Betegen vagy kiváló formában élvezhetjük a nyár második havát?

travel-expectations-vs-reality-212

Az év leggyönyörűbb időszaka a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy nem betegedhetünk, sérülhetünk meg, hiszen számolnunk kell a tipikus nyári egészségügyi kockázatokkal, így például a nyaralás, fesztiválozás közbeni sérülésekkel, gyomorrontással, fertőzésekkel, napszúrással, de akár meg is fázhatunk a légkondi miatt.

Ezek a nyári nyavalyák bárhol és bárkit utolérhetnek, de lássuk, hogy a csillagjegyünk szerint mi az, amire a leginkább oda kell figyelnünk júliusban!

Kos: Ritkán betegszünk meg, mert ránk inkább az a jellemző, hogy a türelmetlenségünk okoz egészségügyi problémát. Ez júliusban különösen igaz, mert olyan szenvedélyesen vágyunk a szabadságra, hogy az sérülésekhez vezethet.

Ha bekövetkezik a baj, akkor szerencsére gyorsan meggyógyulunk, regenerálódunk. Ezt az időt használjuk fel az elcsendesedéshez, valamint arra, hogy átgondoljuk a kérdéseink miértjeit, ugyanis így rájöhetünk, hogy mindez nélkülünk nem történt volna meg.

Bika: Valószínűleg a szerelemnek köszönhetjük, hogy makkegészségesek vagyunk júliusban, ugyanis a szeretet képes messzire űzni a betegséget, vagy a már meglévő egészségügyi problémákat gyógyítja meg.

A szerelmet fogadjuk örömmel, de emellett ne felejtsük el kényeztetni az élnivágyásunkat, élvezzük az öleléseket, és persze a finom ételeket, mert akkor júliusban nem lesz okunk a panaszra.

Bajt azzal okozhatunk magunknak, ha túlságosan ráfeszülünk valamire, vagy a párunkat nem hagyjuk lélegzethez jutni, ami veszekedéshez, féltékenykedéshez vezet. Az elfojtott harag megbetegíthet, úgyhogy ne engedjünk teret a negatív energiának!

Ikrek: Júliusban el kell fogadnunk azt, ami van, úgyhogy ne próbáljunk ellen állni, ne rohanjunk és a türelmetlenséget is kerüljük! Fontos, hogy ezeket az energiákat sporttal vagy a szeretettel vezessük le, mert ellenkező esetben belázasodhatunk, megbetegedhetünk.

Amennyiben sikerül gyorsan gyógyulni, akkor a regenerálódás alatt gondolkodjunk el azon, hogy miért estünk ágynak! Az egészségügyi problémákat sporttal űzhetjük el, illetve azzal, hogy alázatosan végezzük el a feladatainkat, dolgainkat.

Rák: Hála annak, hogy árad belőlünk az önzetlen szeretet, elkerülnek a betegségek, ám júliusban mégis jelezheti a testünk, hogy a lelkünkkel nincs minden rendben, mert megbomlott az egyensúlya. Fontos, hogy átgondoljuk, hogy hol voltunk akaratosak, kinek a viselkedését nem tudtuk elfogadni, mert ez az, ami miatt betegség sújthatja a szervezetünket. Próbáljunk mosolyogni, mert akkor nem lesz egészségügyi problémánk.

Oroszlán: Júliusban nagy átalakuláson, újjászületésen esünk át. Ennek a folyamatnak ne álljunk ellen! Engedjük el az akaratosságot, és higgyünk abban, hogy minden úgy lesz jó, ahogy van, mert egy felsőbb erő nagyon jól tudja, hogy mi és miért történik velünk.

Júliusban ez a hit kell ahhoz, hogy elkerüljenek a betegségek, fertőzések. Ha problémánk akad, akkor mindig keressük meg a miérteket, mert a betegségek feladata az, hogy valamit a tudomásunkra hozzanak.

Szűz: Nem lehetünk betegek júliusban, mert a bennünk feszülő szeretet megakadályozza az egészségügyi problémák kialakulását, a nehézségeken pedig könnyen átlépünk. Lehetséges, hogy a párunk vagy a gyerekeink lesznek azok, akik gyógyító hatást gyakorolnak ránk.

