Megtaláljuk a másik felünket? A párkapcsolatunk elmélyül, vagy ellenkezőleg, felbomlik?

Júliusban mindegy, hogy van-e párunk, vagy szingliként élvezzük a nyarat, mert a csillagok gondoskodnak arról, hogy felpezsdüljön körülöttünk az élet. A következő hetekben találkozhatunk az igazival, vagy egy harmadikkal, aki miatt felrúgjuk az eddigi kapcsolatunkat, de az sem kizárt, hogy a viszonyunk megmenthető, ha egy kicsit dolgozunk rajta.

Kos: Ha van párunk, akkor mozgalmasan fog telni a nyár második hava. A következő hetekben kivirulunk, úgyhogy érdemes első randevúkat szervezni úgy, mintha csak most ismerkednénk meg a szerelmünkkel, mert nagyobb lehet köztünk a vonzalom, ha újra felfedezzük egymást. Csábítsuk el szerelmünket, mert ezzel jó hatást gyakorolunk a kapcsolatunkra.

Amennyiben keressük a másik felünket, akkor ne csak álmodozzunk, hanem cselekedjünk! Ha a jelöltek nem látják, hogy befogadók vagyunk, akkor nem fognak közeledni. Abban az esetben, ha nem szeretnénk egyedül élvezni a nyár maradékát, akkor legyünk nyitottak!

Bika: Párkapcsolat esetén, ha erővel próbáljuk magunk mellett tartani a partnerünket, akkor azzal csak azt érjük el, hogy még inkább meneküljön tőlünk. Ne akarjuk megijeszteni, hanem érjük el, hogy szeressen! Ehhez az kell, hogy engedjük szabadon lélegezni, mert akkor szabadon fog szeretni, ez pedig új kezdetet jelenthet.

Szingliként az őszinteség és a nyíltság vonzza hozzánk a lehetséges partnereket. Jól tesszük, ha új helyekre megyünk, bátran ismerkedünk, mert remek esélyünk van arra, hogy betoppanjon az életünkbe egy olyan ember, aki rendelkezik a számunkra fontos értékekkel.

Ikrek: Amennyiben van párunk, akkor mozgalmas júliusban lehet részünk. Az érzelmek terén nem lesz okunk a panaszra, ám eljött az ideje, hogy komoly döntésekre jussunk. Ennek az eredménye, hogy így vagy úgy, de más irányba fogunk elindulni. Mivel az események kiszámíthatatlanok lesznek a következő hetekben, ezért bízzunk a megérzéseinkben!

Szingliként, ha már unjuk az egyedüllétet, akkor ne rejtőzzünk el a megszokásaink mögé, és ne akarjuk elhitetni magunkkal, hogy minden úgy jó, ahogy van. Próbáljuk úgy alakítani a mindennapjainkat, hogy új lehetőségeink legyenek! Menjünk új közegbe, helyekre, és hagyjuk el néhány régi megszokásunkat!

kiss

Rák: Ha van párunk, akkor ideje, hogy ő és mi is nagy lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy a közös jövőnk stabil legyen. Jó hír, hogy júliusban olyan dolgok fognak történni velünk, amire a kedvesünk és mi is vágytunk. Újra átjárnak a régi érzelmek, mert a párunk figyelmesebb lesz velünk, mint korábban bármikor.

Amennyiben még az egyedülállók táborát erősítjük, akkor elkerülhetetlen, hogy életünk szerelme megérkezzen. Júliusban a Vénusz fogja megteremteni azokat a körülményeket, amelyek során ez bekövetkezik, de a nagy találkozás előtt, még sok flört és randevú vár ránk. Ne mondjunk nemet senkinek, mert ez is része a folyamatnak, ami elvezet az igazihoz.

Oroszlán: Párkapcsolat esetén a júliusi időjárás kihozza belőlünk a lehető legjobbat. Most zabolátlanok, szenvedélyesek lehetünk, ám ennek a következménye az lesz, hogy a párunk mellett valaki más figyelmét is felkeltjük. Ha ez bekövetkezik, akkor legyünk óvatosak, mert a féltékenység komoly vita alapja lehet.

Szingliként, ha flörtölésre és randevúkra vágyunk, akkor adjuk a világ tudtára, hogy szabadak és készek vagyunk az ismerkedésre! Július bőven tartogat izgalmakat, úgyhogy minden meghívásra mondjunk igent. Az igazi lehet, hogy nem gazdag, elbűvölő, hanem egy teljesen átlagos embernek fog tűnni.

Szűz: Ha van párunk, akkor végre megtaláljuk azt, amire régebb óta vágyunk. Ez a nyugalom, úgyhogy nem lesznek aggályaink júliusban. Tervezzünk sok közös programot a kedvesünkkel, de ez ne csak a hétvégékre korlátozódjon, hanem a hétköznapi estékre is! Közös koncert, kiállítás, mozi, színház kovácsolhatja erősebbé a kapcsolatunkat.

