Eljött a hét legjobban várt része a vége, így hát péntek, szombat és a bátrabbak akár vasárnap is belevethetik magukat az éjszakai életbe.

Pénteken a Millenáris Teátrumban van azoknak a helye, akik élő zenére vágynak, hiszen a Világveleje Fesztivál keretein belül színpadra lép a Hiperkarmából már jól ismert Bérczesi Róbert, majd az Intim Torna Illegál 3. Születésnapi koncertje lesz hallható, ezek után pedig a The Carbonfools veszi át a színpadot. Kezdés pontban 20 órakor, a jegyár pedig a helyszínen 2900 Ft.
A Be Massive koncert sorozat már jó ideje fut és a hazai, illetve külföldi break szcéna legjobb alakjait hozza el nekünk minden egyes alkalommal. A helyszín most a Corvintető lesz, és akik a pult mögött váltják egymást Mira, Metha, Ludmilla, Kid Panel, Lucky 23. Az idei első Be Massive buli nagyszerű hangulata garantált, kezdés 22 órakor, belépő 600 Ft.
A Menta Teraszon 22 órakor bemutatkozik a Reflekt. Többféle elektronikus műfaj régebbi és újabb vonalával várják a szórakozni vágyókat, mély house ütemektől, a legnagyobb partifővárosokból kölcsönvett basszuszenéken át, játékosabb jackin’ house hangzásig, új színfoltot képviselve ezzel a budapesti partiszcénában. Akik a zenét szolgáltatják: Ciklik, BARKA, Doberry, Kaeendea. A belépés díjtalan.

Szombaton a Világveleje Fesztivál folytatódik a Millenáris Teátrumban, szóval az élőzene kedvelői most sem maradnak ki semmiből. Többek között a színpadra lép a Péterfy Bori & Love Band, Presszó Tangó Libidó, Csókolom és a Vörösfenyő. Kezdés megint 20 órakor
A Gozsdu Manó Klubban a Hangmás fog fellépni, akik három lemezzel a hátuk mögött, most egy különleges koncerttel készülnek, és miközben készül az új anyag, leporolják a rég óta nem játszott dalaikat. Olyan zenék lesznek hallhatóak amiket alig, vagy csak jó pár évvel ezelőtt lehetett hallani. A Hangmás előtt még előtt Ausztria legőrültebb disco-thrash duója, a The Gore-Gore Boys lép színpadra. Korai kezdés pontban 20 órakor, érdemes időben érkezni, mert limitált férőhely van. Belépő 800 Ft, a koncertek után 400 Ft, amikor is British Mood Dj set lesz.
Az elektronikus tánczene brit fenegyereke látogat el hazánkba, aki nem csak zenéjével, de extravagáns külsejével is felhívja magára a figyelmet, és hozza magával legjobb trackjeit ami tartalmaz trancet, electrot, drum and basst, vagy épp a 80-as évek diszkóvilágát adja vissza és olvasztja egybe egy zseniális produkcióvá. Ő nem más, mint John B. Az eredeti szakmáját tekintve mikrobiológus John az egyik legkeresettebb dj a piacon, aki előszeretettel lép fel nálunk, a mostani alkalommal a Corvintetőn. John B mellett a lemezeket pörgeti még Incident, Magical Gravity és Ian Autorun és ezzel emeli a bulit egy magasabb szintre.
Kezdés 22 órakor, jegyek elővételben illetve a helyszínen éjfélig 1500 Ft, utána 1800 Ft.
A Snowattack Before Party keretein belül a Symbolban Norman Doray pörgeti a lemezeket.
Tehetségének köszönhetően felfigyeltek rá az elektronikus zene legismertebb kiadói és szerződtették közös munkára. A szcéna legnagyobb neveivel (pl. Avicii, David Guetta, Laidback Luke, Dirty South, Arno Cost, Tony Braxton) munkálkodott együtt társszerzőként és készített remixeket. A legfoglalkoztatottabb dj-k közé tartozik és fellépett már a világ legnagyobb fesztiváljain, illetve klubjaiban is. Kezdés 22 órakor, hölgyeknek a belépés 24:00-ig 1000 Ft, uraknak 2.000 Ft, utána egységesen 2.000 Ft.

Vasárnapra, akinek még maradt ereje, kedve bulizni, az látogasson el az Instantba, hiszen a Night Drivers, azaz Vida G és Kid Panel várja őket 21 órától, ráadásul ingyen.

Kellemes és élményekben gazdag hétvégét kívánunk minden kedves olvasónknak!

Vélemény, hozzászólás?