Ha a pénz nem akadály, akkor látogassunk el a hozzánk legjobban passzoló országba!

Az utazás az egyik leghasznosabb kikapcsolódás, hiszen miközben pihenünk, kiszakadunk a rutinból, aközben új kultúrát és embereket ismerhetünk meg. Sajnos azonban nem mindig sikerül összespórolni annyi pénzt, hogy elmehessünk oda, ahova a leginkább vágyunk, ezért beérjük egy olcsóbb hellyel.

Abban az esetben azonban, ha a pénz nem akadály, és még a nyár vége elé szeretnénk külföldre utazni, viszont nem tudunk dönteni a sok csodálatos úti cél közül, akkor a csillagjegyünkből kiderül, hogy a világ melyik országa passzol a személyiségünkhöz.

Kos – Új-Zéland: Hozzánk egyáltalán nem illik egy ingerszegény terület, hiszen tömve vagyunk energiával, ráadásul imádjuk a kalandokat. Ha nyaralunk, akkor nem unalmas napozásra vágyunk, hanem például ejtőernyős ugrásra, extrém sportra, ezért Új-Zéland a mi helyünk, hiszen itt például bungee jupingolhatunk az Auckland hídról.

Bika – Olaszország: Imádunk enni és gyönyörködni a kilátásban, emiatt mindegy, hogy falura vagy városba utazunk. Számunkra a legideálisabb ország Olaszország. Velencében a gondolázás, Rómában egy tál pasta elfogyasztása lenne a kedvünkre, de az Amalfi-part színes házai is elkápráztatnának.Fifth Avenue, New YorkIkrek – USA: Utálunk unatkozni és a monotonitást sem tűrjük, éppen ezért az USA, de azon belüli is New York illik hozzánk, mivel a város soha nem alszik, tömve van érdekes emberekkel, rejtett kincsekkel. Imádnánk a folyamatos pörgést, a helyi street artot, óriási parkokat, titokzatos bárokat.
Rák – Németország: Imádjuk a kultúrát és a történelmet, úgyhogy Németországon belül Berlin és a Múzeumsziget jelenthet igazi kikapcsolódást a számunkra, ám a müncheni Neue Rathaus is kihagyhatatlan, ha Rák a csillagjegyünk. Ha szeretnénk kifújni magunkat, akkor az Oktoberfest vár ránk, de azért óvatosan a remek német sörökkel!
Oroszlán – Egyesült Királyság: Imádjuk a luxust, a kényelmet, ám a nyaralást mégis próbáljuk olcsón megúszunk, ezért az Egyesült Királyság főleg London illik hozzánk. A brit fővárosban több ingyenes program közül válogathatunk. Ezek között akad múzeumlátogatás, de zenés esemény is.
Szűz – Svájc: Minket nem érhet az a vád, hogy vakmerőek vagyunk, mert imádunk mindent aprólékosan megtervezni. Hozzánk azért Svájc illik a legjobban, mert ott is az alapelve az, hogy rend a lelke mindennek. Az országban mindenhol tisztaság van, a természeti értékek pedig mesébe illőek. Svájcban megtanulhatunk a pillanatnak élni.disney-locations-real-life-inspirations-281Mérleg – Franciaország: Kifejezetten érzelmes teremtésként képesek vagyunk első pillantásra beleszeretni egy helybe. Számunkra egész Franciaország tökéletes hely, így Párizs is, ami tele van meglepetésekkel, rejtélyekkel, amelyekre biztos, hogy örökké emlékezni fogunk.me1Skorpió – Thaiföld: Három dologra vágyunk az életben. Ezek a rejtély, a szenvedély és a kaland. Szerencsére mindezt megkaphatjuk Thaiföldön. Az ország gyönyörű, a tengerpart álomszép, az élet pedig mindig pezseg. Skorpióként számunkra létfontosságú a víz, tehát minden adott, hogy jól érezhessük magunkat.madridNyilas – Spanyolország: Nagyon szeretjük, ha életvidám emberek között lehetünk, emiatt nem is létezhetne Spanyolországnál tökéletesebb hely a számunkra. Menjünk el Barcelonába, Madridba, hogy örökös napsütéssel és közvetlen emberekkel találkozhassunk!buenos_aires-3Bak – Argentína: Ha nyaralunk, akkor próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni az utazásból, ezért az egész napos napozás helyett inkább új helyszíneket fedezünk fel. Argentína azért is passzol hozzánk mert ott úgy járhatjuk be a legfontosabb nevezetességeket, hogy közben nem kell kiköltekeznünk. Buenos Aires kultúrája és történelmi emlékei biztos, hogy el fognak kápráztatni.
Vízöntő – Dél-Afrikai Köztársaság: A legjobban a szenvedély, a kíváncsiság és a kreativitás jellemző ránk. Nincs ínyünkre, ha egy turistacsoport tagjaként kell nyaralnunk, ezért inkább egyéni utat szervezünk magunknak. A Dél-Afrika Köztársaság remekül illik hozzánk az egzotikus tájaival, múzeumaival, kávézóival, túraútvonalaival.
Halak – Fülöp-szigetek: Ha egy helyről azt mondják, hogy földi paradicsom, akkor tudjuk, hogy nekünk legalább egyszer el kell utaznunk oda. Ebbe a kategóriába tartózik a Fülöp-szigetek, ahol reggeltől estig napozhatunk. Itt biztos, hogy senki és semmi nem zavarhatja meg a nyugalmunkat, ráadásul megismerkedhetünk a közvetlen helyiekkel és elkirándulhatunk a vízesésekhez.

(Forrás: femcafe.hu)