A tevepatának csúfolt jelenség a női öltözködés egyik Achilles-ina. Nem könnyű ellene védekezni, ha valaki legginget visel, de akár egy vékonyabb nadrág esetében problémát okoz.

A nadrágon átütő szeméremtest kellemetlenséget okoz a viselőjének, de annak is, aki látja, hiszen ez olyasmi, mint a látványos dekoltázs, egyszerűen arra a területre irányítja a figyelmet. Ellentétben azonban például a dekoltázzsal ezt a hatást igazából senki nem akarja elérni.

A tevepata sok fejtörést okozott a divatszakembereknek, akik eddig megnyugtató megoldással nem tudtak előállni, bár kísérletekből nincs hiány. A Seamless Thread márka azonban most úgy érzi, hogy sikerült kifejleszteniük a tökéletes bugyit, amivel a jelenség kiküszöbölhető. A Camel No (a tevepata angolul camel toe) egy olyan alsónemű, ami a kérdéses részeknél meg lett vastagítva, mindehhez azonban nem használtak fel külön merevítőanyagot.

 

tevepata-mentes-bugyi-1

A márka egyik tulajdonosának a saját esete inspirálta a fejlesztés, hiszen néhány alkalommal már ő is áldozata volt az ágyékára meredő pillantásoknak, de hasonlóan kellemetlen élmény volt számára, amikor azon kapta magát, hogy egy megbeszélésen ő maga is valakinek a tevepatáját bámulta, és semmit sem bírt megjegyezni a beszélgetésből a zavaró látvány miatt. A Seamless Thread ezért kezdett fejlesztésekbe, és sikerült előállnia a megoldással, ami a honlapjukon már rendelhető is. A tevepata-rajongók (miért pont ilyenek ne lennének?), máris tiltakoznak a termék bevezetése ellen.

Te vennél hasonló bugyit?

forrás: glamour