620x0 (23)

Minden nő rémálma, hogy mellei idővel elveszítik rugalmasságukat, megereszkednek. Az életkor, a rossz melltartó, a szoptatás, súlygyarapodás, napozás bizony nem kíméli a melleket. Az alkohol, a dohányzás és a szénsavas italok szintén pusztítják a mellek kollagéntartalmát.

e1770821a5c4513781ca63157c0d0d0091148cd8

A mellek rugalmasságának megőrzéséhez azonban nem kellenek drága krémek, vagy plasztikai sebész, A mellek rugalmasságának megőrzéséhez azonban nem kellenek drága krémek, vagy plasztikai sebész, mutatjuk a legjobb ötleteket,amikkel hatásosan feszesítheted melleidet!amikkel hatásosan feszesítheted melleidet!

620x0 (24)

Edzéssel, megfelelő étrenddel és melleid ápolásával hihetetlen eredményeket érhetsz el!

1. Mozgás

620x0 (25)

Fontos, hogy mellizmaidat rendszeresen megdolgoztasd! A mellizom -erősítő gyakorlatok  feszesítik melleket, erősítik a tartó szalagokat! A legnagyobb veszély a mellre a túlzott súlyingadozás! Az optimális súly megtartásával a mellek rugalmasságát is véded!

2. Táplálkozás, hidratálás

web620

Figyelj a táplálkozás mennyiségére és minőségére. Sokat segíthetsz a szöveteid rugalmasságának megőrzésében, ha rendszeresen eszel kollagént tartalmazó ételeket.Szerepeljen az étrendedben  aszőlőmagolaj, zöld saláták, vagy a spenót, ami kifejezetten sokat segít a bőr kollagén termelésében. Naponta fogyassz zöld teát! Nem csak az egész szervezetedre lesz jó hatással, de a kollagén termelést is stimulálja. Fontos továbbá, hogy elegendő folyadékhoz juttasd a szervezetedet! Amegfelelő vízfogyasztás melleidre is pozitív hatással van, mivel a vízhiányos bőr hamar ráncosodik, petyhüdt lesz.

3. Ápolás

Aloe Vera

web620 (1)

Mellpakolás

Olajos masszázs

Jeges masszázs

Forrás: Ripost