Mi vár ránk a következő napokban?

A június beköszöntével azt hihetnénk, hogy a mindennapok könnyebbé válnak, ám sajnos ennek az ellenkezőjére számíthatunk a héten, mert minden nehézkesen halad, új erőt pedig csak a hétvégétől remélhetünk.

Kos: A héten mindent megengedhetünk magunknak, leszámítva a zsörtölődést. Igaz, hogy néha lesz okunk a morgásra, de Kosként minden akadályt le tudunk győzni, csak hitessük el magunkkal, hogy mosollyal, jó szándékkal, minden megoldható!

A következő napokban tapasztalható kellemetlenségek csak pénteken múlnak el, úgyhogy akkor sikerül megszabadulni a különböző nehézségektől. Ezt csak azzal segíthetjük elő, ha türelmesek leszünk másokkal és önmagunkkal, a vitákat pedig tudatosan kerüljük el!

Amennyiben valami elégedetlenkedésre ad okot, akkor próbáljuk megváltoztatni azt! A héten csak rajtunk áll, vagy bukik, hogy mennyire keserítik meg a csillagok az életünket. Kosként tele vagyunk tűzzel, energiával, tehát senki sem állíthat meg, ha új célt jelölünk ki magunk elé.

Bika: Jól alakulnak a mindennapjaink, de a hatékonyságtól, eredményességtől messze leszünk, viszont mindent befejezünk, amit elkezdünk, ráadásul hibátlanul, tehát összességében elégedettek lehetünk.

A héten azért is érezhetjük magunkat szerencsésnek, mert a komoly problémák, viták elkerülnek. Ha esetleg beleszólunk mások konfliktusába, akkor azt úgy tudjuk megoldani, hogy az illető tudni sem fog róla, de a végén hálás lesz az intézkedésünkért.

Amennyiben segítségre lenne szükségünk, akkor mindegy, hogy kihez fordulunk, mert nem lesz, aki nemet mondana. A szeretteink segítsége mellett a Jupiter is támogat, hogy könnyebben elérjük a régi és új céljainkat, ami szólhat munkáról, pénzről, érzelmekről.

Ikrek: Most kell megragadnunk a lehetőséget, ha szeretnénk változtatni, és lezárnánk néhány dolgot az életünkben. A hét első napjai csendesen telnek, ami remek alkalom arra, hogy a függőben maradt ügyeinket elrendezzük, ám a hitelfelvételt kerüljük ebbe az időszakban!

Csütörtökön azon kell elgondolkodnunk, hogy mit fogunk tenni a következő holdhónapban, illetve azt is elemezzük ki, hogy milyen terveinkkel akadtunk el mostanában! Nyugodtan találjunk ki új célokat, utakat! A hétvége már arról fog szólni, hogy rájövünk arra, hogy mitől kell végre megszabadulnunk, és mi az, ami mostanában mindennél jobban érdekel.

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Rák: Az elmúlt időszak nem volt teljesen kielégítő, hiszen akadtak megválaszolatlan kérdéseink, érzelmi válság sújtott, és néhány furcsa változással sem tudtunk azonosulni. Jó hír, hogy végre látjuk a fényt az alagút végén!

A következő napokban tisztán látunk, és még az is világossá válik, amit mások próbálnak eltitkolni előlünk. Kibogozunk bizonyos szálakat, kiderítjük, hogy ki mozgatja azokat, és így eldönthetjük, hogy továbbra is részt akarunk-e venni egy feladatban, vagy kiszállunk-e egy csapatból.

Most egy olyan időszak veheti kezdetét, ami tele lesz sikert ígérő lehetőségekkel, amit az új emberi kapcsolatok, pénzforrások tehetnek eredményesebbé. Amennyiben az otthonunkkal, környezetünkkel kapcsolatban nagyobb változásokon törjük a fejünket, akkor valósítsuk meg ezeket!

Oroszlán: A heti események kiegyensúlyozzák a lelkünket. Az utunkat pozitív energia kövezi ki, ezért a hét végére még úgy is elégedettek leszünk, hogy nem aratunk óriási sikert. A következő napokban sokan kedvesen fordulnak hozzánk, ezért jó szóból, dicséretből nem lesz hiány, ez pedig jót fog tenni a kedélyállapotunknak.

Az is örömre adhat okot, hogy naponta újabb és újabb feladatokat vállalhatunk el. Sok inspirációt kapunk a csillagoktól, de ez főleg az anyagiak terén lesz kecsegtető. A héten sok új kapcsolat teheti izgalmasabbá a társasági életünket.

Szűz: Hétfőn és kedden úgy érezhetjük, hogy láthatatlan akadályok nehezítik meg az életünket, ám a mi csillagjegyünk nem fél szembemenni az égi hatásokkal, ezért még a leterhelő munkanapokon is érvényesítjük az akaratunkat.

Ezt jól tesszük, hiszen sehol sincs előírva, hogy el kell fogadnunk a negatív hatásokat, és azt sem kell engednünk, hogy a nehézségek elkedvetlenítsenek. A kedélyállapot javítására mindig biztos megoldás a mosoly, kedvesség, másokkal való kommunikáció.

