Mi vár ránk a következő két napban?


Ha zavartalan pihenést tervezünk a hétvégére, akkor a csillagok gondoskodni fognak róla, hogy olyan információkat kapjunk, amelyek kizökkentenek a harmóniából. A következő két napban komoly fordulatok következhetnek be az életünkbe, de ez a javunkat szolgálhatja.

Kos: Semmi akadálya annak, hogy önzően, bátran viselkedjünk a hétvégén. Most nyugodtan előretolhatjuk a vágyainkat. Ne engedjünk túl sok teret mások akaratának, hanem kövessük a sajátunkat! Ha akad, akinek ez nem tetszik, akkor az már az ő problémája.

A következő két napban előfordulhat, hogy szokatlanul viselkedünk, ami nem meglepő, hiszen régen volt lehetőségünk arra, hogy túlzásba essünk, féktelenül, szenvedélyesen, romantikusan viselkedjünk. Egész hétvégén fel leszünk pörögve, ami azt is jelenti, hogy minden érdekes dologra kíváncsiak leszünk. Most új izgalmak, emberek kerülhetnek az utunkba.

Bika: A hétvégén csak jól járhat az, aki velünk tölti ezt a két napot, hiszen elkerül a stressz, szívesen meghallgatjuk mások problémáit, majd tanácsot adunk, ha kérik. Most mindenkivel empatikusan viselkedünk, sőt, azokkal is meg fogjuk találni a közös hangot, akikkel eddig nem.

A könnyed hangulatunk oka az, hogy felül tudunk emelkedni a régi sérelmeken, kellemetlen szóbeszédeken. Ezt az állapotot fenntarthatjuk, ha nem engedjük, hogy a környezetünk negatív hatásai befolyásoljanak. Csak a pozitív dolgokra koncentráljunk! Hozzunk létre új kapcsolatokat, amelyekből később hasznot húzhatunk.

Ikrek: A hét utolsó napján muszáj átgondolnunk a pénzügyeinket. Mindegy, hogy majd miben kell döntenünk, mert akkor is jól fogunk választani, ha valamiről le kell mondanunk. Ugyanez igaz, ha adásvételről, kölcsönről, hitelfelvételről, együttesen hozott döntésről van szó.

A hétvégén új lehetőségeket találhatunk, de az se kizárt, hogy saját vállalkozást indítunk, vagy más befektetésről döntünk. Most nagyon érdekes megoldásokat találhatunk. Emellett ösztönösen érezzük, hogy hogyan alakíthatunk ki egyensúlyt. A döntésünk fontos részével várjunk hétfőig, mert a pihenést se hanyagolhatjuk el a hétvégén.

Rák: Egyedül akarjuk tölteni a hétvégét, mert tisztában vagyunk azzal, hogy gondolkodnunk és terveznünk kell. Szeretnénk békét teremteni, de ugyanakkor tartalommal is megtöltenénk az időt. A jövőnk tervezése mellett az is fontos, hogy rendet rakjunk a háztartásban, úgyhogy végezzük el a házimunkát!

Ez azért is fontos, mert nem csak a por fog szállni törülgetés közben, hanem a gondolataink is, aminek hála nagyszerű ötleteink támadhatnak. Meg fogjuk látni, hogy az elmúlt időszakban mi és miért történt, ez pedig az emberi kapcsolataink javításában is nagy segítség lesz.

Oroszlán: Emelkedett hangulatban töltjük a hétvégét. Ha kapunk egy javaslatot, akkor arra nekünk is lesz egy jó ötletünk, mert fontosnak fogjuk érezni, hogy segítsünk másoknak. Sok megmagyarázhatatlan gondolafoszlány kering a fejünkben, de ezek lassan érdekes tervekké állnak össze.

Fontos, hogy ne bízzunk meg maximálisan másokban, főleg akkor ne, ha az illető korábban csalódást okozott. Önmagunkba vessük a hitünket, és ne másokban bízzunk meg. Ha ezt magunktól nem tesszük meg, akkor a csillagok elintézik, hogy csalódás érjen, ami majd segít, hogy a jövőben minél előbb kiszúrjuk a buktatókat.

Szűz: Anyagi problémák nehezítik az életünket, esetleg egy befektetésről kell döntenünk, pénzkiadáson törjük a fejünket, de nem érezzük úgy, hogy képesek vagyunk jól választani? Ha így van, akkor ne aggódjunk, mert nem olyan rossz a helyzet, mint hisszük!

