Természetesen szépségápolás, smink, körmök és haj témával kapcsolt profilok is találhatóak nagy számmal és van köztünk rengeteg hasznos, vagy éppen elképesztő fiók is. Most nyolc olyan profilt fogunk bemutatni, amit a szépségápolás témakör rajongóinak figyelmébe ajánlunk.

1. @hudabeauty

Egy Dubai hölgyé ez a fiók divat és smink témában, sőt néha még körmökről is posztol, valamint van YouTube csatornája is.

2. @glittergirlc

Ez a fiók a sminkes hölgy csatornájához készült. Ide is fel szokta tölteni a smink tutorialokat, amiket készít, de a teljes verzió YouTuben található. Nagyon sok film és mese témájú sminket készít, de megtalálhatóak nála a sima natúrtól kezdve a party sminkek is.

3. @festyinstyle

Egy magyar divat blogger hölgyé a fiók, aki rengeteg divattal kapcsolatos képet tölt fel. Inspiráció szerzés céljából is érdemes követni!

4. @nailsartvidss

Körömlakkokkal foglalkozó fiók, szinte csak videók találhatóak rajta. Minden videóban megmutatja, hogy készítette el az adott körmöt. Tökéletes, inspirációt adó oldal, ha nem tudod, milyen körmöt készíts magadnak.

5. @makeupvideox

Rengeteg, sminkekről elkészített videót tesz fel a felhasználó, melyekben lépésről-lépésre láthatjuk a sminkek elkészülését.

6. @bethbenderbeauty

Ez egy külföldi webáruház Instagram fiókja. Rengeteg smink videó és kép is található itt és rengeteg inspirációt lehet szerezni a különlegesebb sminkekről.

7. @mmmmitchell

Egy sminkes fiatalemberhez tartozó fiók, rengeteg képet tölt fel sminkkel kapcsolatos témában, ráadásul férfi, aki önmagát is előszeretettel sminkeli, ami megadja a blog pikantériáját. Személy szerint az egyik nagy kedvenc, mert rendkívül szépen dolgozik.

8. @mayamia_makeup

Nem mutatunk újdonságot azoknak, akik a témában ismerik a híresebb külföldi sminkeseket. Nekik – és mindenki másnak – csak ajánlani tudjuk a hölgyet. Eszméletlen szép sminkeket készít és YouTube csatornával is rendelkezik, azt is érdemes lecsekkolni.

(forrás: flyerz)