Évezredek óta a tökéletes férfit keresik a nők. De létezik egyáltalán? Talán túl nagyok az elvárások. A tökéletes persze nem hibátlant jelent, mert a nagy Ő-t hibáival együtt fogadjuk el. De akkor mi kell a nőnek?

620x0 (22)

Íme, a mintapasi legfőbb ismérvei!

1. Védelmezzen, és ne bántson!

A legalapvetőbb kritérium, hogy soha ne emeljen kezet a gyengébbik nemre. Egy férfi nem férfi, ha megüt egy nőt!Védelmezze őt, érezze a nő, hogy mellette mindig biztonságban van. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha ránéz valaki egy bárban, akkor azonnal leüti.

620x0 (23)

2. Nem számít, mekkora izommal rendelkezik!

Figyeljen oda az egészségére, de ne az legyen a legfontosabb, hogy mekkora a bicepsze. Egyáltalán nem fontos, hogy 30 vagy 90 kilót emelget a kondiban.

3. Lényegtelen, hány nő volt az ágyában!

Vannak, akik már a középiskolában megtalálták az igazit, és soha nem is akarnak mással lenni. Míg mások húzogatják a rovátkákat a noteszükben, és minden ujjukra jut egy csaj.

Különbözőek vagyunk, és mindenki hajlandó azt hinni, hogy amit ő csinál, az a tökéletes.

A legkalandozóbb természet is megérik a komoly kapcsolatra. Ki előbb, ki utóbb.

620x0 (24)

4. Legyen érzelmes!

Nem attól erős, ha soha nem sír, vagy soha nem mondja el, hogy mit érez. Sőt! Kifejezetten pozitív tulajdonság, ha ki meri mutatni az érzelmeit.

5. Álljon ki az igazáért!

Még akkor is, ha mindenki más véleményen van, és teljesen egyedül marad az érveivel. Álljon ki mindazért, amiben őszintén hisz.

6. Legyen megbízható!

Fontos, hogy mindig számíthass rá, a legnagyobb bajban és a legkilátástalanabb helyzetben is.Nem jó, ha önző, és mindig figyelmen kívül hagyja mások érzéseit.

7. Legyen divatos!

620x0 (25)

Nincs semmi gond a farmerral és a fehér pólóval. Ez is vonzó tud lenni. De nem kell mindig ebben járni. Cseppet sem von le a férfiasságból, ha kicsit odafigyel a divatra, és törődik azzal, hogyan lép ki az ajtón reggelente.Legyen igényes!

8. Legyen jó a modora!

A mai világból kezdenek kihalni az úriemberek. Nem a 19. századi romantikára vágynak a nők, de az ajtókinyitás vagy a kabát lesegítése nem a világ. És a “köszönöm” szó használatától sem halt még meg senki.

9. Fontos a tájékozottság!

620x0 (26)

Ne csak egy témában legyen otthon! Tudja, hogy mi folyik a világban, és nem árt, ha véleménye is akad erről-arról.

10. Jó férj és jó apa!

620x0 (27)

Nem mindenki akar férjhez menni és akar gyereket. De aki egy családra vágyó nő mellett horgonyoz le, annak bizony számolnia kell a következményekkel. Ahhoz, hogy jó apa legyen, nem kell lehoznia a csillagokat az égről, csak mindig legyen jelen a gyerekek életében, és segítse párját.

(forrás: ripost)