1.    Egyedül minden könnyebb

Szex közben egy nőnek sokkal tovább tart eljutni a csúcsra, mint neked: általában 15-20 perc választja el a előjátékot az orgazmustól. Nem úgy egyedül! Ekkor akár 2-3 perc alatt is végezhet, hiszen egyrészt csak magára figyel, másrészt pontosan az történik, amit éppen kíván.

2.    Nem csinálja olyan gyakran

A reggeli merevedés rögtön alkalmat ad arra, hogy jól indítsd a napot: a megkérdezett férfiak negyede heti háromszor maszturbál, és 55%-uk kényeztette magát legalább egyszer a múlt hónapban. A nők ennél sokkal kevésbé aktívak: csak 10%-uk csinálja heti háromszor, és 38%-uk vallotta azt, hogy egy hónapon belül legalább egyszer magához nyúlt.

620x0 (1)

Ok az a neveltetésben keresendő: a női maszturbációhoz még mindig több szégyenérzet kötődik, mint a fiúkéhoz, ráadásul a lányok később is kezdik. Míg a fiúk már 10 éves koruk körül felfedezik a testükben rejlő lehetőségeket, addig a lányok gyakran csak a 20-as éveikben állnak neki a feltérképezésnek.

3.    Ehhez is kell nekik előjáték

Elővesz egy spéci síkosítót, gyújt néhány mécsest – mert fejben is ott kell lennie. Ha valami kizökkenti, lőttek az egésznek.

4.    Sokkal gyengédebb magával

A csikló környékén kétszer annyi idegvégződés található, mint a pénisz hegyén, ezért érthető, hogy nem fog durván bánni vele. Vagy éppen igen, de akkor neked is szólni fog, hogy úgy szereti!

620x0 (2)

5.    Az egész teste részt vesz benne

Neked az előjáték, a lényeg és a levezetés is a péniszednél történik – ő viszont lehet, hogy a nyakánál vagy a karjánál kezdi és a mellbimbóján vagy a combja belső felén át vezet az út a puncijához.

6.    Nem mindig a lényeg a lényeg…

Valószínűleg ez a legnagyobb különbség a férfiak és a nők között: egy pasinak az a cél, hogy elmenjen és kész. Egy nő viszont lehet, hogy csak kényezteti magát és nem is arra hajt, hogy orgazmus legyen a vége. A lényeg, hogy jól érezze magát nem pedig a csúcstámadás mindenáron.

(forrás: ripost)