Mi vár ránk a következő két nap?


Július első hétvégén ki kell élveznünk a szabadságot és meg kell tanulnunk élvezni az életet, ami mellett ne vegyük félvállról az egészségünket! Amennyiben rosszkedv kerítene hatalmára, akkor az ellen is az a legjobb megoldás, ha kimozdulunk a négy fal közül.

Kos: A hétvégén csak a bulizással, kiruccanással és láblógatással foglalkozzunk. Engedjük, hogy az élet magával ragadjon, használjunk ki minden lehetőséget, ami segít a teljes kikapcsolódásban, ami nem baj, ha egyenlő a semmittevéssel, mert néha arra is szükség van.

A legfontosabb az, hogy érezzük jól magunkat, találkozzunk a régi barátokkal, legyünk nyitottak a kapcsolatokra, fedezzünk fel új helyeket, strandoljunk, tehát vessük bele végre magunkat a nyárba, hiszen már a második hónapban járunk az évszakból!

Bika: A hétvégén az egészségünket kell a középpontba helyeznünk. Legyen gondunk a megfelelő étkezésre, és az alvással se spóroljunk! Figyeljünk oda a testünk és az elménk jelzéseire, ugyanis mindennek oka van.

Most mindegy, hogy milyen igényeink vannak, mert ki kell elégetünk a vágyainkat. Sportoljunk, tomboljunk, aludjunk, ha úgy érezzük, hogy erre van a leginkább szükségünk, de emellett gondolkodjunk el azon, hogy átléptünk-e tiltott határokat az elmúlt időben! Ha igen, akkor ezen korrigálnunk kell.

Jól tennénk, ha elmélyednénk néhány természetgyógyászattal foglalkozó könyvben, cikkben, mert lehetséges, hogy ezekben fogjuk megtalálni azt az útmutatást, ami a legjobban megfelel a szükségleteinknek.

Ikrek: Nem lesz könnyű a hétvégénk. A szombat és a vasárnap könnyen zavarossá válhat, ezért leszünk fenn, de lent is. Egyszer bulira vágyunk, máskor nyugalomra. A hangulatingadozás mellett az is a hátrányunkra válhat, hogy a körülöttünk zajló eseményeket csak kívülről szemléljük.

Amennyiben nem veszünk részt aktívan a hétvégén kialakult szituációkban, akkor könnyen felbosszanthatunk másokat. Ez ellen azzal tehetünk, ha testben és lélekben is jelen leszünk ott, ahol éppen vagyunk. Jó hír, hogy a váratlan irányból érkező kellemetlen sértést gond és harag nélkül kezeljük. Az anyagi természetű ügyekben nagyon ügyesen és sikeresen fogjuk tologatni a sakkfigurákat.

Rák: Jó dolgunk lesz a hétvégén, mert inspiráló programok, szórakozás, új ismeretségek várnak ránk. Engedjük, hogy elragadjon az érzelmek tengere, mert kellemes szerelmi kalandban lehet részünk, ha még szinglik vagyunk.

Ha van párunk, akkor a szexualitás terén tehetünk érdekes felfedezéseket, de csak akkor, ha itt is sodródunk az árral. Emellett lehetséges, hogy a családi kupaktanács a nyakunkba varrna egy feladatot, amire csak akkor bólintsunk rá, ha lesz időnk a megoldására, amiért felelősséget is merünk vállalni.

Oroszlán: Habár a hétvége nem a munkáról, tanulásról szól, hanem a kikapcsolódásról, örömteli eseményekről, mégis olyan ajánlatot kaphatunk, ami miatt eluralkodik rajtunk a munkamánia.

Próbáljunk ellenállni a kísértésnek! A munka helyett lazítsunk, napozzunk, strandoljunk! Most fontos, hogy pihenjünk, hiszen mi sem ülhetünk állandóan az irodában, a számítógép fölé görnyedve.

Szűz: Elveszthetjük a fonalat, ha egyszerre több helyre vagyunk hivatalosak. Már szombat reggel rádöbbenünk, hogy túlszerveztük a hétvégét, ezért szükség lesz az újratervezésre, döntésekre, hiszen csak két napunk lesz a programokra. Bátran határozzuk meg, hogy merre indulunk, kivel töltjük az időnket!

