Bevállalós fotósorozat készült Malibuban: hétköznapi nők pózoltak a híres Victoria’s Secret fehérneműmárka legújabb fürdőruha-kollekciójában, éppen úgy, ahogyan a kreációkat viselő modellek a kampányfotózáson. Ezzel kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat pedig megosztották a világhálón.  Így mutat a bikinikollekció az átlagos nőkön.

 

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-7

Íme az amatőr, de annál lelkesebb csapat

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-8

Sheridanreal-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-1“Nem kell úgy kinézned, mint Behatinak, hogy felvegyél egy fürdőruhát. Csináld azt, ami boldoggá tesz és jól fogod érezni magad, rendbe jössz magaddal.”

Ninareal-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-2“Ne hasonlítgassátok magatokat a modellekhez! Közülünk csak nagyon kevesen azok.”

Kristin

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-3

“Nagyon nehéz objektívan viszonyulni a saját testünkhöz. Ha valaki megdicsér, próbáld meg elhinni.”

Allison

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-4“Szerintem mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia a fürdőruhás tengerparti fotózást. Tényleg egy vidám élmény, olyan, amely átsegít a bizonytalankodáson.”

Kirsten

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-5“Nem a kiretusált bőr és a nulla zsír tesz gyönyörűvé. Az önbizalom és a kisugrázás az, ami megszépít, a hibáiddal együtt is.”

Lara

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-6“Nem vagyunk mindannyian modellek, de a világ mindannyiunknak egy nagy kifutó.”

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-10