Tudatmódosító szer hatása alatt vezetett a 2010-ben már ugyanezért elítélt Kourosh Keshmiri, amikor autójával belehajtott egy házba és halálra gázolt egy hálószobájában békésen alvó férfit Kalifornia déli részén.

n-KOUROSH-KESHMIR-large

Jeff Hallock Orange megye seriff hadnagya elmondta, a hatóságokat december 29-én, valamivel hajnali három óra után értesítették, miután a feltételezhetően ittas sofőr belerohant autójával egy ház hálószobájába a Mission Viejo-n. Hallock elmondása szerint a házban egy férfi aludt, akit az autó halálra gázolt és a helyszínen szörnyethalt. Az áldozat kilétét egyelőre nem sikerül azonosítani.

A seriff hadnagy tudatta továbbá azt is, hogy a most 27 esztendős Kourosh Keshmirit őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene tudatmódosító szer hatása alatt történő vezetésért.

Az egyelőre nem világos, hogy az autó milyen sebességgel haladt a lejtőn lefelé, arra azonban fény derült, hogy a jármű feltehetően nagy sebességgel ugratott fel a padkára, aminek köszönhetően végezetül a hálószobában landolt.