Mi vár ránk a hét utolsó két napján?

Elérkezett a szeptember első hétvégéje, amelyen meg kell állnunk, hogy elgondolkodjunk az életmódunkon hiszen az ősz arról szól, hogy pontot teszünk a függőben maradt ügyeink végére, lezárunk mindent, ami nem támogatja tovább a fejlődésünket.

Kos: A szeptember első hétvégéje minden tekintetben izgalmas lesz. Sokat jövünk-megyünk, emberekkel találkozunk, ismerkedünk, és átgondoljuk a szakmai ügyeinket, amelyekkel kapcsolatban olyan terveket kovácsolhatunk, amelyeket később megvalósíthatunk, ha nem legyintünk az alapötletre.

A hétvégén az otthonunkról se feledkezzünk el, hiszen eljött a takarítás, lomtalanítás ideje. Tegyük rendbe az életterületünket, mert a tisztaság kellemes, energikus érzést kelt az emberben. Cseréljük le a nyári dolgokat őszire, újítsuk meg a ruhatárunkat!

Jól tennénk, ha a hét utolsó két napján elgondolkodnánk a 2016-os év további tervein. Ha megkísértene a lazsálás lehetősége, akkor mindenképpen álljunk ellen neki, mert ilyesmire nem pazarolhatjuk a drága időnket!

Bika: A szeptember első hétvégéjén szórakozunk, a barátainkkal és a családunkkal töltjük az időt, de emellett kedvet kapunk ahhoz, hogy átalakítsuk a környezetünket. Tegyük modernebbé a nappalit, esetleg a konyhába vegyünk egy-két dolgot, mert ezzel sokkal kényelmesebb lesz az évszak.

Kifejezetten jót tenne nekünk, ha letudnánk az őszi nagytakarítást, lomtalanítást, rendezgetést. Előfordulhat, hogy néhány régi apróság a kezünkbe kerül, ezek pedig emlékeket ébreszthetnek fel bennünk.

A nosztalgia hatására olyan emberek juthatnak az eszünkbe, akikről évek óta nem hallottunk semmit. Ez arra fog emlékeztetni, hogy ideje lenne felvenni a kapcsolatot a régi barátokkal, osztálytársakkal, és megbeszélhetnénk velük egy vasárnapi találkozót.

Ikrek: Napok óta érezzük, hogy van valami a levegőben, valami változik, új energiát hoz. Nagyon jól tudjuk, hogy van néhány dolog, amin változtatnunk kell, ha előrébb akarunk lépni a munkában vagy a magánéletben.

Az elmúlt időszakban alaposan feléltük az energiatartalékainkat, emiatt nem halogathatjuk tovább az életünk egyes területeinek a megváltoztatását. Az előttünk álló hétvégén könnyen eldönthetjük, hogy milyen új dologba kell belevágnunk.

Nyugodtan hallgassunk a belső hangunkra, mert nem fog hazudni. A megérzéseink jók, ezért nagy hiba, ha elhessegetjük, amit súg. Szombaton és vasárnap is sok hatás fog érni, de a hét utolsó napján leszünk a legaktívabbak, és akkor támadnak a legjobb ötleteink, amiket a jövő héten kezdhetünk megvalósítani.

Rák: Szeptember első hétvégéjén céltudatosnak, nyugodtnak kell maradnunk, sőt, előfordulhat, hogy békebíróvá kell változnunk. Most nyugodtan beleszólhatunk mások vitájába, mert nem kell csendben tűrnünk a mások által keltett feszültséget.

A végtelen türelmünkkel el tudjuk csendesíteni az embereket, akik hálásak lesznek nekünk. Merjünk dönteni, és ne kérdőjelezzük meg önmagunkat! Ha mégis szeretnénk kikérni egy bizalmasunk véleményét, akkor tegyük meg, de mindenképpen a saját belső hangunk legyen az első, amire figyelünk, hallgatunk.

A szombat és a vasárnap arra is alkalmas lesz, hogy hosszú távra szóló döntést hozzunk a pénzügyeink területén. Nyugodtan helyezzük magunkat a főszerepbe a hétvégén! Mindenki más legyen másodlagos!

Oroszlán: A pénteki napot egészen jól zárjuk, bár nem valószínű, hogy mindennel maradéktalanul elégedettek leszünk, ám ez ne rontsa el a hangulatunkat, hiszen a hétvége tele lesz olyan programokkal, amelyeken a barátainkkal vehetünk részt.

Szombat reggel valószínűleg nem lesz jó a hangulatunk, ami miatt úgy érezhetjük, hogy inkább otthon maradnánk. Döntsünk belátásunk szerint, de azt azért tudnunk kell, hogy a társaságban olyan vidámságban lenne részünk, ami elfeledteti a problémáinkat.

A hétvégén a saját érdekünkben kerüljük a vitákat! Legyünk türelmesek, kitartóak! Próbáljunk meg azon dolgozni, hogy megvalósítsuk az eredeti hétvégi terveinket! Most nagyon fontos az emberi kapcsolatok építése, javítása.

Szűz: Zavartalannak ígérkezik az első őszi hétvége, ám annak sem lesz akadálya, ha inkább hangoskodásra vágyunk, de a csillagok a csendet támogatják. Ideje, hogy átgondoljunk néhány fontos és régóta halogatott ügyet, ugyanis ezek attól még léteznek, hogy próbálunk tudomást se venni róluk.

