Elérkeztünk a November végéhez és így vége lett a Movembernek is. A hazai mozgalom vezérei szerveztek egy záró bulit, ahol összegyűltek a bajszosok, hogy megmutassák egymásnak a hónap termését. Természetesen mi a sztarcafe.com-tól is meglátogattuk az eseményt, mint movemberi mozgalmárok és azt kell, hogy mondjam semmiképpen sem hagytam volna ki.

Az esemény a Közhely nevű, szórakozóhelyen zajlott a Kálvintértől egy bajusznyira. Számomra ez volt az első találkozás a helyszínnel, amire szerintem én mindenképpen visszatérek még. A kicsit romkocsma stílust idéző, de annál azért kevésbé dzsuvás Közhely a legkevésbé sem volt közhelyesen feldíszítve. Az ember sorra járja az agyon reklámozott stílus zenéket promótáló diszkókat, ahol drága vizezett piákon és rádió slágereken kívül nem sok mindenre számíthat. A Movember viszont több, mint partiszervező társaság, ez egy mozgalom, így a bulijukon is sokkal többet kap az ember, mint egy hétvégi képszakadást. A programokkal és férfias játékokkal teleszórt Közhelyen az elején kissé elveszve éreztük magunkat, az újdonság hatására, de mint élvonalas mozgalmárok gyorsan felismertük, hogy haza érkeztünk, nem pedig egy lebujba. Volt szkanderpad, szögbeverő rönk, moziszoba a Movember munkásságáról készült filmekkel, előadás a prosztatarákról, bajuszverseny, bajuszfal, és persze jó hangulat. Az estének volt egy jótékonysági vonala is, hogy ne csak a pesti alvilágot támogatsd a partikon otthagyott összegekkel. Egy speciális Movember koktél vásárlásából összegyült összeggel a magyar mozgalmat támogathattad, de volt még lehetőség becsületkasszás muffinok fogyasztására is.

Sajnos mivel a sztarcafe.com különítmény autóval érkezett nem tudtuk belevetni magunkat a hírhedt budapesti éjszakába, természetesen pótolni fogjuk ezt az élményt a jövőben. Aki már unja a sablonos bulikat annak azt kell mondjam, hogy nagyon bánhatja hogy kihagyta. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen jövőre szintén megrendezésre fog kerülni az esemény ahova minimum a fél országot várjuk szeretettel. Újra találkozunk 2013 Novemberében. Addig is: Keep calm and love mustache!

18267_381643791929815_1026431594_nKellék bajszok bárkinek

480057_382138785213649_734559748_nMr Bajusz

P1160417Support cookies

P1160420Szögelő verseny

P1160414Szkander