Mi vár ránk a következő napokban?horosSzeptember utolsó hetén nem lesz időnk a pihenésre, mert a csillagok abban fognak támogatni, hogy egy teljesen ismeretlen oldalunkat mutassuk meg a világon, és változtassunk az életünk egyes területein. Most kitörhetünk a szürkeségből, ha megfontoltan élünk az égiek adta lehetőségekkel.

Kos: Egy soha, vagy csak nagyon ritkán látott oldalunkat mutatjuk meg a világnak, akik szembesülnek azzal, hogy milyen, amikor határtalanul őszintén beszélünk, kimutatjuk az érzelmeinket, és nem titkoljuk el azt, ami a fejünkben megfordul.

A héten mindenképpen elmondjuk az álláspontunkat, véleményünket, függetlenül attól, hogy az dicséret, bántó, vagy fájó a másik számára. Abban nem tévedünk, hogy az igazságot tilos véka alá rejteni, de az is fontos, hogy megfelelően tálaljuk a mondanivalónkat.

Ha meggondolatlanul, szétszórtan beszélünk, viselkedünk, akkor nagyon könnyen megsérthetünk másokat, ebből pedig konfliktus alakulhat ki. Csütörtöktől új lehetőségekre csaphatunk le, a csillagok pedig új szerelmet, barátokat hozhat az életünkbe.

Bika: A hét első fele elég nyugodtan telik, aminek azért fogunk örülni, mert van néhány elmaradásunk a múlt hétről, amit gördülékenyen el tudunk intézni. Emellett a megszokott feladatokat se hanyagoljuk el.

A kreatív ötleteinkkel képesek leszünk úgy átalakítani a feladatainkat, hogy azzal időt és energiát spórolunk. A hét közepén érthetetlen idegesség keríthet hatalmába. Valami nincs rendben, hiányzik, vagy hibáztunk, esetleg elfelejtettünk valamit. A megérzésünk ellenére az idő azt mutatja, hogy nincs okunk a nyugtalanságra, mert csak a Hold járása okozza az idegességünket. Szerencsére ez is el fog múlni.

Ikrek: Nekünk nem okoz gondot az, hogy meglepjük a környezetünket, hiszen a kettős csillagjegyünknek ez az egyik különlegessége, amit most kihasználunk. A héten elővesszük a titkos készletünket, és egy teljesen ismeretlen oldalunkat mutatjuk meg a világnak. A következő napokban máshogy fogunk gondolkodni, mint eddig. Képesek leszünk megújuló módon alkalmazkodni, és még jobban megnő a kreativitásunk is.

A héten elkerül a nyugalom, a csend, de nem bánjuk, mert helyette olyan sikert arathatjuk, ami hónapokra, de talán évekre megalapozza a fejlődésünket az élet több területén. Nagyon fontos, hogy semmibe se vágjunk bele meggondolatlanul, hanem mindig mindenről legyen pontos tervünk!horosRák: Az elmúlt időben alaposan elhanyagoltuk a feladatainkat, de jó okunk volt erre, mert úgy éreztük, hogy máshol és másokkal kell megvalósítanunk bizonyos dolgokat, különben semmi sem fog változni az életünkben. Ideje, hogy valami újba kezdjünk!

A héten lehetőségünk nyílhat arra, hogy külföldön vállaljunk munkát. Ha ez eddig is érdekelt, akkor nézzünk szét az állásajánlatok között, vagy vegyük fel a kapcsolatot azokkal a barátokkal, rokonokkal, akik már távolra költöztek. Ez nem kötelez semmire, de arra jó, hogy legalább tegyünk egy lépést előre, a változás irányába. Igaz, hogy sokat leszünk távol az otthonunktól, de cserében megláthatjuk a dolgok rejtett oldalát.

Oroszlán: Sokan észre fogják venni, hogy megnőtt az érdeklődésünk az új dolgok iránt, emiatt szívesen megosztják velünk az új ötleteket, témákat. Emellett lesznek saját elképzeléseink, valamint könnyen megnyílunk más kultúrák és vallások felé.

Legbelül érezni fogjuk, hogy melyek azok a témák, amelyek megismerése valamilyen formában hasznot hoznak, emiatt alaposan figyelünk minden információra, amit hallunk, látunk. Tanulmányi vagy szakmai előrelépésünk középpontba kerülhet, ezért használjuk ki az erre irányuló lehetőséget Abban az esetben, ha jelenleg munkát keresünk, vagy a meglévőn változtatnánk, akkor a héten erre is lesz esélyünk.

Szűz: Ne tervezzünk pihenést, könnyű napokat szeptember utolsó hetére, ugyanis ennek ellenkezőjére lesz szükségünk, ha ki akarjuk használni azt, hogy a csillagok támogatják azt, hogy kiváló teljesítményt nyújtsunk.

