Nincs ember a világon, aki ne ismerné Michael Jacksont. Rengetegen imádják, csodálják mindazt, amit elért az életében, és sokan törtek össze, amikor meghalt.

 

GettyImages-52263872.jpg.1200x0_q85

 

Michael Jackson az egyik legnagyobb ikon, és az egyik legtehetségesebb előadó volt. Azonban ami talán még a zenéjénél is híresebbé tette, az a plasztikai műtéteinek száma.

Egy egyszerű orrműtéttel kezdődött az egész, azonban miután átesett több mint 100 plasztikai beavatkozáson, a végén már csupán az előző műtétek végeredményét próbálták rajta korrigálni.

 

mj1

 

Majdnem 30 évet töltött el azzal, hogy tökéletessé próbált válni, de sajnos végül a leghírhedtebb példájává vált a plasztikai műtétek veszélyeinek. Egy róla készült dokumentumfilmből kiderült, hogy Jackson annyira izgult az első műtéte előtt, hogy azt kérte, először a tengerimalacán végezzék el a beavatkozást.

 

Annak ellenére, hogy kezdetben nagyon félt az egésztől, később a plasztikai sebészet megszállottjává vált. A legvégén már fel sem ismerték volna azok, akik fiatalkorában látták utoljára. A dokumentumfilmben számítógéppel csináltak egy képet, feltehetőleg így nézne ki ma Michael, ha nem veti alá magát a plasztikai műtéteknek:

 

mj2