Bizonyos emberek vezetőbb típusok, ők olyan személyiségi jegyekkel rendelkeznek, amikkel képesek helytállni egy nagyobb cég, politikai párt, de akár egy egész ország

Egy felmérésben 195 embert teszteltek, melynek eredményei alapján az első helyen a Skorpiók, a második helyen az Oroszlánok, és a Nyilasok, a harmadik helyen pedig az Ikrek álltak. Ha a fenti négy csillagjegy valamelyikében születtünk nagy eséllyel rendelkezünk vezetői képességekkel.

22 ország vezetője született Skorpió csillagjegyben: Andorra, Ausztrália, Fehér-Oroszország, Bolívia, Burkina Faso, Közép-Afrikai Köztársaság, Horvátország, Dominikai Köztársaság, Grenada, Honduras, Irán, Kenya, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Libéria, Litvánia, Marshall-szigetek Mozambik, Nicaragua, Omán, Uganda, Vietnam és Zambia.

18 ország vezetője született Oroszlán csillagjegyben: Algéria, Bahama-szigetek, Kambodzsa, Kolumbia, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Franciaország, Görögország, Mali, Nepál, Új-Zéland, Palesztina, Portugália, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Seychelle-szigetek, Tanzánia, Egyesült Államok és Üzbegisztán.

17 ország vezetője született Ikrek csillagjegyben: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kamerun, Kongó, Kuba, Dominika, Salvador, Gambia, Magyarország, Indonézia, Kazahsztán, Kiribati, Kirgiz Köztársaság, Ruanda, Szomália, Tunézia és Ukrajna .

18 ország vezetője született Nyilas csillagjegyben: Bahrain, Belgium, Brazília, Burundi, Kongói Demokratikus Köztársaság, Dánia, Ghána, Guatemala, Guyana, Haiti, Jamaica, Moldova, Nigéria, Panama, Lengyelország, Togo, Vanuatu és Venezuela.

1. Skorpió: nagyon erős akaraterővel, és irigylésre méltó belső intelligenciával rendelkezik. Amit a fejébe vesz, azt mindig el is éri. Nagyon dinamikus, és szereti az ellenőrzése alatt tartani a dolgokat. Domináns, manipulatív, és szereti a kihívásokat. Nagyon határozott, és ambíciós, képes egyszerre sok embert motiválni és megmozgatni céljai elérése érdekében.

2. Oroszlán: szereti, ha rá összpontosul minden figyelem. Imád a sikerekben fürdőzni. Nagyon jószívű, és mindig van mellette egy olyan barát, akiben teljes mértékben megbízhat. Mivel erős személyiség, szereti hatalomra juttatni az elképzelését. De persze azért mások véleményét is mosolyogva meghallgatja. Ha valami nem jön össze, akkor akár bosszúálló is lehet.

2. Nyilas: nyitott, és vidám személyiség. Energikus, kitart tervei mellett, de a vereséget elég nehezen viseli. Eredeti ötletei vannak, és ezek kivitelezésébe nagy energiát fektet be. Optimista, és pozitív szemléletű, nagyon ötletes meglátásai vannak.

3. Ikrek: mindenkivel jóban vannak, szavaik, és személyes varázsuk által szinte bárkit képesek levenni a lábukról. Erősségük a kommunikáció, okosak, és könnyen alkalmazkodóak. Kreatívak, és gyors gondolkodásúak. hajlamosak a felszínességre is, néha nem úgy állítják be a dolgokat, mint amilyenek azok valójában. A fontos pillanatokban gyakran fennáll a hibázás esélye, hiszen nagyon stresszesek tudnak lenni.