Mi vár ránk a következő két napban?

Az október nem ígérkezik egy könnyű hónapnak, ezt pedig az első két nap rögtön alá is támasztja, ugyanis egyfelől érzelmileg nem érezzük túl jól magunkat, másfelől a pihenésre se lesz sok időnk, mert a csillagok azt akarják, hogy foglalkozzunk a munkahelyi, tanulmányi, anyagi problémáinkkal.

Kos: A hétvégén nagyon gyorsan vág az eszünk, ezért a legjobb az lesz, ha senki se próbál szócsatába bonyolódni velünk, mert nyernénk. A következő két napban próbáljuk visszafogni magunkat, ne legyünk erőszakosak, követelőzök, mert mások könnyen diktátornak bélyegezhetnek.

Ha lehet, akkor inkább hagyjuk másra a döntést azokban a kérdésekben, amelyek valójában nem érdekelnek, de presztízsharcot kreálnánk belőlük. A hétvégén plusz bevételre számíthatunk, ezért gondoljuk végig, hogy milyen célokra lenne a legjobb fordítani a hirtelen jött bevételt!

Bika: Az előttünk álló két napban úgy érezhetjük, hogy hirtelen mindenki ránk figyel. Ezzel nincs semmi baj, mert azok, akik rajtunk tartják a szemüket, valójában szeretnek és törődnek velünk, úgyhogy forduljunk szeretettel feléjük. A hétvégén fordítsunk nagyobb figyelmet a párunkra, ha nincs jó kedve, mert így könnyen megnyugtathatjuk.

Szombaton és vasárnap olyan fontos kérdésekkel is foglalkoznunk kell, mint a karrier, tanulmányok, pénz befektetése, ugyanis most egyedül is megteremthetjük a jövőbeli lehetőségeinket, amelyek elősegítik a fejlődésünket.

Ikrek: Kicsit elveszettnek érezzük magunkat a hétvégén, mert általában tudjuk, hogy mit várunk az élettől, ám a hétvégén nem látunk tisztán. Tartsunk ki, mert ennek az ideiglenes állapotnak az oka csak az, hogy sok minden változik körülöttünk.

Ebből a helyzetben akkor jöhetünk ki a legjobban, ha kivételesen nem a logikára hagyatkozunk, hanem engedjük, hogy a megérzéseink vezessenek. Ha a hétvégén az anyagi nehézségeinket rendeznénk, akkor fel kell készülnünk arra, hogy a máskor biztosnak tűnő megoldás az ellenkező eredményt hozza, mint korábban.

Rák: Nem tévedünk, ha úgy érezzük, hogy az október első hétvégéjén senki sem ért meg. Ennek oka az, hogy most valamiért nem érezzük az a törődést, szeretetet, ami általában körül szokott lengeni minket.

Jól tennénk, ha odafigyelnék azokra, akikről úgy gondoljuk, hogy nem értenek meg. Vizsgáljuk meg a gesztusokat, amiket irányunkba tesznek, mert akkor le tudjuk mérni, hogy mennyit jelentünk a számukra.

Emellett az is a hétvége fontos feladata, hogy ne halogassuk a munkával, pénzzel kapcsolatos döntéseket, ugyanis csak bonyolultabb lesz a dolog, ha nem foglalkozzunk vele. Illúziók helyett hozzunk gyors és valódi döntést!

Oroszlán: Különös izgalom kerít hatalmába a hétvégén. Úgy érezzük, hogy valami nagy és jó meglepetés van készülőben. Ez az égiektől kapott ajándék lehet, hogy nem pontosan olyan lesz, mint képzeljük, de az biztos, hogy segíteni fog abban, hogy megfogalmazzuk a vágyainkat.

Az pénzügyek terén nem halaszthatjuk el a döntést azzal az ürüggyel, hogy hétvége van, ugyanis a csillagok azt akarják, hogy álljunk végre a sarkunkra. Ideje, hogy határozottabban lépjünk fel másokkal szemben, és erősen, következetesen kitartsunk a pénzügyi terveink és önmagunk mellett. A hétvégén álljunk ellen az érzelmi vásárlásnak!

Szűz: A hétvégén valaki, lehet, hogy a párunk, hisztis kisgyerekként kezd viselkedni, míg a gyerekeink szokatlan bölcsességről tesznek tanúbizonyságot. Valószínűleg jobban örülnénk, ha a felnőttek és a gyerekek is a koruknak megfelelően viselkednének, ám próbáljuk megőrizni a nyugalmunkat!

Október első napjaiban maradjunk nyugodtak, ha valaki anyagi csődről, fenyegetésről kezd beszélni, és ne engedjük, hogy az illető belerántson a félelmetes jövőképbe, amit lát. Ne akarjuk meggyőzni, hogy téved, hanem inkább dolgozzunk azon, hogy ne legyen hatással a pénzügyi elképzeléseinkre!