Csak annyit kellene tennünk, hogy egyszer leülünk, és alaposan, részletesen átgondoljuk, hogy mennyi pénzünk van, mennyit kell kiadnunk. Ez a hétvége tökéletes arra, hogy hosszú időre szóló döntésre jussunk. Fontos, hogy ne kérjük mások tanácsát, mert az csak elbizonytalanít.

Mérleg: Elkerülhetetlen és erőteljes hatások következnek be az életünkben. Ez elsősorban eleresztéssel és befejezéssel lesz kapcsolatos, ugyanis a csillagok rá akarnak vezetni arra, hogy rázzuk le magunkról a felesleges terheket, és keressünk helyettük új lehetőségeket, valamint tegyük próbára magunkat az eddig ismeretlen területeken.

Mérlegként az egyik nagy hibánk, hogy szeretjük a biztosat favorizálni a bizonytalan helyett, de kockázat nélkül nincs siker, ráadásul most veszteni se veszthetünk semmit. A hétvégén komoly fordulatot vehet az életünk.

horos

Skorpió: Lehangolhat, rosszkedvűvé tehet egy hír, amelyről hétvégén szerzünk tudomást. Szerencsére a bolygók nem akarják, hogy lelombozva töltsük a szombatot és a vasárnapot, ezért erővel és energiával fognak feltölteni, aminek hála a pillanatnyi rosszkedvünket felváltja a mosoly, boldogság.

Forduljunk jókedvűen a világ felé, elvégre nincs igazán okunk a szomorkodásra. Melankólia helyett figyeljük meg a körülöttünk élőket, lessük el tőlük a jó dolgokat, és vidítsuk fel azt, aki lehangolt!

Nyilas: Sok felismerést tehetünk a hétvégén, ezért a pihenés mellett a másik fontos feladatunk az, hogy alaposan figyeljük meg a körülöttünk zajló eseményeket, és próbáljuk megérteni az ok és okozati összefüggéseket, hiszen rengeteget tanulhatunk abból, hogy mi és miért történik.

Előfordulhat, hogy eleinte azt kívánjuk, hogy bárcsak ne szereztünk volna tudományt valamiről, ám idővel kiderül, hogy érdemes volt foglalkoznunk a dologgal. Ha elmélyedünk az ügyben, akkor kiderülhet, hogy valaki, valami eddig nem az igazi arcát mutatta.

Bak: Hiába van hétvége, mégis komoly követelményeket állítanak elénk a szeretteink, de akár a munkahelyünkön is olyasmit várnak el tőlünk, amihez semmi hangulatunk. Ez nem meglepő, hiszen a saját terveinket szeretnénk végre megvalósítani, nem pedig mások álmait.

Semmi kedvünk ahhoz, hogy mások parancsának engedelmeskedjünk, és ez rendben is van, úgyhogy ne magunkba morogjunk, hanem hangosan mondjunk nemet mások követelésére! Csak így érhetjük el, hogy a saját kedvünk szerint alakíthassuk a hétvégét. Legyünk tapintatosak, mert akkor a többiek meg fognak érteni.

Vízöntő: Akad egy régebb óta halogatott ügyünk, amit a hétvégén muszáj tisztáznunk! Legyen időnk arra, hogy a másik féllel megegyezünk, ugyanis ezzel elérhetjük, hogy tiszta legyen a lelkiismeretünk.

Szervezzünk olyan hétvégi programokat, amelyek segítenek a stressz oldásában! Szombaton aludjuk ki magunkat, pihenjünk, este pedig bulizzunk, táncoljunk. Ebben a két napban ne foglalkozzunk a munkával, az anyagi problémákkal, mert most a csend és a nyugalom a legfontosabb.

Halak: Gondolkozzunk el azon, hogy tettünk-e korábban egy olyan ígéretet, amiről elfeledkeztünk! Ha kicsit elmélyedünk magunkban, akkor eszünkbe fog jutni, hogy kinek fogadtunk meg valamit. Ha szeretnénk tiszta lelkiismerettel tölteni a hétvégét, akkor tegyünk eleget a korábbi ígéretünknek!

Lehet, hogy a semmiből jut eszünkbe a dolog, de ez nem baj, mert ismerjük a mondást: „jobb későn, mint soha”. Szerencsére egész hétvégén tele leszünk energiával, úgyhogy nagyon gyorsan lerendezzük az ügyet, majd a hétvége második részében tiszta lelkiismerettel szórakozhatunk. Találjunk ki olyan programokat, amilyeneket eddig soha!

(Forrás: life.hu)