Mire számíthatunk az érzelmek terén?

 

 

Elérkeztünk 2017 első havához, ami nem lesz eseménytelen a párkapcsolatban és a szingliként élő csillagjegyek számára.Vajon megtaláljuk az igazit, elköteleződünk, vagy véget vetünk a kihűlt viszonyunknak?

Kos: Ha van párunk, akkor januárban furcsa érzések, vágyak és gondolatok fogalmazódhatnak meg bennünk, ám azzal vigyázzunk, hogy a féltékenység, túlzott akarás tévútra vezethet!Lehetünk szenvedélyesek, de annak kiélésére otthon keressünk lehetőséget, ne máshol!Tartsuk tiszteletben a jó erkölcs határait!

Ha az év első havában még keressük a párunkat, akkor változtatnunk kell a megszokásainkon.Keressünk új helyeket, vállaljuk fel, hogy kit keresünk, mire vágyunk.A szerelmet nekünk kell keresnünk új területeken és társaságban.

 

Bika: Párkapcsolat esetén át kell gondolnunk, hogy mi jó és mi nem az a számunkra!Ideje, hogy kimondjuk, hogy mit szeretnénk, mit kérünk a párunktól, akit vegyünk rá, hogy mondja el a véleményét!A januári tisztító beszélgetés évekre meghatározhatja a kapcsolatunkat.

Szingliként jó lehetőséget kapunk a csillagoktól az érzelmek terén, ám ezzel akkor élhetünk a legjobban, ha ismeretlen terepre lépünk.Próbáljuk ki a társkeresőt, vakrandit, vagy csatlakozzunk egy csoporthoz, mert az új világgal, új esély nyílik a szerelemre.

 

Ikrek: Párkapcsolat esetén megdöbbenthetjük a partnerünket azzal, hogy januárban akaratosabbak és szókimondóbbak leszünk, ám ez nem baj, mert az őszinteséggel tiszta vizet önthetünk a pohárba.Számítsunk arra, hogy ki kell engesztelnünk a kedvesünket, valamint felejtsük el az állandó méltatlankodást.

Ha még nem találtunk párt, pedig szeretnénk, akkor álljunk meg januárban, mert talán pont az a baj, hogy ennyire görcsösen kergetjük az álmainkat.Vegyük le a szemellenzőt, legyünk nyitottak mindenre, mert így megtalálhatjuk a másik felünket.

 

Rák: Ha van párunk, akkor januárban hatalmába keríthet a romantika, összebújás, szenvedély iránti vágy.Jó hír, hogy ennek semmi akadálya, mert a partnerünk mindent megtesz, hogy elbűvöljön.Hagyjuk szeretni magunkat!

Szingliként sokan kereshetik a kegyeinket januárban, ám valószínűleg mindenkinek ajtót fogunk mutatni.Január 17-e után egy olyan személlyel találkozhatunk, aki első látásra megdobogtatja a szívünket.Élvezzük a szerelmet, ami magával ragad!

 

 

Oroszlán: Párkapcsolat esetén drámai átalakulásra számíthatunk januárban.Ennek a folyamatnak ne álljunk ellen, hanem engedjük, hogy a sors megmutassa, hogy mi a jó nekünk.Ha úgy érezzük, hogy ennek a viszonynak vége, akkor szakítsunk!Ha változtatni szeretnénk a kapcsolaton, akkor tegyük meg!

Ha párt keresünk, akkor a csillagok eleinte gátolni fogják a törekvéseinket januárban, de később több jelölt közül is válogathatunk.Ha a szívünkre hallgatunk, akkor tudni fogjuk, hogy kivel érdemes randevúzni.

 

Szűz: Ha van párunk, akkor januárban ideje, hogy kimutassuk, hogy mennyire szeretjük a kedvesünket, akinek nem lesz többé hiányérzete, ha korábban volt.Az év első havában le tudjuk csillapítani a vágyainkat, a párunk pedig elégedett lesz.Amit januárban adunk, azt kapjuk vissza az érzelmek terén.

Szingliként zavarba ejthet, hogy milyen sokan próbálkoznak azzal, hogy elnyerjék a szívünket, de az igazi áttörést a január 28-i újhold hozhatja meg.A csillagok szerint csak akkor találhatunk párt, ha őszintén és nyílt lapokkal fogunk játszani.

