Mindannyian, még, ha nem is ismerjük be, a szerelmet hajszoljuk, s ezzel együtt a tökéletes partnerről ábrándozunk. Legyen az a szőke herceg, fehér lovon vagy meseszép “királykisasszony” mindannyiunknak van elképzelése az igaziról.

De mi garantálja, hogy a választottunk illeni fog hozzánk? Semmi.

Azonban segítségünkre lehet az asztrológia, melynek segítségével egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy a legideálisabb partner mellett kössünk ki a szerelem tengerén.

51c7aa25633aef26392af3554f40e2a798e65eb6

Kos & Vízöntő

Kos és Vízöntő soha nem unatkozik egymás társaságában, így kapcsolatuk mindkettőjük számára izgalmakkal teli. Mindkét csillagjegy képviselői kalandvágyó típusok, akik mindenben benne vannak – a hálószoba falain belül és azon túl! Szeretnek új dolgokat kipróbálni és szórakozni.

A szerelmespárok gyakorta megunják egymást egy kis idő után, de szerencsére a Kos és a Vízöntő örökké élvezik egymás társaságát. A kulcs mindehhez talán az, hogy mindketten elismerik az egyedül, illetve a barátokkal töltött idő fontosságát.

Bika & Rák

Egy Bika és egy Rák tökéletesen megértik egymást. Előbbi csillagjegyek főként azért alkotnak jó párost, mert képesek a végletekig kötődni egymáshoz érzelmileg, amit gyakran fizikai tettekben is a publikum tudomására hoznak. Jól ismerik és értik egymást, ez pedig segít megőrizni a tüzet.

Párkapcsolatukban jelen van a nagyrabecsülés is: értékelik egymást és mindazt, amit egymástól kapnak. Tudják, hogyan bókoljanak úgy párjuknak, hogy a másik el is higgye a kedves szavakat, erre pedig csak kevesen képesek.

Ikrek & Vízöntő

Megmagyarázhatatlan mentális és érzelmi kapcsolat jöhet létre az Ikrek és a Vízöntő között. A kezdetektől fogva teljes mértékben megértik egymást – talán csak hetek teltek el, mióta először találkoztak, de olyan, mintha évek óta ismernék egymást. Mindketten csodálják a kreativitást, és értékelik az újszerű ötleteket, így gyakran egymást inspirálják.

Amellett, hogy egy húron pendülnek, mindketten élvezik a függetlenséget is. Ez viszont nem jelent problémát az ő kapcsolatukban, mivel mindketten tisztában vannak az egyedüllét jótékony hatásaival.

Rák & Halak

A két higgadt vízjegy remek párost alkot. Jól ismerik és elfogadják partnerüket teljes valójában, sőt büszkék is másik felükre. Mindkét csillagjegy öntudatos, és éppen ez az, ami összetartja őket.

Emberi tulajdonságaik jól összeegyeztethetők: míg a Halak él-hal az emberi kapcsolataiért, addig a Rák elkötelezetten ápolja azokat. A végeredmény pedig egy olyan mély kötődés, amit nehezen szakítanak szét.

Oroszlán & Nyilas

A szenvedély tapintható az Oroszlán és a Nyilas között, mivel mindkét jegy imádja az életet és azokat az embereket, akik ugyanígy éreznek. Mindketten szenvedélyesek saját céljaikat tekintve, ugyanakkor lelkesen bátorítják partnerüket álmaik elérésében. Tűzjegyek lévén, remekül megértik egymást.

Ők az a szerelmespár, akik annyira jók együtt, hogy mindenki velük akar lógni. Az a fajta élni akarás és vad szerelem, ami az ő kapcsolatukat jellemzi lenyűgöző.

Szűz & Bika

A földjegyek is jól passzolnak. Rugalmasak és gyakorlatiasak a mindennapi életben, kapcsolatuk pedig – ezeknek is köszönhetően – kiegyensúlyozott, higgadt és rendezett. Mindkét csillagjegy képviselői őszinték és megbízhatóak, így rendszerint jó emberek, akikhez megéri közel kerülni.

