1. Soha nem kérdezi meg, hogy 11 előtt ráérsz-e. Ezért elég egyértelmű, hogy a késői találkozók mindig valamelyikőtök hálószobájában érnek véget.

20151208intim-7-jel-ami-szerint3

2. Minden elképzelhető módon felületesen áll hozzád. Mindez nemcsak a hiúsága és a nárcizmusának eredménye, hanem – elmondása szerint – a kapcsolataihoz is ilyen módon viszonyul.

3. Az az érzésed támad vele kapcsolatban, hogy nem szeret beszélgetni.Bármikor, bármiről legyen szó, ha az nem a szexszel vagy a péniszével függ össze, akkor részéről passzívba megy át a kommunikáció.

 

20151208intim-7-jel-ami-szerint4

4. Túl lazán kezeli a kapcsolatot. Nem kér meg, hogy a partnere legyél egy esküvőn, vagy a páros bulikban. A törődés és az együttlét részéről kimerül a fülledt, erotikus éjszakai légyottokban.

5. A barátainak henceg a szexuális együttléteitekről, még ha pozitívan nyilatkozik róla, akkor is lekezelő hangnemben, kicsinyes szavakkal mondja ezeket.

6. Hirtelen dolga támad, ha azt mondod, hogy nincs kedved összebújni vele. Ha kifejted, hogy miért nem vagy abban a hangulatban, egyszerűen kiviharzik a szobádból.

20151208intim-7-jel-ami-szerint5

7. Nem tisztel. Nyíltan flörtöl előtted más nőkkel, „megcsal” vagy csak egyszerűen akár órákra figyelmen kívül hagyja a tőled kapott üzeneteket.

(forrás: life)