Egészségügyi problémát csak azzal okozhatunk magunknak júliusban, ha elmenekülünk az álmainkba. Ne lepődjünk meg, ha egy fertőzés ledönt a lábunkról, mert ennek oka az, hogy valamit nem akarunk tisztán látni.

Mérleg: Júliusban az égiek vigyáznak ránk, de ettől függetlenül figyelnünk kell arra, hogy a szavainkkal ne legyünk túlságosan szigorúak másokhoz és önmagunkhoz! Az ítélkezés és a kritika sok energiát lopna el tőlünk, ez pedig azt jeleni, hogy a fertőzések könnyebben elkaphatnak.

Gondolkodjunk el azon, hogy mi áll a rossz érzéseink hátterében! Lehet, hogy az a baj, hogy túlságosan meg akarunk felelni a világnak, vagy a párunk, gyermekeink birtoklása okoz problémát, esetleg féltékenység kínoz.

Skorpió: Júliusban előfordulhat, hogy a türelmetlenségünk, szabadságvágyunk sérüléshez vezet, ám abban az esetben, ha nem rohanunk, akkor nem lesz baj. Szerencsére vagyunk annyira bölcsek, hogy belássuk, hogy kár siettetni a dolgokat, mert mindennek elrendeltetett ideje van.

A nyár második havában a hiúság, világnak való megfelelési vágy is okozhat bajt, de ezek ellen a tudásunk és a hitünk nyújthat védelmet, illetve ezekkel győzhetjük le az előttünk tornyosuló akadályokat.

2

Nyilas: Lázzal, sérüléssel járó betegség és gyomorbántalmak keseríthetik meg a júliust, ha makacsul ragaszkodunk az igazunkhoz, illetve hagyjuk, hogy a hangulatingadozásunk irányítson.

Ez ellen azzal tehetünk, ha igazi Halakként viselkedünk tehát legyünk vidámak, hittel, energiával teli emberek. Júliusba se jelentsen problémát, ha sportolnunk kell, hiszen így levezetjük a belső energiánkat, ami így nem betegíthet meg. Ne engedjünk a lustaság iránti vágynak!

Bak: Júliusban ideje, hogy kimásszunk az önsajnálatból, fejezzük be az ábrándozást, mert az csak fertőzéshez vezet, ha a múlt fájdalmain kesergünk, vagy a jövőtől félünk. Éljünk a jelenben, mert akkor egészségesek maradhatunk!

A betegségek ellen használjuk a bennünk rejlő hitet, elfogadást! Amennyiben mégis elkap valami nyavalya, akkor ne aggódjunk, mert jó esélyünk van arra, hogy gyorsan meggyógyuljunk, köszönhetően a kiváló regenerálódó képességünknek.

Vízöntő: Júliusban olyan szinten tele vagyunk energiával, hogy valahogy le kell vezetnünk a felesleget, ha nem akarunk azzal rombolni, másoknak bajt okozni. Fontos, hogy legyünk óvatosak, amikor közlekedünk az utakon, vagy gyalogolunk, mert akár a saját lábunkban is eleshetünk, amivel sérülést okozunk magunknak.

Ne rohanjunk, mert meg fog várni az, amivel dolgunk van! Fontos, hogy a sportot beiktassuk a júliusi programunkba, mert sikert érhetünk el a bennünk tomboló erővel. A szellemi mozgásnak is nagy hasznát vehetjük!

Halak: Az égiek vigyáznak ránk, hogy júliusban ne betegedjünk meg, de ezt szabotálhatjuk azzal, ha nem vállalunk felelősséget az életünkért, és másokat hibáztatunk a problémánkért. Ebben az esetben a testünk jelezni fogja, hogy rossz úton járunk, vagy egy kényszerpihenővel érheti el, hogy elgondolkodjunk a hozzáállásunkon.

Amennyiben engedjük, hogy a félelmek átvegyék az uralmat felettünk, akkor elvonjuk magunktól az energiát, tehát a fertőzések könnyen támadhatnak. A hit és a szeretet lehet az egyetlen fegyverünk a betegségek ellen.

(Forrás: femcafe.hu)