 

Mérleg: Ha van párunk, akkor örömteli pillanatokkal indul a év, tehát lesz okunk az elégedettségre.A kapcsolatunk jól halad, a korábbi bonyodalmak pedig rendeződni fognak januárban.Ha minden rendben lesz, akkor még inkább örülhetünk a sikereinknek.

Amennyiben párt keresünk, akkor engedjük be a szerelmet az életünkbe januárban!Készülünk fel arra, hogy furcsa körülmények között jelenhet meg valaki, aki intenzíven fog érdeklődni irántunk.Ha megérint a szerelem szele, akkor engedjünk neki!

 

Skorpió: Párkapcsolat esetén úgy érezhetjük, hogy elbeszélünk egymás mellett a kedvesünkkel.Ebben az esetben legyünk nyugodtak, ne kapkodjunk, ne kételkedjünk, hanem bízzunk a megérzéseinkben és legyünk őszinték!A hangulatingadozásunk feszültséget gerjeszthet.Január 12-e után jobb lesz a helyzet.

Szingliként egyhangúan indul az év, mert a munka alaposan le fog kötni, úgyhogy hiába is vágynánk párra.Január 12-ig maximum flörtre, kalandra lesz lehetősünk, majd a hónap második felére megváltozik a helyzet.

 

Nyilas: Ha van párunk, akkor kellemes hatások jelentkezhetnek a mindennapjainkban, amelyek kicsit egyhangúak lehetnek, de ez nem baj, elvégre nincs szükség állandó felhajtásra.2017 első havában csak bújjunk össze a kedvesünkkel, akivel osszuk meg a terveinket!

Szinglinként akadozni fog a párkeresés.Talán egyéjszakás kalandok akadhatnak, mert január 12-ig kevés esélyünk lesz bármiféle áttörésre.Az igazi egész közel jár, de csak a hónap végén lehet esélyünk arra, hogy megtaláljuk.

 

 

Bak: Ha van párunk, akkor imádni fogjuk a szenvedéllyel teli januárt, ám fennáll annak a veszélye, hogy megjelenik egy harmadik, akinek felkelti az érdeklődését a tüzes hangulatunk.Most könnyen belebonyolódhatunk egy viszonyba.Gondoljuk át, hogy mit teszünk!

Szingliként tudnunk kell, hogy januárban már keresni fog az igazi, aki nem jár messze, ám megtalálni csak akkor fog, ha nyilvánosság elé lépünk.Az év első havában bátran menjünk bele minden helyzetbe, randevúzzunk, mert csak akkor hibázhatunk, ha nemet mondunk.Most az sem baj, ha több végén égetjük a gyertyát.

 

Vízöntő: Párkapcsolat esetén januárban tisztáznunk kell a vitákat, kétséges ügyeket!Ne fussunk el az őszinteség elől, hanem nyíltan beszéljünk a vágyainkról.Az év első havában kiderülhet, hogy miből van sok, vagy kevés, min kell változtatni a tartós béke érdekében.

Ha párt keresünk, akkor januárban minden adott lesz ahhoz, hogy megtaláljuk a szerelmet, de ehhez nekünk kell a tettek mezejére lépnünk.Most az sem baj, ha hagyjuk, hogy a barátok mutassanak be jelölteket.Vessünk be új trükköket, mert a siker garantált!

 

Halak: Ha van párunk, akkor a kockázat hozhat sikert januárban.Tegyük izgalmasabbá a mindennapokat, mert az újdonság és a szenvedély sokat javíthat a viszonyon, ám ezt ne úgy érjük el, hogy keresünk egy harmadikat!A hűtlenséggel csak összetörnénk a párunk szívét, ezért inkább otthon próbáljuk ki az új praktikákat.

Szingliként nem baj, ha a tökéletes, kifogástalan párra vágyunk, aki a tenyerén hordozna.Ha ez a típus elkerül, akkor annak oka az lehet, hogy túl magasak az elvárásaink.Ha kicsit lejjebb tesszük a lécet, akkor megnőhet a jelöltek száma.

(Forrás: life.hu)