És igen, újra itt van a várva várt nap! Eljött a péntek. Mindenki hátrahagyhatja a munkáját (vagy legalábbis a szerencsések, akik ezeken a kellemes napokon nem dolgoznak) és belevetheti magát a nagy betűs SZÓRAKOZÁSba.

A hét legnagyobb durranása egyértelműen a Mumford & Sons koncert a Pecsa Music Hall-ban, amelyre sajnos már minden jegy elkelt, de ha valaki ott lesz annak jó lesz. Nagyon is! Ha esetleg van olyan szerencsés, aki szerez jegyet  a bulira, vagy valamilyen módon be tud jutni az 8 előtt legyen hiszen akkor fog kezdődni a banda elég ütős koncertje. Azt beszélik, hogy nem lehet bennük csalódni. Reméljük most is így lesz!

A Dürer Kert egy igazán különleges eseménynek szolgál ma helyszínül. Két nagyszerű hazai előadó, két különböző stílusból érkezik és ad itt egymás után konceret. Az első a Subscribe lesz, akiket már nem nagyon kell bemutatni. Ha mégis, annyit kell tudni róluk, hogy egy kiváló metál banda akik rengeteg zenei stílust ötvöznek. Ha most azok, akik nem kedvelik az ilyesfajta zenét elkeseredtek volna, ne tegyék! Hiszen a Subscribe-ot az Akkezdetphiai váltja a színpadon és hozzák el csavaros szövegeiket. Kapunyitás 21 órakor, kezdés a Subscribe-bal 22 órakor majd 23 óra 30 perckor jön az Akkezdetphiai. A behopp 1900 ft.

Toldi Klubban ma úrrá lesz a party hangulat. Hét olyan előadó teszi tiszteletét a DJ pult mögött aki ezt garantálja. Íme a hét előadó:
Cadik, Sirmo, Dil Maddy, Headshotboyz, NakedKool, Eirik és Zovek. Start pontban 23 órakor, belépés ingyenes, fergeteges hangulat garantált!

Na de van nekünk még egy szombatunk! Senki ne feledje el!

A nu skool breaks szcéne legkedveltebb alakjai látogatnak el az A38-ra. Ők a Plump Dj’s, azaz Lee Rous és Andy Gardner. A közönség egyszerűen imádja, funkybreakjüket mindig óriási tömegek várják és eddig nem okoztak még csalódást (reméljük ez így is marad). Az est húzóneve még Ed Solo, szintén az Egyesült Királyságból. Rajtuk kívül még a keverőpultok mögött lesz Pryus, Krueger, Adam Dolph. Kezdés 22 órakor, a jegyár pedig 3000 jó magyar forint.

Úgy látszik ez a hétvége a break kedvelőinek nagyon kedvez, hiszen a Corvintetőn egy igazi legenda teszi tiszteletét, azaz a HybridChris Healings és Mike Truman a 90-as évek elején alakult atmoszférikus nu skool break formációja és a szintén Egyesült Királyságból érkező Resistance & Steve Thorpe mellett még a házigazda Be Massive csapat tagjai: Mira és Metha, illetve hazánk legnagyobb Hybrid-rajongója, Retroid képviseli a hazai színeket. A buli 22 órakor startol, a beugró pedig 1500 Ft, éjfélig meg  1000 Ft.

És egy szokványos, de attól függetlenül a egy rendkívüli jó buli ajánlok a hétvégére, még pedig az RCKO.FM és a Deck Attack közös bulija a Másnapos Nők Napja, ahol InfragandhiCyborg Templar és Superman rakja a talpalávalót 22 órától a Fogasházban és a belépés ingyenes.

Ez lett volna a buliajánlónk erre a hétvégére, érezzétek nagyon jól magatokat és jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?