A nyugodt, békés hétvégét használjuk fel arra, hogy megtervezzük a jövő hetet és az egész hónapot. Mivel még az idő is jó, ezért mozduljunk ki a lakásból! Érezzük jól magunkat, ne vállaljunk plusz feladatokat! A szeptember első hétvégéje csak rólunk szólhat.

horos

Mérleg: Nincs minden veszve, ha úgy érezzük szombat reggel, hogy ez is ugyanolyan reggel, mint az összes többi. Felkelünk, pakolászunk, átgondoljuk a napi tennivalókat, amelyek között nincs semmi izgalmas, vagy esetleg a pénteken félbe maradt ügyek nyugtalanítanak?

Mindegy, hogy mi az, ami miatt kedvetlennek érezzük magunkat, mert az a fontos, hogy megoldjuk, vagy halasszuk el hétfőig. A titok most csak annyi, hogy el kell fogadnunk, hogy nekünk is szükségünk van pihenésre, kikapcsolódásra, ám kedvetlenül ezt nem érhetjük el.

A családunk, barátaink mellettünk állnak, csak beszélnünk kell velük. Ha úgy érezzük, hogy segítségre van szükségünk, akkor nyugodtan kérjünk tőlük, hiszen mi is megtennénk ezt értük, nem?

Skorpió: Érdekes két napnak nézünk elébe, ugyanis a hangulatingadozásunk kihathat a különböző eseményekre végeredményére. A szombatra ráfoghatjuk, hogy nyugodt, csendes lesz, és meg fogjuk találni a kedvünkre való programot. Délután azonban a szerelem terén adódhat bonyodalom, izgalom.

Amennyiben már elköteleztük magunkat, akkor olyan apróságokon kezdhetünk vitatkozni, mint az, hogy hol töltsük az estét. Ha párt keresünk, akkor elmaradhat a várt randevú, vagy cserbenhagy az egyik barátunk, akivel esti programot beszéltünk meg. Szeptember első hétvégéjén akkor járhatunk a legjobban, ha hagyjuk, hogy magával sodorjon az ár. Vasárnap már tényleg a nyugalom, béke, harmónia jellemezheti a napunkat.

Nyilas: Sok az elmaradásunk a különböző magánjellegű ügyekkel kapcsolatban? Ha így van, akkor ezek egy jó részét nem halogathatjuk tovább, mert semmi sem fogja megoldani önmagát. Próbáljunk meg egyességet kötni önmagunkkal! Amellett, hogy kikapcsolódunk, pihenünk, még maradjon időnk a családra! Ne felejtsük el a születésnapokat, névnapokat, hívjuk fel vagy látogassuk meg a nagyszülőket!

Szeptember első hétvégéjén hiába szeretnénk nyugodtan pihenni, mert az égiek arra ösztönöznek, hogy mozgásba lendüljünk. Higgyük el, hogy érdemes áldozatot hozni azért, hogy a szeretteink boldogok legyenek. Emellett szombat este szórakozhatunk, vasárnap pedig egy közös szabadtéri programmal okozhat örömöt.

Bak: Az egész hét rohanással telt, mert szerettünk volna a feladataink végére érni, ugyanis semmi kedvünk a hétfőt az elmaradt ügyekkel kezdeni. Ez az elgondolás dicséretes, mert így nem kell feláldoznunk a hétvégét a munka oltárán.

A szombatot komoly és izgalmas tervekkel várjuk. Igaz, akad még néhány tennivaló a családunk, otthonunk terén, de ez nem olyasmi, ami keresztül húzhatná a terveinket. Jól tennénk, ha többet foglalkoznánk önmagunkkal, a szeretteinkkel, mert ez jobb kedvre deríthet. Vasárnap gondolkodjunk a következő hét részletein!

Vízöntő: Eseményekben gazdag, pörgős hétvége vár ránk, úgyhogy az sem baj, ha esetleg még semmit se terveztünk. Ha eddig nem találtuk ki, hogy merre menjünk, akkor a barátaink és a családunk szívesen adnak egy-két ötletet.

Igazán könnyű helyzetben leszünk, mert csak ki kell választanunk a nekünk leginkább tetszőt a lehetőségek közül, a többiek pedig majd alkalmazkodnak hozzánk. Ha el akarunk menni otthonról, akkor tegyük meg, hiszen senki se várhatja el, hogy bezárkózzunk a négy fal közé. Menjünk ki a szabadba, fedezzünk fel valami újat.

Halak: Mindegy, hogy milyen időjárással köszön ránk szeptember első hétvégéje, mert semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megtaláljuk azokat a programokat, szórakozási lehetőségeket, amelyek garantálják a jó hangulatunkat.

A választott programok örömmel töltenek el, ráadásul általuk találkozhatunk a barátainkkal, de új emberekkel is megismerkedhetünk. A hét utolsó két napján kicsattanunk az energiától, ez pedig másokat is vidámmá tesz.

Most megszerezhetünk mindent, amiről eddig azt gondoltuk, hogy szükségesek ahhoz, hogy örömtelibbek legyenek a napjaink! Fontos, hogy senkinek se engedjük meg azt, hogy lebeszéljen a terveinkről. Attól, hogy valaki nem találta meg a számításait valamiben, mi még megtalálhatjuk a sajátunkat.

(Forrás: life.hu)