk a kedvesünk érzelmeit. Nyugodtan lehetünk rámenősek!

Szingliként lesznek randevúink, jó bulikba mehetünk. Ha elég nyitottak vagyunk, akkor egyéjszakás vagy hétvégi kalandban is lehet részünk. Most mindenhol udvarlóba botlunk, ezért már-már zavarba ejtő lehet, mennyien próbálnak lecsábítani. Engedjünk a kísértésnek, mivel csak így derülhet ki, hogy ki az igazi!

Nyilas: Ha van párunk, akkor mindig kitalálunk valamit, amivel fenntarthatjuk a társunk érdeklődését. Ezt jól tesszük, mert szeretetre, ölelésre, odaadásra vágyunk, amit nem kapunk meg kérés nélkül. Mondjuk el a kedvesünknek, hogy mi érzünk!

Szingliként a június változást hozhat, ha engedjük. Nézzünk szét magunk körül! Fedezzünk fel új helyeket, mert van valaki körülöttünk, aki arra vár, hogy meglássuk. Fontos, hogy ne a külső alapján ítéljünk!

Bak: Ha van párunk, akkor fontos, hogy meg tudjuk fogalmazni, hogy mit hiányolunk a kapcsolatból! Kezdeményezzünk beszélgetést, és mondjuk el őszintén, hogy mire vágyunk, mert a kedvesünk reakciója gyors és pozitív lesz. Használjuk ki a lehetőséget!

Szingliként új szerelemre van kilátásunk, mert az égi energiák annyira vonzóvá tesznek, hogy annak a másik fél nem tud ellenállni. Mondjunk igent, ha randevúra, bulizni, társasági eseményre hívnak! Az igazi bármikor megjelenhet.dateVízöntő: Párkapcsolat terén feszült helyzetekre számíthatunk június 4-ig. Lehet, hogy kétségeink támadnak. Menjünk? Maradjunk? Szerencsére a kedvesünk veszi a vészjelzést, és megteszi azokat a lépéseket, amelyekkel kielégítheti a vágyainkat, ráadásul úgy, ahogy titkon akarjuk.

Szinglisség esetén legyünk titokzatosak, csak keveset mutassunk meg a lelkünkből, mert akkor az udvarlóknak lesz mit kutatniuk. A fontos dolgokat csak annak áruljuk el, aki előtt feltárjuk a szívünket. Hálózzuk be úgy a kiszemeltünket, hogy ő ezt észre se vegye, és higgye azt, hogy meg kell hódítania!

Halak: Párkapcsolat esetén lehet, hogy csökkent a vonzalom, esetleg kevés időnk van egymásra a kedvesünkkel, ami nyugtalanít. Ha így van, akkor júniusban döntsük el, hogy mit akarunk, és ezt közöljük a társunkkal is, ám ne felejtsük el, hogy nekünk is tennünk kell a megoldásért! Szervezzünk közös programokat!

Amennyiben még szinglik vagyunk, akkor a mosoly és az őszinteség a legjobb fegyverünk, tehát adjuk önmagunkat, és ne viseljünk álarcot, mert csak így kaphatjuk meg azt, amire szükségünk van. Felejtsük el a félrebeszélést! Júniusban legyünk szexi, vadóc és visszafogott emberek!

(Forrás: life.hu)