A képek alapján a fehér színű Suzuki Swift szedán nem különösebben izgalmas, ám ha a hirdetés teljes szövegét is elolvassuk rögtön azzá válik. Egy hátsókerék-hajtásúra átépített masináról van szó, amelyben gázgyorsítós kipufogó, hegesztett difi és “tucc-tucc” zene is van.

suzuki-2

Eladó hátsokerekes 1.6-os 16 szelepes szopo benzines Suzuki Swift! Igen 4x4böl lett csinálva de nekem már egyrászt gyenge mert 4-esbe már nemtudok vele driftelni száraz aszfalton, másrészt mindennapi használatra annyira nem élvezetes ahogy pattog meg ordíííít! Keményitett gátlók, vágott rugók, 50-es rendszer, átmenő(most figyelj) gázgyositós hátsódob Hoppá nemakármi!

suzuki-3

Menettulajdonságai egész jók leszámitva hogy a heggesztett diffi rángatja a hátulját kanyarba de ha rárugod nemis érzed! Installáltunk bele egy olajhűtőt meg egy olajhőfokmérő órát hogyha sokat akarsz forogni egyhelyben vagy a tesco parkoloba a nagy bevásárlás után, ne melegedjen el az olajad! Csak Castrol olajjal volt hajtva, a diffibe is Castrol Limited Slip olaj van de lehet azért nembirta mert az volt ráirva a dobozra hogy Nissan GT-R-be valo! van a kocsiban tucc tucc is de ugyse hallod mert ugyebár az 50-es rendszer elnyom minden külsö hangot, de még az asszony sikitását sem hallod!suzuki-4

Recaro ülések amik fűthetők mint kiderült de még nem kötöttem be de megmutatom hogy müködik ha szeretnéd, popoló és derékfütés! nagyon király! 4 zónás klima, szóval mind a 4 ablakot letudod húzni a vezető oldalrol attol függ hol hány fokot szeretnél! Állitható a kormány magasság is ha pl akkora combod van mint Ronnie Coleman-nek akkor beférjen a lábad a kormány alá kényelmesen! hát naggyábol ennyi! Ja igen a lényeg mint céloztam rá pár sorral feljebb hogy a diffi feladta a harcot szoval hajtás az nincs! De veszel bele egy diffit levarrod és mehet tovább, max 10e ft és 2 óra szabadidő szükséges hozzá, ha gondolod még segitek is persze ha utána elviszed innen! 2 küszöbre ráférne egy kis purhab+farmernadrág mert egy 2 lyuk van rajta de nem mai autó ugyebár! Gyere El inditsd be, csinálj egy képet a hangjárol akaszd rá a kötelet és szabadits meg tőle hogy ne itt álljon hanem a te kertedbe vagy a te házad elött! Az árbol tudunk egy kicsit faragni pl kiveszem a rádiót belőle mert ugyse fog az kelleni neked, esetleg!suzuki-5

De ha felhivsz megtudjuk beszélni! Ha érdekel hivj fel, visszahivós smst légy szives ne küldj mert nemtudlak visszahivni mert nincs egység a telefonomon mert a fél életem a kocsiba van! : ) Toyota Suprát bal kormányos manuál váltost beszámitok, esetleg Honda S2000 de csak ha turboos! Esetleg még arra rá is fizetek! Törpenyulat, Keverőtárcsás mosógépet, szopos malacot, cigaretta csikket, használt ovszert, kemping biciklit, 4 személyes sátrat, antik széklábat nem kérek köszönöm! az elöző kocsimat is ilyenekre cseréltem és még nembirtam eladni őket! kössz hogy elolvastad.

suzuki-6