Ismét jelentkezem Srácok, hogy minden világjáró Férfinak a lehető legjobb csajozós tanácsokat adjam, amikor külföldre dobja őket a sors keze. Következő állomásunk egy, az ismerkedés szempontjából nagyon egzotikus és népszerű régiónak számít: Az Amerikai Egyesült Államok! Ez az az ország, amiről mindenkinek van valami véleménye és mindenki sejteni véli, hogy ismeri is az ott lakókat, de ezek többségében Hollywood és háborús tudósítások termékei. Minket viszont most kizárólag a béke, szeretet és a női nem iránti végtelen odaadásunk fog vezérelni, hogy bekukkantsunk annak a bizonyos sztereotípiának a szoknyája alá. Mivel az USA nagyon színes és összetett ország kulturálisan, ezért ebben a fejezetben csak ezzel fogunk foglalkozni.

usa

 

Még mielőtt megkezdenénk a tárlatvezetésünket érdemes tudni egy-két dolgot az országról. Az Egyesült Államok kulturálisan egyáltalán nem nevezhető egységes régiónak. Tekintve, hogy a világ legerősebb országaként van számon tartva, rengetegen próbálnak inkább szerencsét itt, mintsem szülőföldjükön  Ezért a legkülönfélébb szokások, tradíciók, attitűdök találkoznak amióta csak Kolumbusz betette a lábát a kontinensre. Továbbá az Egyesült Államok 50 különböző állam föderációja, ezért nem csak szubkulturálisan lehetnek iszonyú távolságok államhatárok között, de törvénykezésileg is. Ezért nagyon fontos, hogy jól válaszd ki azt az államot/várost, ha jó numerát akarsz.

Szex Földrajz

Egy egyszerűbb besorolási technikát alkalmaznék, ha lányokról van szó, ami alapján 3 féle csoportot kreálhatunk, attól függően, hogy mennyire megkörnyékezhetőek a lakói:

Nagyváros, Kisváros, Vidék.

A Vidék kategória az, ahol a legkevésbé van esélyünk. Már az elején azt kellene, hogy mondjam, nagyon sajnállak, hogy errefelé kerültél, mert hasonlóan a magyar vidéki valósághoz, itt sincs semmi izgalom. Hosszabb távra nem is érdemes maradni, ha csak nincs valami perverziód, ami ide köt, és például nagyon vonzódsz a vallási szektákhoz, vagy vérfertőzéshez. Szóval akkor a Vidéket ejtsük is.

Ott van, akkor a Kisváros kategória ahol, azért már találhat szemet egy magadfajta magyar Férfiember is. De ne ijedj meg, ez a fajta Kisváros mentes a magyar határőröktől. Az Államokban a kisváros valahol ott kezdődik, mint Debrecen, ami nálunk már nagyvárosnak minősül. A Kisváros főleg elhelyezkedésétől függően, akár egész jó vadászmezőt is jelenthet (gondolok itt főleg Kaliforniára). Ez az a hely, amit érdemes meglátogatni, még vadászni is lehet, ha eléggé szemfüles vagy, az angolod pedig kellően jó.

De végső soron a Nagyváros az, ami a legalkalmasabb, hogy a helyi asszonyok közelébe férkőzzél. Főleg a két partvidék nagyvárosaiban csak úgy hemzsegnek a cuki, magyar akcentusodtól instant nedvesedő lányok. Már csak arra kell vigyáznod, hogy kire startolsz rá, nehogy néhány rapper-gengszter vigyen 2Pac sorsára.

new_york_0-700x525

 

Én mindenképpen a Nagyvárost ajánlom, ha egy helyivel szeretnél megismerkedni, a dolog viszont kettős. A jó helyek ugyanis már tele vannak. Ha oda jársz egyetemre az a jobbik megoldás, persze ehhez szükséged lesz úgy 10 millió forintra. Munka terén viszont nincs sok lehetőség, csak a zseniknek, vagy azoknak, akiknek a diplomájuk megnevezésénél olyan szöveg áll, amit még ott sem hallottak. Pontosan ezért én nem javasolnám az Államokat arra, hogy huzamosabb időt tölts el ott, mert egyszerűen nincs olyan jó lehetőség ott se. Viszont most már biztos érdekel, hogy ha már oda keveredtél, akkor hogyan szerezd meg azokat a telefonszámokat. Nézzük akkor sorba, melyek azok a városok, ahol a legkönnyebben lehet a hölgyek szívét meghódítani, legalábbis Mark Manson randiguru szerint:

