Mi vár ránk a következő két napban?

Végre megérkezett a hosszú hétvége, amit hiba lenne csak a lakásban tölteni, hiszen várnak ránk a rokonok, barátok, hobbik, különféle programok. A következő napokban a csillagok minden eszközt és körülményt megteremtenek, hogy javítsunk a problémás, elhanyagolt életterületeken, nekünk csak élnünk kell a lehetőséggel.

Kos: A hétvégén erős vágyat érezhetünk ahhoz, hogy költekezzünk, élményekben gazdag programokat szervezzünk. Mindez jól alakulhat, ha meggondoljuk, hogy mivel és milyen társasággal töltjük a szabadidőnket.

Vásárlás esetén arra ügyeljünk, hogy az adott dolog honnan származik, minden rendben van-e a vétellel. Arról se feledkezzünk el, hogy egyáltalán szükségünk van-e még valamire azon kívül, amit már birtoklunk.

A hétvégén előfordulhat, hogy nem a megfelelő dolgot, szórakozási lehetőséget választjuk, hanem külső alapján döntünk. Ennél megfontoltabban kell viselkedjünk a helyzettől függetlenül.

Bika: Szombat reggel nem tudjuk meghatározni, hogy mi, de valami hiányzik az életünkből. Lehet ez érzés, íz, új kapcsolat, vagy csak a változás, újdonság lehetősége. Lehetséges, hogy a válasz nem nagy, hanem apró dolgokban kell keresnünk.

Előfordulhat, hogy a szervezetünknek több természetes vitaminra, friss energiára, megfelelő táplálékra, napfényre van szüksége. A hétvégét töltsük pihenéssel, menjünk ki a természetbe, és élvezzünk ki minden pillanatot!

Ikrek: Szellemi és fizikai területen is oda kell figyelnünk magunkra a hétvégén. Ügyeljünk a helyes táplálkozásra, megfelelő folyadékbevitelre, mert ennyi elég ahhoz, hogy a különböző dolgokból kihozzuk a lehető legtöbbet. Az energiánk elfogyott a héten, tehát muszáj feltöltenünk a tartalékainkat.

Ne foglalkozzunk olyan programokkal, amelyek kimerítenek, de nem származik belőle hasznunk! Az alkoholt, nehéz, fűszeres, cukros ételeket is kerüljük. Kényszerből ne mondjunk igent a meghívásokra, mert senkinek sem lesz jó, ha úgy megyünk el valahova, hogy ahhoz semmi hangulatunk. A hétvégén nyugodtan válasszuk a csendes, békés időtöltést!

Rák: Mozgalmas, izgalmas, örömökkel teli hétvége vár ránk, úgyhogy kerüljük az egyhangúságot, unalmat. Most éreznünk kell azt a belső kényszert, ami cselekvésre biztat. A tettvágyunk nagyot nő.

Mindegy, hogy merre indulunk, kikkel találkozunk, mert a fontos az, hogy az időtöltés hasznos, pozitív eredménnyel járjon. Amennyiben szombaton még bizonytalanok vagyunk, hogy mit kezdjünk az energiánkkal, akkor kérjünk tanácsot a környezetünktől, mert biztos, hogy lesz egy jó ötletük vasárnapra.

Oroszlán: Keményen, szorgalmasan dolgoztunk a héten, amiért megkaptuk a jutalmat, eredményt, ráadásul el sem fáradtunk, mert szombaton úgy ébredünk, hogy tele vagyunk energiával, életkedvvel, tettvággyal, és másoknak segíteni akarással.

Állítsunk fel fontossági sorrendet a tennivalókról, majd lássunk munkához, de határozzuk el, hogy mi az a határidőre, amelyre mindennel végeznünk kell, hogy utána a pihenésre is jusson elég időnk.

Szűz: Szombaton egy konfliktus, kellemetlen szituáció vethet árnyékot a délelőttre. Az, hogy ez miért alakult így, valószínűleg nem derül ki, de ez nem számít, mert a helyzet végén megérhetünk, megláthatunk valamit, ami eddig rejtve volt előttünk.

