Aaron Glotfelter egészen speciális irányát választotta a hipnózisnak. Arra specializálódott, hogy hipnózis segítségével juttat el a csúcsra nőket. Youtube csatornáján már milliók nézték meg a feltöltött videókat, és persze nagy vita folyik a kommentekben, hogy valóság mindez, vagy inkább átverés. A művelet nagyjából így néz ki:

hipnózis közben a mester többször is a kiválasztott alany fülébe súgja az “öröm” szót, és úgy vezeti a révületi állapotot, hogy a nő a csúcsra jusson. A feltöltött videók tanúbizonysága szerint ez sikerül is.

Nem csak nőkön működik a módszere, hanem egész csoportokon is, legalábbis van olyan felvétel, melyen nagyon úgy tűnik, hogy tényleg extázisba jutnak a résztvevők:

A hipnózis okozta orgazmust pedig egészen különleges módon online is “kínálják” bizonyos csoportok… Egy Ultrahypnosis nevű Youtube csatorna például több olyan felvételt is készített, melyet otthonunkban is kipróbálhatunk. Előnyt élveznek azok, akik jól tudnak angolul, hiszen a szöveg ezen a nyelven hangzik el. A feladat viszont mindössze annyi, hogy ellazult állapotban nézni kell a felvételt, és megélni az örömöt. Állítólag.

(forrás: ripost)