10. Memphis: A déli régió legtöbb szingli nője található erre felé, de a forró éjszakai élet sem utolsó szempont.
9. Los Angeles: Hollywood és a tengerparti élet sokat dob a listabeli helyezéséért. Itt találhatóak az ország legszebb lányai is, csak mindegyikre 5 srác jut.
8. Chicago: Az Államok harmadik legnagyobb városa, ahol még 2 után se haltak ki a szórakozóhelyek. A nappali ismerkedés sem lehetetlen erre.
7. Washington DC: A szintén remek szingli nő rátával rendelkező főváros mellett itt találhatóak az ország legtanultabb hölgyei is.
6. Boston: A People magazin szerint Boston egyenesen a szinglik városa. Azt a tényt leszámítva, hogy az országban itt a második legjobb az nő/férfi arány, a helyi srácok elég bénák, szóval a konkurencia nem számottevő.
5. Montreal: Habár kanadai városról lévén szó, mindenképpen a listán a helye. Rengeteg fesztivál és szórakozóhely mennyiség után sem utolsó szempont, hogy a helyi lányok kifejezetten forróvérűek.
4. New Orleans: Ez egy igazi bűntanya, ahol semmi se szent. Az Államokban csak a “Big Easy” kifejezést használják rá, ahol egyben a világ egyik legkiemelkedőbb éjszakai élete zajlik.
3. Miami: A legszebb lányok és tengerpart kombó az, ami Miamit annyira csodássá teszi. Hátránya viszont, hogy az ország egyik legdrágább városa.
2.  Las Vegas: Királyok és Koldusok hazája, ahol a legkönnyebb megy az ismerkedés. Ide mindenki azért jön, hogy elfelejtse a másnapot, csak kissé zsúfolt és az árak se barátiak.
1. New York: Elérkeztünk az ország legmagasabb szingli nő és férfi arányát rejtő városhoz. Az esélyek itt a legmagasabbak. A sosem nyugvó Manhattan tele van szép, okos és rávehető lányokkal, akiknek a lakását se nehéz megközelíteni. A férfiak legnagyobb játszótere nem csak az Egyesült Államokban, de akár még a Világon is.

Most hogy tudjuk hova érdemes utazni, már csak azt kellene tudni, hogy ha már ott vagy, mit érdemes csinálni!

Flegmakirályság

hős-700x200

 

Az amerikai filmipar nem véletlenül ad folyamatosan munkát olyan alakoknak, mint Clint Eastwood, Sylvester Stallone, Bruce Willis és társaik. A tengerentúlon a filmművészeti (vagyis “művészeti”) alkotások az első számú népnevelő eszközök. Persze, mi itthon is láttuk az összes Rambót, meg minden filmet, aminek címében szerepelt a “halálos” szó, de ők ott kinn ebben nőttek fel, ez volt az ő Grimm meséjük. Valószínűleg ez is lehet az alapja annak, hogy az Államokban, a legtöbb srác megpróbálja utánozni azt a fajta flegmakirály karaktert, amit ezekből a filmekből látott. Mindenki eljátssza az alfahím szerepét hasonlóan, mint az állatvilágban. Nem véletlen, hogy a katonák, rendőrök, tűzoltók jó eséllyel indulnak el az éjszakába, mert a lányok megtalálni vélik bennük a rég elveszett, gyerekkori hősüket. De akkor most te, mint csóró magyar, hogyan tudnál hitelesen visszaadni egy akcióhős karaktert, anélkül hogy elkezdenél belelőni a tömegbe egy katonai bázison? Neked is kell játszanod a flegmakirályt. Mint külföldi ez a szerep annyiból áll, hogy nem törsz meg a helyi divatoknak és szokásoknak, próbálsz inkább egyéniség maradni, mert te egy magyar srác vagy Európából.