Jó hír, hogy lesznek olyan barátaink, akik látni fogják a pillanatnyi bonyodalmainkat, és szó nélkül segíteni fognak, sőt, akkor sem sértődnek meg, ha nem velük töltjük a hétvégét. Gondoljuk át, hogy vannak-e elhanyagolt emberi kapcsolataink, és helyezzük azokat a hétvége középpontjába!

Mérleg: Nyugodtan lelassíthatunk és kifújhatjuk magunkat a hétvégén, elvégre eleget dolgoztunk hét közben. A csillagok szerint eleinte nem lesz hangulatunk a zajos, társasági programokhoz, sőt, szombaton melankolikus, romantikus, esetleg nosztalgikus hangulat kerít hatalmába.

Eszünkbe juthat, hogy régebben kiknek segítettünk, illetve kik azok, akiktől most jól esne egy segítő ötlet, bátorító mosoly. Legyünk bátrak, és nyugodtan hívjuk fel őket, mert meg fogjuk látni, hogy a jó kommunikáció gyors eredményeket hozhat.

Skorpió: Meglepően sokan közelednek hozzánk a hétvégén, ráadásul a kedvesség is gyanússá válik, de ne szurkálódjunk, hanem fogadjuk el a felénk irányuló figyelmet! Igaz, az esetünkben soha semmi sem történik véletlenül.

Minden, amit teszünk azért van, hogy felhasználjuk az emberi kapcsolatainkat a céljaink eléréséhez. Skorpióként nagyon cselesen irányítjuk a dolgokat, emiatt kevesen jönnek rá, hogy milyen titkos szándék vezérel. Most a megfontolt döntések ideje jött el. Bátran mondjunk igent vagy nemet, de ne éljünk vissza mások jóindulatával.

Nyilas: A hétvégén minden az elképzeléseink szerint alakul, ezért adjunk hálát az égnek! A csillagok a kegyeikbe fogadnak, úgyhogy csak kívánnunk kell, és megkapjuk. Most mindegy, hogy mire vágyunk, mert mindent meg fogunk kapni, ami elérhető, kézzelfogható.

A hétvégén a divat és az öltözködés kaphat fontos szerepet az életünkben, ha szeretnénk jobban érezni magunkat a bőrünkben. Legyünk kicsit merészebbek a megszokottnál, és tapasztaljuk ki, hogy mi áll jól, min kell változtatnunk. Lehet, hogy végül a stílusunk, ruhatárunk is átalakul.

Bak: A hétvégén emelkedett hangulat kerít a hatalmába, amire sokan felfigyelnek, és élvezni fogják a társaságunkat, mert pörgünk, elintézzük a függőben lévő ügyeinket, de még olyan feladatot is megoldunk, amit nem terveztünk. A bennünk lévő fiatalos energia másokat is lázba hozhat.

A hétvégén mindegy, hogy milyen élethelyzetben találjuk magunkat, meg biztos, hogy nyerők leszünk benne. Most az sincs kizárva, hogy visszakapunk egy kölcsönt, amivel régóta tartóznak nekünk. A hétvégén csak annyi a dolgunk, hogy örüljünk annak, ami történik!

Vízöntő: Kicsit nehezen kezdődhet a hétvége, mert a péntek alaposan leterhelt, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy hiába terveztünk, mert szombat reggel minden zavarossá válik, esetleg nem találunk valamit, ami fontos a számunkra, vagy elkésünk.

Nem csoda, ha mindezért kicsit borússá válik a hangulatunk, ám ennél is rosszabb, hogy könnyen lehangolunk másokat. Ne engedjük, hogy ez megtörténjen! Ébredjünk fel, rázzuk meg magunkat, és dacoljunk a kedvetlenséggel! Menjünk el otthonról, és töltsük társaságban a hétvégét.

Halak: A hétvégén elkövethetünk egy nagy hibát, de nem törvényszerű, hogy ez bekövetkezzen! Ha odafigyelünk és megtervezzük a lépéseinket, akkor elkerülhetjük a bajt. A csillagok szerint kissé elvakultan viselkedhetünk, mert akadhat valami, amiben okosabbak, tapasztaltabbak vagyunk, ezért folyamatosan ellentmondunk másoknak, és a saját igazunkat bizonygatjuk.

Amennyiben nem leszünk hajlandóak a kompromisszumra, akkor csak elpazaroljuk a hétvégét és az energiánkat, ráadásul sok embert magunkra haragíthatunk. A vita helyett próbáljunk a békére fókuszálni!