A szürke ötven árnyalatát bizonyára te is láttad már, és biztosan te is tátott szájjal vetted tudomásul, hogy olyan hirtelen lett vége. Nos, a film DVD-n éppen a napokban jött ki, úgyhogy van egy kis megleptésünk.

A szürke ötven árnyalata eredeti befejezésében azt láthatjuk, hogy Anastasia megpróbálja előhozni megtörhetetlen Christianból a belső érzéseit. Ana a férfi legrosszabb arcára is kíváncsi, és szeretné megtudni, hogy milyen lenne, ha együtt maradnának. A “vörös szobában“ átélt fájdalmas élmények azonban annyira felkavarják a lány törékeny lelkét, hogy azt közli a szeretett férfival, hogy őt bizony soha többé nem fogja ilyen módon bántani. Christian megpróbálja megnyugtatni a zokogó lányt, aki zavartságában szerelmet is vall, majd a férfi viszont cseppet sem könnyít a helyzeten és magán. A film utolsó jelenetében azt láthatjuk, ahogy Ana dönt, és elhagyja Chistian Greyt, majd becsukódik a lift ajtaja.

 

Az alternatív befejezésben a szakítás után mindketten élni kezdik újra a szürke hétköznapjaikat. De természetesen egyik fél sem ugyanaz már, mint korábban. Christian egyáltalán nem tud odafigyelni az üzleti ügyeire, Ana pedig magzat pózban fekszik az ágyán és sír. Ana még ajándékot is küld Christiannek.

Neked melyik verzió tetszik jobban? Ne feledd, 2015 februárjában érkezik a következő rész, aminek az első ízelítőjét már te is láthattad itt.