A csokoládé az ifjú házaspár közös szerelme. A világ egyik legkövérebb párja Angliában mondta ki a boldogító igent. A 390 kilós Sharon Hill az esküvőt követően elmondta a sajtónak, hogy a nagy nap számára gyakorlatilag tökéletes volt, éppen olyan, amilyennek megálmodta. Hozzátette azt is, hogy mind ő, mind újdonsült férje, a 255 kilós Flabby Andrew büszkék a testükre.

 

11

 

Az ifjú ara kifejtette azt is, nem hisz abban, hogy minden menyasszonynak soványnak kellene lennie az esküvője napján, ráadásul a fotók tanúsága szerin gyönyörű párost alkotnak férjével, így házasságuk napja nem volt más, mint a „nagyméretű szépség ünnepe”.

A nagy napon gyakorlatilag minden a csokoládéról szól, kezdve a koszorúslányok Cadbury’s-lila ruhájától, a csokoládés sertéssültön át a dupla csokiréteggel bevont tortáig, amit a friss házasok 80 édesszájú vendéggel együtt fogyasztottak el.

Hasonlóan nagyszabású esküvőre készült az amerikai Susanne Eman, aki azonban a Hill-Andrew esküvő idején mindössze 360 kilogrammot nyomott, pedig feltett szándéka volt, hogy a nagy napig rekordsúlyt érjen el, így ő lehessen a világ legkövérebb menyasszonya.