Mi vár ránk a következő két napban?

Az előttünk álló hétvégén fontos, hogy csak azzal foglalkozzunk, amihez valóban kedvet érzünk. Ha társaságba töltjük a szombatot és a vasárnapot, akkor azokkal az emberekkel találkozzunk, akiktől kaphatunk valamit, és ne maradjunk ott, ahol nem örülnek nekünk!

Kos: Nagyon ügyesen és okosan osztottuk be a tennivalóinkat a hétköznapokon, emiatt nem meglepő, hogy a hétvégére csak minimális elmaradásunk maradt. Ugyanez igaz a házimunkára is. Amennyiben akad egy-két feladatunk, akkor azt gyorsan elrendezzük.

Mivel szombat estére nem merülünk ki, ezért jó ötlet, ha elmegyünk bulizni, ahol annyit tombolhatunk, bulizhatunk, amennyi jól esik. Vasárnap mindenképpen menjünk ki a friss levegőre, valamint ötvözzük a szórakozást és a passzív pihenést!

Bika: A hétvégén nagyon figyeljünk arra, amit mondunk, ügyeljünk a gesztikulációra és a kézmozdulatokra, mert ezekkel sokat javíthatunk vagy ronthatunk a kommunikációnkon, ez pedig meghatározza, hogy jó vagy rossz lesz a hétvégénk hangulata.

Szombaton sokkal felelőtlenebbek leszünk, mint szoktunk, emiatt olyasmit mondhatunk, amit nem kellene. A baj elkerülésének érdekében, számoljunk el tízig, ha komolyabb témában kell beszélnünk!

Amennyiben szeretnénk megkímélni magunkat a felesleges fájdalomtól, akkor azt sokan meg fogják érteni, de az elhamarkodott vélemények közlése félreértésekhez vezethet. Vasárnapra elmúlik ez a negatív hatás, és visszatér a nyugalom.

Ikrek: A hétvégén fáradtnak, nyűgösnek érezhetjük magunkat, mert a hétköznapok leterheltek a sok tennivalóval, vitákkal. Jó hír, hogy a hétvége kárpótolni fog. Pihenjünk, regenerálódjunk, de ne csak ímmel-ámmal, hanem kivételesen tényleg csak az legyen a legfontosabb, hogy a saját kedvünkbe járjunk!

Ne foglalkozzunk a házimunkával és a főzéssel is bízzunk meg mást! Menjünk strandra, napozzunk, keressünk csendes helyet, mert ideje, hogy átgondoljuk a közelmúlt eseményeit. Emellett a szeretteinket se hanyagoljuk el, mert szükségük van a társaságunkra. Vasárnap nyugodtan álmodozhatunk, de mást ne nagyon csináljunk!

Rák: Szombat reggel hűek leszünk a csillagjegyünkhöz, hiszen kedves, mosolygós, odaadó Rákként töltjük az időnket. Az egyik percben még körbeugráljuk a szeretteinket, de a következőben már sürgetjük őket, hogy el ne késsünk a megszervezett programról.

A családtagjaink meg fogják érezni ezt a kettősségünket, de meglepően jól tűrik, és lehet, hogy kicsit sem bánják, ha más irányítja a szervezett programot. A szombatunk nagyszerűen alakul. Vasárnap pedig fokozódik a helyzet, amikor valaki egy olyan programmal áll elő, amit hiba lenne kihagyni.

Oroszlán: A hétvégi hangulatot a mosoly, öröm, kiegyensúlyozottság fogja meghatározni. A családunkkal és a barátainkkal töltött idő végre olyan lesz, amire régebb óta vágytunk. A hétvége remek élményekkel gazdagít, ráadásul a programok is a terveink szerint alakulnak.

A csillagok megadják nekünk a testi és lelki regeneráció lehetőségét, amire nagy szükségünk van, ezért olyan programot szervezzünk, ahol a mozgás mellett lecsendesedhetünk. A következő két napban csak azokra a helyekre menjünk, azokkal az emberekkel találkozzunk, akik adnak, támogatnak, de nem kérnek cserébe semmit!

Szűz: Élményekben gazdag hétvége vár ránk, ha örömmel és bátran belevágunk az ismeretlenbe, új helyeket fedezünk fel, és azokkal töltjük az időt, akiknek a társaságát eddig elkerültük.