Ha a következő napokban másokkal folytatunk eszmecserét, akkor az új irányokra hívhatja fel a figyelmünket. Csütörtökre minden nehézség eltűnik, mi pedig előállhatunk egy kreatív ötlettel, amellyel sok embert lehengerelhetünk.

Mérleg: Amennyiben szeretnénk a maximumot kihozni a hétből, akkor ne siessünk! Fontoljuk meg a lépéseket, figyelünk a változásokra, hírekre, információkra, mert csak így oldható meg, hogy ne fussunk el a legjobb lehetőségek mellett.

A sorsunkat mi irányítjuk, de ideje lenne, ha abbahagynánk a hezitálást, és változtatnánk egy-két dolgon, például ráléphetnénk egy ismeretlen útra. Vállaljunk kockázatot, ami egy Mérlegnek nehéz feladat, de megéri bátornak lenni. Amennyiben az év eddigi részében elszalasztottuk a bolygók segítségét, akkor mostantól fordítsuk a javunkra a pozitív hatásokat!

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Skorpió: A héten minden adott lesz a fejlődéshez, növekedéshez, tehát csak rajtunk múlik, hogy kihasználjuk-e a remek lehetőségeket, amelyekkel végre felemelkedhetünk abba a magasságba, ahol mindenki irigykedve tekint fel ránk.

A következő napokban egyetlen percet sem vesztegethetünk el a lazsálásra. Ez elsősorban szerdára és csütörtökre lesz igaz. Keressük azokat a barátokat, támogatókat, akik anyagilag és erkölcsileg is támogatnak.

A kreativitásunk soha nem látott magasságba visz, de csak akkor, ha nem felejtsük el, hogy ezt a saját javunkra kell fordítanunk. A héten ne mások gondjaival törődjünk, hanem a saját ügyeinket oldjuk meg!

Nyilas: A héten lesznek pillanatok, amikor fenn leszünk, majd lent. Habár vegyes hatások érnek, mégis mindig ki fogunk mászni a gödörből, az eredeti célunktól pedig senki sem téríthet el.

A napokban akadályok próbálnak megakasztani, aminek jórészt az lesz az oka, hogy az égiek szeretnék felhívni a figyelmünket egy hibára, elhamarkodott lépésre, amit nem kellene elkövetnünk.

A héten új tapasztalatokat szerzünk, ezek pedig később nagyon hasznosak lesznek. Az elmúlt hetekben rosszul haladtak a szakmai és anyagi ügyeink, de most egyensúlyba kerül a mérleg, mert jelentős változás következhet be az életünkbe. Az ötleteink, szorgalmunk, kezdeményezésünk gyors sikert hozhat.

Bak: A héten vissza kell vennünk a tempóból, ugyanis ideje, hogy egy kicsit pihenjünk. Jegyezzük meg, hogy nem vagyunk robotok, tehát az új feladatokat csak akkor vállalhatjuk el, ha előtte lazsáltunk egy kicsit.

Amennyiben nem fogadjuk meg ezt a jó tanácsot, akkor ne lepődjünk meg, ha a héten nemcsak energiát, hanem barátot, támogatót is veszítünk. Ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak, úgyhogy az újabb ügyek, tennivalók helyett válasszuk a tudatos visszavonulást!

Ha úgy érezzük, hogy egyedül akarunk lenni, akkor adjuk meg ezt az örömöt önmagunknak, és töltsünk néhány órát csendben, egy olyan helyen, ahol biztos, hogy senki sem fogja megzavarni a békénket!

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Vízöntő: A héten nem téblábolhatunk, nincs helye a hezitálásnak, időhúzásnak, mert muszáj, hogy a függő ügyeink végére járjunk! Amíg ezek nyomasztanak, addig ne vállaljunk újabb feladatokat!

Ha esetleg erre magunktól nem jövünk rá, akkor ne csodálkozzunk, ha az Univerzum fog rákényszeríteni a döntéshozásra. Most mindegy, hogy milyen válaszút elé kerülünk, mert az első megérzésünk lesz a helyes.

Ne kérjünk tanácsot! Ne engedjük, hogy befolyásoljanak! Lehet, hogy fájdalmas döntést kell hoznunk, de ez a megújulás hete, ezért biztosak lehetünk benne, hogy bárhogy döntsünk, az a jövőben a javunkat fogja szolgálni. A megszokott, monoton dolgokat, környezetet mindenképpen módosítsuk!

Halak: A következő napokban megérint a változás szele, úgyhogy örüljünk minden lehetőségnek! Fontos, hogy nem bújhatunk el a döntések elől, mert okos, bátor választásokat kell meghoznunk.

A héten komoly és sorsdöntő napok követik egymást. A különböző események mind olyan változást hozhatnak, amelynek örülhetünk. Szakmai, egészség és emberi kapcsolatok terén is megújulásra számíthatunk. Előfordulhat, hogy egy adott helyzetben nem tudjuk, hogy mi legyen a megoldás, ám ez csak pillanatnyi tanácstalanság, mert gyorsan támad egy jó tippünk, kreatív ötletünk.

(Forrás: life.hu)