A “többet már nem költünk erre a retekre” dilemma megváltói, a Jailbreak-ek legújabb szériája már letölthető Windows-ra, Linux-ra és Mac-re, melyeken keresztül az iOS 6-ot és az iOS 6.1-et is fellehet törni. Mit nekünk, Európaiaknak nyugati Jailbreak tilalom, mi Kárpátalja lakói akkor és úgy törjük fel a telefonunkat ahogy jónak érezzük!

Lássuk is, hogyan fogjunk neki.

Az új eszköz egyébként kompatibilis az összes pillanatnyilag polcokon lévő Apple termékkel, beleértve az iPad Minit és a zseniálisan tovább fejlesztett iPhone 4.5-et, akarom mondani az iPhone 5-öt.

A Jailbreak folyamat hihetetlenül egyszerű, még is sokan túl komplikáltnak tekintik, más hozzá nem értő vélemények miatt. Miután letöltöttük a programot, egyszerűen csatlakoztassuk az iOS-os készülékünket egy USB kábel segítségével, majd futassuk az alkalmazást, kattintsunk a Jailbreak-re és egy körülbelül 5 perces várakozás után készek is vagyunk. Végül meg fogja kérdezni, hogy fel szeretné e oldani a készüléket, érintsük meg a Jailbreak gombot a kezdőképernyőn. Majd befejez pár dolgot és miután ez megtörtént, készen is vagyunk.

És ennyi, készen is volnánk! Árpád gyermekein megint nem fogtak ki a nyugati tilalmak.

Vélemény, hozzászólás?