Nehéz még egy olyan párt találni, akik annyira elkötelezettek egymás felé, mint a Szűz és a Bika. Sok tulajdonságon osztoznak és értékeik is ugyanazok, így párkapcsolatuk könnyedén működik.

Mérleg & Ikrek

A Mérleg és az Ikrek párkapcsolatának alapja egy erős intellektuális kötelék. Mindketten levegőjegyek, akik szeretnek gondolkozni. Számukra az elme érdekes, ugyanakkor szexi, és vágynak rá, hogy minél jobban kiismerjék.

A két csillagjegy remekül megérti egymást, és nem feledkeznek meg partnerük megbecsüléséről sem – rendszerint harmóniában élnek együtt. Kapcsolatuk hosszútávon is megmarad békésnek, köszönhetően barátságuknak, megértésüknek és tudásuknak.

Skorpió & Rák

Nem mindig működik két szenvedélyes ember párkapcsolata. Ha viszont ezek az emberek Skorpió és Rák csillagjegyűek, nem lehet probléma. Ezek a vízjegyek szeretik megélni az érzelmeket, de ettől csak még inkább összepasszolnak.

A Skorpió és a Rák kielégítik egymás vágyait, elkötelezettek egymás felé és a végletekig támogatják egymást. Értékrendszerük megegyezik, és törődnek egymással és az őket körülvevő emberekkel.

Nyilas & Kos

A két tűzjegy között forr a levegő, és kézzel tapintható a vonzalom, így párosuk igazán erőteljes. Energiájuk, amit a párkapcsolatba fektetnek kiapadhatatlan, így szerelmük sokáig virágozhat. Imádják egymás lelkesedését és életkedvét.

Néha az ellentétek vonzzák egymást, ebben az esetben viszont bebizonyosodik, hogy a hasonlóság még közelebb hozhat. A Nyilas-Kos páros elé bármilyen nehézséget vethet az élet, ők előnyükre fordítják, és a maximumot hozzák ki belőle.

Bak & Bika

Azt mondják, a kémia a Bak és a Bika között a legerősebb, nem véletlen. A páros olyasvalamivel rendelkezik, amire mindannyian vágyunk, ez pedig a végtelen csodálat és rajongás. Nem csak, hogy örökké együtt lesznek, ha egymásra találnak, de esetükben tuti a happy ending.

Bak és Bika igazi lelkitársak, akik a legőszintébb tisztelettel és szeretettel adóznak egymás felé. Az, ahogy egymásért rajonganak már-már zavaró, ugyanakkor megérinti az embert.

Vízöntő & Ikrek

A levegőjegyek annyira passzolnak egymáshoz, hogy nem ritka, hogy befejezik egymás mondatait. Párkapcsolatuk már-már misztikus, hiszen a szerelmes feleken kívül senki sem érti meg őket és azt, ami köztük van. A lényeg, hogy ők tudják, mi van saját és partnerük fejében.

Ők jól tudják, mi a jó nekik, és nem érdekli őket, ha ezt mások nem értik. Mindketten erős egyéniségek, de nem hagyják, hogy ez beárnyékolja a párkapcsolatukat. Sőt, jellemük valójában erősíti a köteléket.

Halak & Skorpió

Szintén intuitív páros a Halak és a Skorpió. Olyannyira egy húron pendülnek, hogy kitalálják egymás gondolatait. De az intellektuális párost legalább ugyanannyira érdekli a test és a lélek, mint az elme, így mindent megtesznek, hogy előbbieket is felfedezzék együtt.

Mindent tudni akarnak egymásról, és isszák egymás szavait. A szenvedély és a romantika fontos számukra, és az sem zavarja őket, ha kissé túlzásba viszik előbbieket.