Neysi Perez 16 éves volt csupán, mikor egy, a La Entradai házuk mellett eldördülő fegyver hangjától olyan sokkos állapotba került, hogy a szíve nem bírta a terhelést és az infarktusba belehalt

. Vagyis azt gondolták, hogy belehalt, mert temetése másnapján, mikor barátja Rudy David Gonzales kiment meglátogatni sírját, furcsa hangokra lett figyelmes!

halott-png-1200x0_q85

Rudy ragaszkodott hozzá, hogy hangokat hall kiszűrődni a sírból, de a gyásztól nem volt benne biztos, hogy tiszta az elméje. Megkérte hát a temető egyik dolgozóját, hogy jöjjön vele a sírhoz, hátha hallja ő is a segélykiáltás szerű hangokat.

Jesus Villanueva a helyi temető sírásója megerősítette Rudy feltételezését, és azt mondta a kiáltáshoz hasonlító hangok bizony a lány koporsójából érkeznek!

Azonnal értesítették a családot, akik betonkalapácsokkal próbálták a sírt felnyitni, de már későn érkezett a segítség…

neysi-s-family-641528

Neysi testvére, Gladys Gutierrez elmodta: “Mikor megmozdítottam élettel teli, meleg volt a teste.”

Ezek után kórházba siettek vele, ahol az orvosok még egyszer kétségbeesetten próbálták visszahozni, de ismét csak a halál beálltát sikerült megállapítaniuk.

Ráadásul nem hittek a lány barátjának sem és azt sugallták, hogy csak hallucinállta a hangokat, mert Neysi nem volt életben már egy ideje. De a betört üvegfedelű koporsóra és a lány ujján keletkezett horzsolásnyomokra a mai napig nem tudtak magyarázatot taláni. Az esetről készült riportot


kattintva erősebb idegzetű olvasóink meg is nézhetik.

coffin-6

A pletykák szerint a lány törte be, mikor kétségbeesetten próbált kitörni.

Az eredeti cikk írója szerint Neysinél egy bizonyos hirtelen sokk okozta izombénulás állhatott be, ami ugyan a szívverés elmaradását eredményezheti, azonban csak ideiglenesen.

neysi

Ez az amúgy is nehéz gyász időszakot egyenesen horrorisztikusság változtathatta, ráadásul a lány terhes volt, amiről valószínűleg még ő maga sem tudott ezért sajnálatunkat fejezzük ki a családnak ezúton is!