Hosszú Katinka társkeresőn bukkant fel

Az egyik leghíresebb társkereső oldalán tűnt fel Hosszú Katinka fényképe, csakhogy kiderült, nem az Iron Lady regisztrálta magát, hanem visszaélés történt.

A Ripost egyik olvasója szúrta ki Hosszú Katinkát a Tinderen, s a lap pedig felkereste az úszónő sajtósát az ügyben. Ám, mint kiderült, átverésről van szó, valaki visszaélt Katinka fényképével.

„Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Szerintem ez biztos egy kamuprofil, sajnos, rengeteg ilyen van. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt. Mindenképpen utánajárunk a dolgoknak, köszönöm, hogy értesítettek” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban Kiss Kinga, a bajnoknő sajtósa.

Nem először fordul elő, hogy visszaélnek hírességek nevével: például Cseke Katinka fotói szintén a Tinder társkereső oldalán tűntek fel, de Árpa Attila, Király Viktor vagy épp Dzsudzsák Balázs képeivel is próbálkoztak már.

Az esettel kapcsolatban a lap felkereste Hosszú Katinka édesapját is, aki a következőket mondta:

„Katinkának nincs most szerelme, igaz, most nem is ez a legfontosabb az életében. A versenyzésre koncentrál, szerencsére Stockholmban is zseniálisan úszott. Nem keresi kétségbeesetten a párját, úgy van a szerelemmel, hogy majd jön az igazi, ha jönnie kell.”

#HosszúKAtinka #Társkereső