A jenkik nagyon nacionalisták és tisztában vannak azzal, hogy a világ első számú országának a lakói, ezért majd több próbálkozást is fognak tenni annak érdekében, hogy téged is amerikanizáljanak. Te viszont, hogy ha megmakacsolod magad és nem hagyod, hogy kimossák az agyadat, akkor nőnek az esélyeid a lányoknál. Látni fogják, hogy te egy különleges srác vagy egy Éhség nevű, fura országból, ahol a kemény srácok nem eljátsszák a kemény fiút, hanem tényleg azok is. Ha nem hagyod, hogy te is csak egy újabb paródiája legyél a Jersey Shore féle “kulturnemierőszaknak”, csak abban az esetben lehetsz izgalmas és új kihívás a helyi nők számára. Mert hidd el ők is erre vágynak.

De még mielőtt karikás ostorral indulnál az éjszakába, azért néhány alapvető flörtölési taktikát át kell venned tőlük. Az előbb említett „cuki akcentussal” kapcsolatban például nem egészen mondtam igazat, mert a helyi nők lusták és hamar meg fogják unni, hogy nem értik, amit mondasz, ezért jól tanulj meg angolul (a helyi srácok viszont kifejezetten gerjednek az akcentusos lányokra). Ha jól használod a nyelvet, akkor meg van minden, amire szükséged van, mert ezeknek a csajoknak bizony már csak hazudnod kell. Egy két lábon járó vetítőgépnek kell lenned ahhoz, hogy a legtöbb helyit az ágyba csábítsd. Ők szeretnek hallani mindenféle izgalmas, új történetet arról, hogy miket csináltál eddig az országodban, mert szerintük Európában az emberek Mozart remixre buliznak és 10 éves borban keverik el a szintetikus drogokat. Érdemes kicsit kiszínezni a sztorijaidat és akkor gond nem lesz, persze csak ha szükséged van rá, ezt majd a szituáció eldönti. Vigyázz arra, hogy elkerüld az “eurotrash” kifejezés rád való alkalmazását, szóval ne legyél sznob, maradj érdeklődő, de ne akarj azonosulni, minden elfajzásukkal. Ha megfelelően érdekes maradsz a számukra és olyan történetekkel tudsz előjönni, amiket nem szégyellnek elhinni, akkor jó úton jársz afelé, hogy az éjszaka hátralevő része meg legyen alapozva. Most térjünk rá arra, hogy mi kell ahhoz, hogy komolyan is vegyenek.

iHave

Az amerikaiak kizárólag a materiális értékekben hisznek, ha nem tudsz felmutatni valami „menőt”, akkor kis barátom, ne számíts sok jóra, mert ennek a gyors bekategorizálás lesz a végeredménye. Már az, hogy milyen telefont használsz, milyen kocsival jársz, milyen márkás ruhát viselsz, és az ehhez hasonló kérdések meghatározóak, ha komolynak akarsz tűnni. Sajnos odaát ez szabja meg a mértékét annak, hogy mennyire lehetsz népszerű tagja az ottani köröknek. Az amerikaiak szeretnek mindenféle ál-hierarchiákat építeni maguk köré (vagyis alá), de nem kulturálisan, hanem szubkulturálisan. Ennek a rétegződésnek viszont teljes mértékben a tulajdonod vagy a fizikai tényezőid szabnak határokat, szóval, ha van pénzed, akkor lehetsz sikeres a nőknél is. Munkahelyen és iskolában egyaránt ez a mérvadó, ahol a gazdag és sikeres emberek… vagyis inkább látszólag sikeres… nem, nem ez így nem jó. Szóval a jó anyagi körülmények közül érkezők, sportolók, celebek, modell alkatúak azok, akik a csúcson helyezkednek el. Szellemileg, vagy erkölcsileg pedig nem fontos, hogy kiemelkedő értékekkel rendelkezz.