Gondolkodjunk el a dolgon, a reakcióinkon, azon, ahogy az emberekhez viszonyulunk. Minden tett árulkodó, ezért fontos következtetéseket vonhatunk le belőlük. Vasárnapra ismét jó lesz a kedvünk, mert minden a helyére kerül.

Mérleg: Nagyszerű, örömteli, jó hangulatú hétvégére számíthatunk. Most mindegy, hogy merre indulunk, mert meg fogjuk találni a számításainkat, és olyan emberekkel találkozunk, akikkel kellemes időt tölthetünk együtt.

Ha résen vagyunk, akkor rájövünk, hogy a pozitív közeg valójában a hét eddigi részének a folytatása. Ez vasárnapra sem fog megváltozni. A hangulatunk remek, a szeretteinkre jó hatást gyakorolunk. Ne lepjen meg, ha sokan keresik a társaságunkat! Ha tanácsot kérnek tőlünk, akkor nyújtsunk segítséget, mert minden élethelyzetet világosan átlátunk.

Skorpió: Mozgalmas, örömteli hétvége vár ránk, úgyhogy nem kell félnünk, hogy unalommal telik a következő két nap. Tele leszünk tettvággyal, inspirációval, ezért fontos, hogy olyasmit csináljunk, ami hasznos, pozitív eredménnyel jár.

Ha szombat reggel nem tudjuk eldönteni, hogy mit csináljunk, akkor kérjünk tanácsot a környezetünktől, mert biztos, hogy lesz egy jó ötletük. A saját dolgaink mellett kérdezzük meg a szüleinket, barátokat, hogy nincs-e szükségük a segítségünkre!

Nyilas: Ha a hétköznapok szorgalmasan teltek, akkor ideje, hogy kipihenjük magunkat a hétvégén. Most remek hatást gyakorolhatunk a környezetünkre azzal, hogy sziporkázunk. Sok embert megmosolyogtathatunk, új életet lehelhetünk a kihűlt kapcsolatokba, elfeledett ügyekbe. A hétvégén eljött a kibékülés ideje!

A jókedvünk során azt tapasztalhatjuk, hogy valaki szeretne kisajátítani, de most még ezt is jól kezeljük. Vegyük észre, hogy az adott személy hiányolt, igényli a tanácsainkat, a figyelmünket.

Bak: Sok furcsa, érdekes, szokatlan, elgondolkodtató élethelyzet vár ránk a hétvégén. Olyan szituációkra is számíthatunk, amelyekről nem hittük volna, hogy megtörténhetnek velünk. A hagyományos nyugalom biztos, hogy elkerül a következő két napban.

A hétvégén sokat megyünk, beszélgetünk, programokat szervezünk, elemzünk, hasznot keresünk, és próbálunk mindent megérteni, ráadásul mindez nem elveszi, hanem feltölt energiával.

Vízöntő: A hétvégét friss levegő, napfény, pozitív emberek, remek gondolatok jellemzik, de a tökéletességhez szükség lesz még a boldogságra, mosolyra, és az elégedettségre. Ha mindezt ötvözzük, akkor nem lesz okunk a panaszra.

Szervezzünk aktív, jó hangulatú programokat. Jó ötlet, ha kirándulunk, pikniket tervezünk. Ha otthon maradunk, akkor az unalmas időtöltés lesz. Menjünk ki a lakásból, és keressük mások társaságát!

Halak: Hétvégén folytatódik a hét eddigi részének pozitív tendenciája, tehát nem lesz olyan körülmény, ami belerondítana a lelki egyensúlyunkba. Most nem lesznek hibáink, és semmi sem veheti el a jó kedvünket, sőt, még lelkesíthetünk is másokat.

A lehetőségeket használjuk k! Ha elhívnak valahova, akkor ne mondjunk nemet. Fontos, hogy nyitottak legyünk, hiszen nincs mit veszítenünk. Élvezzük ki a hétvége minden pillanatát, bólintsunk rá az aktív programokra, szánjunk időt a családra és a barátokra!

(Forrás: life.hu)