Meg fogjuk látni, hogy a megszokottnál könnyebben, már-már akadálymentesen haladunk a dolgainkkal, ráadásul arra is marad erőnk, hogy plusz munkát vállaljunk, másoknak segítsünk. Ha azon gondolkodunk, hogy munkát váltunk, ingatlant veszünk, vagy komolyabb beruházást tervezünk, akkor erre is jó lesz a hét. Ha máskor nem szíven, akkor most nyugodtan kockáztathatunk.

Mérleg: A következő napokban próbáljunk meg eltérni a szokásainktól! Ideje, hogy csináljunk valami formabontót, mert különben elevenen felfal az unalom. Menjünk el otthonról, szervezzük át a munkahelyi környezetünket, mert ez a szürkeség, ami most körülvesz, egyhangúvá és rosszá teszi az életünket.

Legalább az életünk egyik területén számoljuk fel a monotonitást, mert ennyi elég ahhoz, hogy más területeken is fejlődjünk, jobban érezzük magunkat. Jó ötlet, ha összejöveteleket szervezünk a rég nem látott osztálytársakkal, csoporttársakkal, barátokkal, vagy csináljunk valami extrémet. Tanuljuk meg, hogy a megbízhatóság, precizitás nagy erény, de a változatosság az, ami igazán éltet!horoscope2Skorpió: Legyünk szemfülesek, mert a környezetünkben olyan események történhetnek, amelyekből tanulhatunk, és mások sikeréből, kudarcából húzhatunk hasznot. A héten fontos szerepet kap az elővigyázatosság, odafigyelés, rátermettség.

Fontos, hogy ne legyünk szeleburdik, semmire se adjunk azonnal választ, és a véleményformálást se kapkodjuk el. A hét közepén nagyszerű üzleti lehetőségre bukkanhatunk, ám az izgalom mellett, nagyon sok kockázatot is rejt a dolog. Ne kapkodjuk el a döntést, hanem nyugodtan gondoljuk végig a dolgot!

Nyilas: Mostanában elkerül a siker, emiatt régebb óta vágyunk egy új kihívásra. Mivel vágyunk az elismerésre, ezért erősen, új tervekkel ugrunk bele a hétbe. Az ötleteink megvalósításához és a sikerhez szükségünk lesz mások támogatására, vagy egy pártfogóra.

A csillagok is tudják, hogy teljesen jogos, hogy vágyunk arra, hogy megbecsüljék a teljesítményünket, értékeljék a tehetségünket, ezért most eljön a mi időnk. A Merkúr és a Jupiter energiája segíteni fog a célunk elérésében, de az már a mi dolgunk, hogy pontosan leszögezzük, hogy mit és mikorra akarunk megvalósítani.

Bak: A hét első két napja átlagosnak lesz mondható, de szerdától nagyon pozitív hatások mutatják meg, hogy merre menjünk, hol juthatunk ki az életünk labirintusából. Most bizonyosságot szerezhetünk afelől, hogy jó irányba haladunk a céljaink elérése felé.

Mindennek örömére majd kicsattanunk az energiától, lelkesen tesszük a dolgunkat, és többet teljesítünk, mint amennyit elvárunk önmagunktól, vagy másoktól. Emellett olyan feladatokat végezhetünk el, amelyek által tapasztalatot gyűjthetünk, ez pedig nagy segítség lesz a későbbi sikerek elérésében. Töltsük aktívan, buzgón a hete!horosVízöntő: Az előttünk álló héten olyan új lehetőségekre csaphatunk le, amelyek segítségével nagyon könnyen felvirágoztathatjuk a szakmai előmenetelünket, és a vállalkozásunkat is fejleszthetjük. Ha valami anyagi befektetést igényel, akkor ne hátráljunk meg, ahogy akkor se, ha munkahely váltásról, mellékállásról van szó!

Ne kételkedjünk abban, hogy jól dolgozunk, alkalmasak vagyunk a fejlődésre, vagy egy magasabb munkakör betöltésére. Éljünk a lehetőségekkel, amelyeket a héten kapunk! Most az is előfordulhat, hogy egy rendezvény, fogadás hozza meg a várt sikert. A környezetünk örülni fog, amiért ismét életvidámnak lát.

Halak: A múlt hetihez képest sokkal jobb lesz a hangulatunk, ez pedig a munkánkra, emberi kapcsolatainkra is jó hatást fog gyakorolni. Senki se szeret letört személyek társaságában időzni, úgyhogy legyünk derűlátók, mosolyogjunk, és akkor nem fog messzire elkerülni a családunk, barátaink.

Emellett jól tennénk, ha változtatnánk az eddigi szokásainkon, csinálnánk valami újat, és változtatnánk a mindennapokon. A következő napokban rengeteg új ötlet formálódik meg a fejünkben, de ezeknek csak a töredékét tudjuk megvalósítani, ezért jobb, ha felírjuk a többit, mert később azok megvalósítása is sorra fog kerülni.

(Forrás: life.hu)