A kelták több horoszkópot használtak, a fahoroszkóp mellett nagy jelentőséget tulajdonítottak az állatok szerinti jegyeknek. keresd ki, milyen állat felel meg születési dátumodnak!

Szarvas: december 24-január 20.

Ezek az emberek nagy elvárásokkal jönnek erre a világra, mindent el akarnak érni az életben. Képtelenség őket megállítani választott utukon. Ha térdre esnek, hamar felállnak, és folytatják. Türelmesek és megfontoltak, akiket a siker éltet. Büszke és előkelő jellem, és mindenek felett az igazságban hisz.

Macska – január 21-február 17.

A Macska a „hatodik érzéknek” köszönhetően olyan dolgokat lát, amit senki más a világon. Képes mindig megújulni, egyedi ötletei és művészi megoldásai vannak. Mindenkit egyenlőnek tart, odafigyel más emberek jólétére és jogaira. Érzelmileg kissé távolság tartó, de mint a macska, képes csendesen lojális maradni ahhoz, akit kiválaszt.

Vipera – február 18- március 17.

Álomvilágban él, sokszor a valóság és a képzelet határait nem is látja meg, minden érdekli, megérzéseire hallgat, érzi, mit éreznek mások. Ugyanakkor veleszületett kommunikátor, és tud meggyőző tud lenni, ha akar. Sosem tudod irányítani, mert állandóan irányt változtat, és kicsúszik az alól, amit nem akar megtenni.

Róka – március 18-április 14.

A kelta horoszkóp szerint, aki a Róka jegyében született, fékezhetetlen erő lakozik benne. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Különösen energikus és bátor, rakoncátlan teremtés. Nagyon színes mesélő, ugyanis saját tapasztalatait követendő példaként tálalja. A legjobb barát, társ, akit el lehet képzelni, mert nagyon hűséges, ha lehorgonyzik valaki mellett.

Bika – április 15-május 12

Erős, szerető és stabil – ilyen a Bika a kelta horoszkóp szerint. Ő a legjobb váll, amelyen kisírhatod magad, ha bántalom ért, és tőle mindig a legjobb tanácsokra számíthatsz, főként szerelmi ügyekben. Mivel megérző- és előrelátó képessége erős, érzelmes személynek tekinthető. Tudja miként kell titkot tartani, és megbízható, legyen szó bármiről.

Tengericsikó – május 13- június 9.

Ez a csillagjegy nagyon rugalmas és erőforrásokkal teli személyt takar. Intelligens és kiváló a memóriája. Nehéz követni őket, hiszen tele vannak energiával, és egyidőben rengeteg információval szolgálnak. Könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezetben, és a szeretetüket sem spórolják meg azoktól, akik kedvesek számukra.