Mérleg: Hangulatingadozással telik a hétvégénk. Az egyik pillanatban attól félünk, hogy elhagynak, de a következőben már azt kívánjuk, hogy valamilyen hatalmas változás alakítsa át az érzelmi életünket.

Ha szinglik vagyunk, akkor jó esély van arra, hogy találkozzunk valakivel, aki akár az igazi is lehet. Párkapcsolat esetén nagy szükségünk lesz a változásra, és arra, hogy a kedvesünk ismét bebizonyítsa, hogy ő a hozzánk illő társ. Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy érdemes dolgozni ezen a kapcsolaton, de nem kell minden áron megtartani.

A magánéletünk rendbetétele mellett az is a hétvége elkerülhetetlen feladata, hogy foglalkozzunk az anyagi problémákkal. Most ne engedjünk a halogatás kísértésének, mert azzal csak azt érnénk el, hogy soha nem oldódnak meg a pénzügyi gondjaink.

Skorpió: A hét utolsó két napján felfedezhetjük, hogy milyen különleges emberek, izgalmas lehetőségek vesznek körül, ráadásul az sincs kizárva, hogy találkozunk az igazival, ám előfordulhat, hogy rájövünk, hogy néha nem a tökéletes a legjobb választás.

Sajnos a pénzügyeink nem alakulnak a várakozásunknak megfelelően. Ennek oka az, hogy az anyagi ügyekben nem az eszünkre, hanem a szívünkre hallgatunk, ez pedig felesleges költekezéshez vezethet. Próbáljunk ellenállni a kísértésnek, és ne vegyünk meg mindent, ami megtetszik!

Nyilas: A hétvégén úgy érezhetjük, hogy a párunk olyasmire akar kényszeríteni, amire nem állunk készen, és olyasmit akar belénk beszélni, ami nincs meg bennünk. Valójában ő csak szeretne inspirálni, úgyhogy hallgassuk meg az érveit, gondoljuk át az ötleteit, de ne engedjük, hogy ő irányítsa az életünket, hiszen ezt soha senkinek nem engedhetjük meg.

A pénzügyeink terén legyünk megfontoltak, és számítsunk arra, hogy a lassú, megfontolt döntéseinkkel felbosszantjuk azokat, akik kapkodnak. Ha valaki extra pénzt ajánl fel, akkor azt akkor is fogadjuk el, ha nem tudjuk, hogy pontosan miért kapjuk.

Bak: A hétvége alapelve legyen az, hogy csak a saját dolgunkkal foglalkozunk, és csak abba hozzunk döntéseket. A szerelmi életünkben előfordulhat, hogy felesleges harmadiknak érezzük magunkat, de arra is számítanunk kell, hogy valaki a saját kapcsolatában szeretné, ha bíróként lépnénk fel, de erre mondjunk nemet.

Október első két napja az anyagi életünkben sem ígérkezik kellemesnek, mert úgy érezhetjük, hogy nem tudunk megfelelni mások elvárásainak, pedig valójában senki sem állít fel elénk ilyesmit. Ha a családunk folyamatosan pénzt kér tőlünk, akkor ideje, hogy nagyobb pénzügyi önállóságot tanuljanak.

Vízöntő: Imádjuk a bonyolult, szövevényes összeesküvéseket, ezért a hétvégén kísértésbe eshetünk, és olyan elméleteket gyárthatunk, amelyek miatt mindenki, főleg a párunk, gyanússá válik. Fogjuk vissza a mindent túlbonyolító énünket, mert valójában senkinek sincsenek hátsó szándékai.

A pénzügyek területén se gondoljuk túl a dolgainkat. Az igaz, hogy kicsit komplikált, hogy ki, kinek, miben és hogyan segít, kitől kér kölcsön, de mi ezzel ne foglalkozzunk, hanem arra koncentráljunk, hogy csak annyit költsünk a hétvégén, amennyit megengedhetünk magunknak. Készítsünk költségvetést, amihez tartsuk magunkat, és akkor elkerülhetjük a felesleges pénzszórást.

Halak: A hétvégén szerelem lesz a levegőben, ami lehet, hogy meglep, mert talán éppen most mondtunk le arról, hogy valaha megtaláljuk a boldogságot. A következő két napban készüljünk fel arra, hogy a legváratlanabb helyen találkozhatunk a leendő kedvesünkkel.

A hét utolsó két napján úgy érezhetjük, hogy anyagi téren kicsúszott a kezünk közül az irányítás, pedig csak annyit kellene tennünk, hogy végre leülünk, és átnézzük a papírokat, számlákat. Ne sajnáljuk az időt a pénzügyeinktől, mert könnyen megtalálhatjuk azokat a pontokat, ahol javítanunk kell, és így visszavehetjük az irányítást.

(Forrás: nlcafe.hu)