Lépjünk ki a lakásból és nyíljunk meg a világ felé a nyáron!

iStock_happy_couple

A téli hidegben szívesen begubózunk a kanapéra, hogy a zord időjárást a kedvenc műsorainkkal, könyvekkel vészeljük át, ám most már az időjárás előrejelzés szerint is megérkezik az igazi nyár, amikor muszáj kilépnünk az utcára, hiszen rengeteg élmény vár ránk.

A nyár az érzelmek, a szabadság, az önmegvalósítás időszaka, úgyhogy ideje, hogy rendet tegyünk az érzelmi életünkben a következő hónapokban. Ha nem tudjuk, hogy ezt hol kezdjük, akkor a horoszkópunkból kiderül, hogy most hogyan hatnak ránk a csillagok.

Kos: A nyarat kezdjük azzal, hogy lerázzuk magunkról a negatív érzelmeket, hogy kívül és belül is meg tudjunk újulni. Ez után tegyük fel magunknak a kérdést, hogy mit várunk az élettől, esetleg milyen társat képzelünk el magunk mellé!

Némi önelemzés se lenne a hátrányunkra. Ennek a főkérdése az, hogy mennyire szeretjük önmagunkat? Emellett nézzünk szembe a hibáinkkal, amelyeknek kijavításán kezdjünk aktívan dolgozni, illetve adjunk nagyobb hangsúlyt a pozitív tulajdonságainknak!

Erre azért van nagy szükségünk, mert amikor az események felgyorsulnak körülöttünk, akkor a belső egyensúly lesz az, aminek köszönhetően a megfelelő úton haladhatnak a különböző ügyeink, dolgaink.

Bika: Hallgassuk meg a barátaink tanácsait, hiszen azokat szívből adják! Ha aggodalom, szorongás kerít hatalmába, akkor nyugodtan forduljunk a társunkhoz, hogy a támaszunk lehessen. Az is fontos, hogy nyáron engedjük szabadjára a játékos oldalunkat, mert csak így járhat át az életenergia, ám a megfontoltságról se feledkezzünk el, mert a következő eseménydús időszakban arra lesz szükségünk.

work2

Ikrek: Ha egy olyan helyzetben vagyunk, ami stresszel, pesszimizmussal tölt el, akkor törjünk ki ebből! A nyáron szánjunk időt a pihenésre, és keressük azokat a dolgokat, amelyek örömöt okoznak! Jól tesszük, ha például új projektbe kezdünk.

Életünk következő időszaka sok terhet fog jelenteni, úgyhogy most kell felkészülnünk a nagyobb megterhelésre! Gondoljuk át, hogy mennyire életszerűek a párkapcsolati elvárásaink, mert szabad álmodozni, de közbe ne rugaszkodjunk el a realitás talajáról.

Rák: Az egész lényünket átjárja az életenergia, ami megsokszorozza az erőnket, tehát most kell megoldanunk azokat a feladatokat, amelyek máskor kivitelezhetetlennek tűnnek. Ez alól az érzelmi élet sem kivétel. Ezt a folyamatot kezdjük azzal, hogy önmagunkban rakunk rendet, majd jöhetnek a párkapcsolati kérdések. Az események gyorsan fogják váltani egymást, úgyhogy ne aprózzuk szét az energiánkat!

Oroszlán: A nyáron meg kell találnunk a belső csendet, mert a végleges érzelmek komoly veszélybe sodorhatnak. Ha van felesleges energiánk, akkor azt fordítsuk a munkára, mert akkor kevesebbet fogunk az érzelmeinken gondolkodni.

Amennyiben régebb óta tervezzük a változtatást, akkor ennek most jött el az ideje. Kezdésnek megújíthatjuk a külsőnket, például egy új ruhával, ha pedig új ismeretekbe kezdünk, akkor más szemszögből nézhetjük a világot.

Szűz: Nyáron a határozottság, magabiztosság, életkedv lüktethet bennünk, ugyanis ezek segítenek át azon a nehezebb időszakon, amelyet most kell megélnünk. Figyeljünk oda arra, hogy ne terheljük túl magunkat! Ne spóroljunk a pihenéssel, hiszen a kimerültségtől pesszimistábbak lehetünk.

Ne felejtsük el, hogy független erős emberek vagyunk! Dobjuk el a mankókat és nézzünk szembe a valósággal, majd haladjunk előre. Rendezzük az érzelmi életünket, mert ez sok akadályon átsegíthet.

horoszkóp

Mérleg: A pillanatnyi időszakban a munka élvezi az elsőbbséget, az érzelmi életünket pedig legfeljebb később tervezzük rendbe hozni, ám ennek most kell megvalósítanunk az alapjait úgy, hogy felvázoljuk magunk előtt, hogy milyen embert szeretnénk párunknak. Miközben a munkával vagyunk elfoglalva, szakítsunk arra is időt a nyáron, hogy lezárjuk azokat a függőben maradt ügyeket, amelyek egyáltalán nem visznek előrébb.

Skorpió: Nyáron a megnyugvás, lecsillapodás ideje jön el, úgyhogy ne engedjük, hogy magukkal ragadjanak az érzelmek! Tartsuk távol magunkat a végletektől, legyünk megfontoltak, és a túl sok optimizmust is kerüljük! A jókedvünket, érzelmi stabilitásunkat, motiváltságunkat viszont tartsuk meg, mert a rengeteg feladatot úgy könnyebb elvégezni, ráadásul így a stresszt is elkerüljük.

Nyilas: A nyáron egy nehezebb időszak fokozhatja a pesszimizmusunkat, de szerencsére ezen hamar túljutunk. Most komoly döntéseket hozhatunk meg, ami lehet akár lakásvásárlás, esetleg gyerekvállalás.

Még mielőtt ennyire komoly elhatározásokra jutnánk, fontos, hogy rendezzük a gondolatainkat, érzelmeinket, a céljainkat lássuk tisztán, a jövőt pedig reálisan! Számítsunk arra, hogy a fontos döntések nagyobb feszültséggel járnak!

Bak: Néha muszáj, hogy meghallgassunk másokat, de az is sokat segít, ha a háttérbe vonulunk. A múlt problémáit nem temethetjük el, mert azok akkor fognak előkerülni, amikor egyáltalán nem vagyunk rájuk felkészülve. Az előttünk álló, lelki terhekkel teli időszakon a jókedv, megfontoltság segíthet át, és a pozitív megoldást is ezzel a hozzáállással találhatjuk meg.

Vízöntő: A nyáron törekedjünk a kiegyensúlyozottságra, mert eljött a lecsillapodás ideje. Figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásba, és hallgassuk meg azokat, akik jó tanáccsal próbálnak segíteni nekünk! Kezdjük el a jövő megtervezését, a múlt ügyeit pedig zárjuk le! Amennyiben szeretnénk valamit megújítani az életünkön, akkor ennek most jött el az ideje, ám ez a változás csak akkor lesz sikeres, ha a bensőnket is felfrissítjük.

Halak: A nyáron kerüljük el a túlzott megterhelést, a világot pedig próbáljuk pozitívan szemlélni! A nehézségek mindig elmúlnak, csak ezt türelmesen ki kell várni. Amikor cselekszünk, akkor legyünk megfontoltak, reálisak! Tegyünk rendet az érzelmeinkben, mert egy szilárd kapcsolat remek motiváló erő a kiemelkedő eredmények eléréséhez.