Valljuk be őszintén, nemcsak a nők tudnak hosszan tollászkodni a fürdőszobában, hanem a pasik is. Sőt! De vajon mi történik 30-40 percig, vagy akár egy egész órán át a zárt ajtók mögött? 

620x0 (11)

1. Alapos borotválkozás

A szőrzet karbantartása nagyon fontos. S bár a borotválkozás az arcon rutinmunka, azért meg kell dolgozni minden egyes tiszta centiméterért.Az intim testrészről nem is beszélve. Ott még precízebb mozdulatokra van szükség, illetve pontos stratégiára.

620x0 (12)

2. Kényezteti magát

Ha egyedül él egy pasi, bárhol maszturbálhat a lakásban. Viszont ha párkapcsolatban, akkor már szűkül a terület, ahol eme népszerű tevékenységet folytathatja. Ha kiegyensúlyozott szexuális életet él, még akkor is szükség van az egyéni akciókra, ahogy a nőknek is. Erre a legalkalmasabb helyszín a fürdő.

b2c84906ab1f9ff40a4ef1cc018535ea47a07854

3. Tökéletes hely, hogy kipróbálja a szépségápolási cuccaid

Bár soha nem vallanák be, imádják kipróbálni a krémeket, vagy a levendulás fürdőolajat. Először csak a kíváncsiság hajtja őket, majd rájönnek, milyen hasznosak ezek csodaszerek.

4. Pihenés a nyugalom szigetén

A kád és a vécé a férfi számára a két legnyugodtabb hely a lakásban. Biztos lehet lehet benne, hogy itt nem zavarja majd senki, hiszen dolga van. Az okostelefonok világában itt olvasgathat, megnézheti a napközben elszalasztott videókat, és ez bizony eltart egy darabig.

620x0 (13)

5. A rövid hajra is kell időt szánni

Hajmosás, szárítás és formázás, legtöbbször persze zselével. A női frizura sem készül el két perc alatt, így egy igényes férfi bizony legalább ennyi időt szán a hajára.

(forrás: ripost)