buli

Persze azért néhány trükkel magasra küzdheted magadat ezen a létrán is. Elsősorban bevállalósnak kell lenned és talpra esettnek, ha ezek meg vannak és ezek mellé még jó a szöveged is, akkor a pénz hiányát egy időre el is felejtheted. Főleg az iskolai körülmények azok, ahol a szélsőségek uralkodnak, de mint külföldi te már alapból egy lépéselőnnyel indulsz, ami szűkítheti ezeket a kezdettekkor. Ha kint dolgozol, érdemes egy jó, hangzatos állást találnod, mert azok a férfiak, akiknek jól fizető, hangzatos munkájuk van, kelnek el a leggyorsabban, mint az orvosok, ügyvédek, menedzserek. Ha jól játszod ki a kártyáidat, akkor tartósan a figyelem középpontjában maradhatsz. Kell egy jó belépő utána már csak a szövegeden múlik minden.

Zsákbajenki

jenki

 

Mint már említettem az Egyesült Államok egy nagyon heterogén ország, ahol rengeteg féle minden vegyült össze ez alatt a több, mint 200 év alatt. Ezért itt nehéz megmondani, hogy szexuálisan mennyire teljesítenek jól, mert annyira nagy a szórás, hogy erre most nem tudom ráhúzni az előítélet zsákját. Erre felé találkozhatsz igazi ínyencekkel, egzotikus személyekkel, akik minden bizonnyal újat fognak tudni mutatni, még egy ilyen magadfajta kalandornak is. Viszont ennek az ellenkezőjére is nagy az esély.

De arra kérnélek benneteket, hogy vonatkoztassatok el a Jessica Alba féle lányoktól, mert nem ezek fogják adni a többséget. A többséget olyan nők képzik, akik egy magyar ember számára egy alsó-közép kategóriát ütnek meg, vagy még rosszabbat. Az elhízottak száma is jelentős, de ez a jelenség a korral együtt jelentkezik, főleg a húszas évek végétől. A fiatalok között, kivált képpen az egyetemistáknál talán a legjobb az átlag. Ez az a terület, ahol érdemes vadászni, esetleg még a fiatal pályakezdők körében. Mert ők motiváltak még abban, hogy valahogy kiemelkedjenek a környezetükből, de amint az élet megtöri őket, megházasodnak, gyereket csinálnak, majd szépen elkezdenek lezuhanni a leejtőn. Az elit osztály nőtagjai azok, akik viszont mindig nagyon ügyelnek a megjelenésükre, ott szintén jó partikat lehet kifogni, csak nehéz a közelükbe kerülni.

Bimini-beach-girls-700x393

 

Van még valami, ami nagyon jellemző az amerikaiakra: nagyon felelőtlenül hoznak magánéleti döntéseket. Az MTV “Tini Mamik” és “Friss Házasok” féle sorozatai egyáltalán nem légből kapott ötletek. Gyorsan házasodnak, vállalnak gyereket, majd ugyanilyen gyorsan el is vállnak. Az Államokban a válások száma a többszöröse az európai átlagnak. Szóval, ha házasodni, vagy éppen egy kis lurkót szeretnél izibe, akkor az menni fog gyorsan, főleg a kisvárosi/vidéki környékről.
De ha nem is éppen erre vágysz, ezt a tulajdonságukat könnyen ki lehet használni, mert gyorsan mennek bele az egy éjszakás kalandokba, vagy pusztán szexuális jellegű kapcsolatokba is. Például nem ritka, hogy barátok feküdnek össze egymással, ha éppen nem jött össze az éjszakára senki más (B terv). Szóval, ami az ismerkedést illeti, sokkal liberálisabbak és nyitottabbak, mint az itthoniak.

Összegezve:

–          Ha igazi kalandokat akarsz, akkor irány a metropolisz

–          Az ismerkedést vedd lazán, ne nyomulj

–          Ügyelj, hogy elkerüld az “eurotrash” kifejezést és legyél nyitott a szokásaikra, de ne feledd honnan jöttél

–          Próbálj a népszerű figurák közelében letelepedni, majd sodródj az árral

–          Virítás!

–          Könnyen szerezhetsz trippert és gyereket is, védekezz minden téren