Az orvosok sem gondolták volna, hogy ez a kis E’Layah Hit Pergeusnak esélye van az életben maradáshoz. Az édesanyának már a terhesség korai szakaszában három agyvérzése volt és egy hónapot töltött a kórházban orvosi felügyelet alatt. Amikor az orvosok felfedezték, hogy a baba nem mozog Megan hasában, akkor vészhelyzetet rendeltek el. Megan magánkívül volt a félelemtől, hogy el fogja veszíteni a kisbabát.

k1

De a művelet sikeres volt, és a kis E’Layah császármetszéssel világra jött, három és fél hónaposan (14 hetes) korában. A kislány nagyon pici volt. Tömege mindössze 500 gramm volt, valószínű, hogy a legkisebb gyerek a történelemben, amely túlélte a koraszülést. Azonban az orvosok nem sok reményt láttak arra nézve, hogy a baba életben marad. Azonban a kislány egy igazi harcos volt és életben maradt.

k2

Azonban az orvosoknak igazi kihívás volt a koraszülött kisbabát életben tartani. Mint például az apró lényt etetni kellet. Annak érdekében, hogy mesterségesen segítsék a baba növekedését, az orvosok kifejlesztettek egy speciális tápanyagot, amely zsírt, cukrot, elektrolitokat, fehérjét és vitaminokat tartalmazot. Kifejezetten ezekre az anyagokra volt szüksége a koraszülött kisbabának. De ez nem volt elég, mesterségesen lélegeztették, vérátömlesztéssel kezelték a szervezetét. A kislány olyan beavatkozásokon ment át, amelyet még egy felnőtt is nehezen tud elviselni.

k3

De öt hónappal a születés után, a lány még életben van. A súlya ekkor már 3,5 kg és az orvosok büszkék volntak arra, hogy napról napra növekedik és erősödik.

De nem csak az orvosok, hanem az édesanya és az édesapa is boldogok voltak amikor végre haza vihették a bátor kis harcost. A szülők nagyon büszkék a különleges kislányra, aki csoda folytán maradt életben.

k4

Ő a legkisebb túlélő a világon. Hihetetlen, hogy milyen életerő és akaraterő tud lenni egy ilyen kicsi finom emberpalántában. A kislány története kiváló bátorítás mindenkinek, és reményt ad bárkinek, aki nehéz, kilátástalan helyzetben van.

k5

Oszd meg ezt a megható történetet másokkal is!