Rengeteg tapasztalatot gyűjthetünk, ha nyitottan, befogadóan állunk hozzá az újdonságokhoz, például egy új kultúrához, helyszínhez. Az izgalmas hétvége már szombat délelőtt elkezdődik, de még mielőtt igent mondunk egy programra, gondoljuk át azt, mert most tényleg az újdonság varázsa az, amire szükségünk van!

Mérleg: Fárasztó hétköznapokon vagyunk túl, ám ennek ellenére úgy ébredünk szombat reggel, mintha kicsit se lettünk volna leterhelve pénteken. Fontos, hogy a hétvége első napját azzal töltsük, ami a kedvünkre van, ami örömmel tölt el.

Ne engedjük, hogy mások ránk erőltessék azt, amihez semmi hangulatunk! Ha habzsolni akarjuk az életet, akkor az elhatározást kövesse tett! Élvezzük ki a hétvégét, keressük az izgalmat, fedezzük fel az ismeretlent! A csillagok most támogatják az új barátságok, üzleti kapcsolatok kialakítását.

Skorpió: Az előttünk álló hétvége nyugodtan indul, de ez a helyzet később megváltozik, ám a jó hír az, hogy mindent a saját igényeink szerint alakíthatunk. A csillagok nem gyakorolnak ránk erőteljes hatást, ezért azt tehetjük, amit akarunk, mert mindenképpen jól fogjuk érezni magunkat és sok új élménnyel gazdagodhatunk.

A vitás szituációkat kerüljük el jó messzire, de amennyiben ez nem sikerül, akkor legyünk mi a megoldás kulcsa, mások kibékítője, örömforrása! A következő két napban szervezzünk mindent úgy, ahogy a kedvünk tartja, és nyugodtan legyünk egy kicsit rámenősek, ha valakit meg akarunk győzni valamiről.

Nyilas: A hétvégén ne kövessük el azt a baklövést, hogy összekeverjük a munkahelyünket az otthonunkkal, hiszen a biológiai óránk is jelzi, hogy szükségünk van a kikapcsolódásra. Otthon ne viselkedjünk úgy, mint a munkahelyünkön, és ne zaklassuk a szeretteinket a katonás, szigorú szabályainkkal!

Lehetőleg az összetűzéseket is kerüljük! Legyen magánéletünk, a hétköznap feladatait pedig ne vegyük elő hétfőig! A hétvégén találjunk ki új ötleteket, ajánljunk kellemes programokat, mert ezekre sokan vevők lesznek. A kreativitás örömmel tölt el, de a munka nem!

Bak: Gondoljuk át a programjainkat, mert lehet, hogy túl sokat szeretnénk belesűríteni a két napba, ami baj, mert valószínűleg minden erőnket felőrölné a rohanás. Ne felejtsük el, hogy nekünk is csak 24 órából áll a nap, úgyhogy szelektáljunk, és csak arra mondjunk igent, ami igazán a kedvünkre van!

Emellett fordítsunk időt a házimunkára, ami feltorlódott, és nem tűr több halasztást. Szombat délelőtt ezekkel foglalkozzunk, majd a hétvége többi része legyen a szórakozásé! Menjünk friss levegőre, hallgassunk zenét, vasárnap pedig főzzünk, süssünk!

Vízöntő: A hétvégén sok pozitív energiát kapunk a csillagoktól, ami abból látszik, hogy a környezetünket is mosolyra tudjuk fakasztani, ez pedig felpörget, tettekre biztat. Ha eredetileg pihentető, nyugodt hétvégét terveztünk, akkor szombat délelőtt ez megváltozik, mert inkább sportra, kirándulásra, bulizásra fogunk vágyni.

Adjuk át magunkat az ösztöneinknek, ha aktívan töltenénk a hétvégét! Jó ötlet, ha valami igazán különleges, formabontót csinálunk a hét utolsó két napján.

Halak: A szombat annyira nyugodtan indul, hogy talán vontatottnak érezzük, de szerencsére nem ilyen lesz az egész nap. Miközben a házimunkával, családdal, főzéssel foglalkozunk, időben bólintsunk rá az esti programra, ami valami olyasmi legyen, ami kimozdít a komfortzónánkból!

Eszünkbe se jusson otthon maradni, hiszen vasárnap kialudhatjuk magunkat. Ugyancsak a hét utolsó napján lesz alkalmunk egy érzelmekkel teli beszélgetésre, ami mindent tisztázhat a magánéletünkben. Ez jókor jön, mert ideje eltüntetni azt a rengeteg kételyt, amely akadályozza a tisztán látásunkat.

(Forrás: life.hu)