Ha még keressük a másik felünket, akkor minden lehetőség adva lesz ahhoz, hogy randevúzzunk, flörtöljünk, tehát arra, hogy esélyt adjunk annak, hogy mások megismerhessenek. Ha kihasználjuk az esélyt, akkor a sok jelentkező között meg fogjuk találni azt az egyet, aki a legjobb.

Mérleg: Párkapcsolat esetén eljött az ideje, hogy megmutassuk a lapjainkat a kedvesünknek! Ne titkolózzunk, ne ódázzuk el a fontos dolgokat, a félrevezetést pedig főleg felejtsük el! Júliusba mondjuk ki, ha elegünk volt, és nem akarjuk folytatni a kapcsolatot. Adjunk teret az új ismeretségnek, ha erre lehetőségünk lesz. Legyünk bátrak!

Amennyiben az egyedülállók táborát erősítjük, de ezen változtatni szeretnénk, akkor felejtsünk el mindent, ami a szingliséghez kapcsolódik! A szerelem ott van körülöttünk, de a mi dolgunk, hogy beengedjük az életünkbe. Vár ránk a mámor, az odaadás, a kedvesség. Egy olyan érzés keríthet hatalmára, amit még soha nem éreztünk.

Skorpió: Párkapcsolat esetén végre megleljük a harmóniát, ha alaposan kielemezzük és átbeszéljük a kedvesünkkel, hogy mivel javíthatnánk a mindennapjainkon, hol segíthetnénk többet egymásnak. Ezzel új életet lehelhetünk a viszonyunkba.

Szingliként tudnunk kell, hogy az a személy, aki boldogabbá tehetné a napjainkat, már ott lézeng a közelünkbe, nekünk pedig csak meg kell látnunk az illetőt, és el kell hinnünk, hogy ez tényleg a valóság. A jelölt lehet, hogy nem helyes, csinos, és nem próbálkozik minden nap, de tökéletes lesz számunkra.

Nyilas: Ha van párunk, akkor július elején hiába vágyunk a békére, mert kellemetlen dolgok okozhatnak nehézségeket. Változtassunk a megszokásainkon, vigyünk új lendületet a viszonyba, és némi plusz érzelem is jót tenne a hétköznapok egyhangúságának.

Egyedülállóként meg kell változtatnunk a gondolkodásmódunkat, ha párra vágyunk. Ha randevúzni hívnak, akkor mondjunk igent. Nyugodtan flörtöljünk, mutassuk meg, hogy milyen vonzók vagyunk, mert nincs mit vesztenünk.

Bak: Párkapcsolat esetén elegünk lesz a kedvesünkből a hónap elején, de szerencsére ő szeret annyira, hogy kitartson mellünk. Jó hír, hogy július 7-e után nagyon jó időszak veszi kezdetét az érzelmi életünkben, de legyünk óvatosak! Ha szerelmi háromszögbe keveredünk, akkor rajtunk múlik, hogy mi lesz ennek a vége.

Szingliként ki kellene mozdulnunk a komfortzónánkból, ha párra vágyunk. Mutassuk meg a legszexibb oldalunkat, illetve vegyük észre, hogy sokan akarnak megkapni, de lesz egy személy, aki sokkal kitartóbb, mint a többiek. Nyugodtan hívjuk el randevúzni azt, aki megtetszett!

Vízöntő: Amennyiben van párunk, akkor júliusban muszáj lesz változtatnunk a kapcsolatunkon. Abban az esetben, ha nem zárhatjuk le a viszonyunkat, hogy új dologba kezdhessünk, akkor mondjuk el őszintén és bátran a kedvesünknek, hogy több érzelemre van szükségünk.

Ha még szinglik vagyunk, akkor július 6-ig remek esélyünk lesz arra, hogy berobbanjon a szerelem az életünkbe. Valaki olyan szinten az ujja köré csavar, hogy nem tudunk tőle szabadulni. A következő hetekben ugorjunk fejest az életbe! Menjünk bulizni, ismerkedjünk és az egyéjszakás kalandtól se zárkózzunk el!

Halak: Párkapcsolat terén különböző érzelmek kavarognak bennünk, emiatt nem tudjuk meghatározni, hogy mit kellene kezdenünk a kedvesünkkel, ahogy azt sem tudjuk, hogy miképpen kelthetnénk fel jobban a figyelmét. Júliusban a legfontosabb az, hogy elgondolkodjunk azon, hogy kell-e nekünk egyáltalán ez a kapcsolat. Maradunk vagy megyünk?

Ha még keressük a másik felünket, akkor júliusban előfordulhat, hogy az, aki nekünk kellene, annak mi nem kellünk, illetve nekünk nem kell az, akinek mi kellenénk. Ennek oka az lehet, hogy rossz a stratégiánk. Változtassunk meg pár dolgot, és keressünk más társaságot!