1.

Ha nem szívesen töltöd egyedül ezt a napot, bulizz egyet a szingli barátnőiddel! Mozduljatok ki, lehetőleg olyan helyre, ahol nem a Valentin-nap szelleme lengi be az egész helyiséget. A szupernépszerű romkocsmákban biztosan nem csupán enyelgő párokba botlasz, egy-két pohár ital pedig ellazít, és búfelejtőnek is kiváló. Persze, azért csak óvatosan, ugyanis, ha a Valentint túlságosan feldobjátok, a macskajajos hétfőn valóban lesz okotok szomorkodni.

20160207intim-relax-nasi-es-tinder4

2.

Ha kedved sincs emberek közé menni, töltsd otthoni kikapcsolódással a napot! Temetkezz egy könyvbe, vagy nézz meg egy (NE szerelmes!) filmvígjátékot. Mire a végére érsz, el is felejted, hogy milyen nap is van, és garantáltan jó hangulatba kerülsz. Ha mégsem, nézz meg még egyet!

3.

Olyan csaj vagy, aki mindig odafigyel az étkezésére, és ha teheti, nem fogyaszt egészségtelen finomságokat? Nos, ezen a napon nyugodtan kivételt tehetsz.Kényeztesd magad, nassolj olyan ételeket, amiket máskor nem szoktál! Ha azt szereted, rendelj pizzát, vagy falj be egy táblával a kedvenc csokidból! Hidd el, egy alkalom nem fog megártani, és a diétádat sem teszed tönkre vele!

20160207intim-relax-nasi-es-tinder

4.

Ha semmiképpen nem tudsz elszakadni a szerelemtémától, flörtölj társkeresőn! Hidd el,

Valentin-napon sokan mások is éppolyan elveszettnek érzik magukat, mint te, 

és jó eséllyel sokkal több beszélgetőpartnered akad, mint egy másik napon. És ki tudja, egy ártatlan beszélgetésből még szerelem is lehet… Később pedig jó poénként is emlegethetitek, hogy ti Valentin-napon jöttetek össze.

5.

Töltsd el a napot a családoddal! Ha pörgésre sem vágysz, de az otthoni, magányos program gondolata is lehangol, a társkeresőktől már csömöröd van, látogasd meg a családodat. A szüleid és a testvéred, no meg egy kis házi koszt biztosan jobb kedvre derítenek majd. Nem mellesleg, amíg a pasik jönnek-mennek az életedben, az ő szeretetük örökre megmarad – Valentin-napon és azon túl is.

20160207intim-relax-nasi-es-tinder5

(forrás: life)