Mi vár ránk a következő napokban?horos

horosHétfőn még lazíthatunk, köszönhetően a Pünkösdnek, de keddtől újra szembe kell néznünk a kihívásokkal, élnünk kell a lehetőségekkel, miközben a szeretteinkről sem szabad elfeledkeznünk.

Kos: A héten kihozhatjuk magunkból a maximumot, mert tele leszünk energiával, kreativitással, ötletekkel, ráadásul magunk mellé állíthatjuk azokat, akik látják bennünk a lehetőséget. A következő napokban fényes sikert arathatunk, elsősorban a szakmai életünkben, ha bevetjük a meggyőző képességünket, ugyanis valószínűleg nem egyszer lyukat kell majd beszélnünk mások hasába.

A héten tehát a legfontosabb az, hogy magunk mellé állítsuk az embereket, vagy legalább bölcs támogatást szerezzünk tőlük. Most magunktól is rá fogunk jönni, hogy nem az egyenes út a legkönnyebb, hanem a kicsit kátyúsabb vezet el a célokhoz, eredményekhez.

Bika: A bolygók, ha minimálisan is, de támogatnak a héten. Ezt onnan tudhatjuk, hogy olyan érzésünk támad, mintha egy láthatatlan kéz az új utak felé irányítana, mutatva, hogy melyik ösvényre kell lépnünk. Ettől ne féljünk, mert a nehézségek elkerülnek a héten.

Ha nem állunk ellen semminek, akkor a következő napokban annyira jól haladhatunk a dolgainkkal, hogy még arra is marad időnk, hogy másoknak segítsünk, amiért ők nagyon hálásak lesznek.

Béke és harmónia költözik a mindennapjainkba. A cselekvés mellett marad időnk az elmélkedésre, jövő tervezésére. Ha ahhoz támad kedvünk, akkor az estékre keressünk lazító programokat, illetve találkozzunk azokkal, akikkel mostanában nem volt időnk egymásra!

Ikrek: Már a hét elején érezhetjük, hogy valami készül. Ennek oka, hogy a Vénusz közeledik a csillagjegyünkhöz, és kiváló hatást gyakorol ránk. Ha érzelmi téren eddig nem alakultak jól a dolgaink, akkor most jobban fogjuk érezni magunkat.

A héten nincs számunkra lehetetlen, a baj, minden más negatív dolog elkerül, ami pedig a napokban történik, az a javunkat fogja szolgálni. Ez a sok jó azonban csak akkor valósul meg, ha befogadjuk az újdonságokat, tanulunk, tapasztalatokat szerzünk, támaszt és segítséget nyújtunk másoknak. Az égiek jó irányba terelnek szakmai, anyagi, de magánéleti területen is, úgyhogy ne álljunk ellen!HorosRák: Egész héten élvezhetjük a bolygók hátszelét, ami abban támogat, hogy ne inogjon meg az érzelmi életünk, hanem kiemelkedjen az átlagból. Most megmutathatjuk, hogy mit tudunk, a nagy kérdéseinkre pedig választ kaphatunk.

A következő napokban keressük fel azokat, akikkel korábban összekaptunk, mert könnyen békét köthetünk velük, sőt, néhány kapcsolatunkat magasabb szintre emelhetünk. Ha van párunk, akkor feltétel nélkül szeressük őt!

A héten mutassuk ki őszintén azok felé az érzéseinket, akik fontosak a számunkra, akikre bármikor számíthatunk. Fontos, hogy senkit se hagyjunk cserben! Adjunk mindenkinek annyit, amennyit be tudnak fogadni!

Oroszlán: A múlt héten néhány ügyünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ha így történt, akkor ne keseredjünk el, mert néha előfordul, hogy ez-az félresikerül, de ennek csak az az oka, hogy később jobban átlássuk az adott ügyet, ami végül pozitív eredménnyel zárul.

A héten ez több témával kapcsolatban is igaz lesz. Az első napok átmeneti nyűgössége gyorsan elszáll. Eleinte talán még ott is problémát keresünk, ahol valójában minden rendben van, ám szerdától minden gondunk eltűnik a munkánk, karrierünk, magánéletünk területéről. Összességében elégedettek lehetünk a héttel. Az ötleteinkkel ne siessünk, mert hamarosan azokat is megvalósíthatjuk!

Szűz: Az égiek békés körülményeket teremtenek a héten, úgyhogy nem kell félnünk, hogy negatív események, lelki problémák, kellemetlen szituációk nehezítenék az életünket, ráadásul azok is elkerülnek, akik borsot történek az orrunk alá.

A következő napokban nálunk az irányítás. Ha nyugalomra vágyunk, akkor semmit se erőltessünk. Amennyiben aktívan töltenénk a hetet, akkor haladjunk előre, rúgjuk fel az akadályokat, mert semmi sem állíthat meg a céljaink elérésében.

A munkánk terén örömteli hétre számíthatunk, a vágyott eredményeket pedig végre megkapjuk, de ez nem csoda, hiszen az elmúlt időben nagyon sok erőt és energiát fordítottunk arra, hogy megkapjuk a jutalmunkat.

Mérleg: Hétfőn még pihenhetünk, de keddtől fel kell pörögnünk, mert hatalmas tempóra lesz szükségünk ahhoz, hogy megoldjuk a napi feladatainkat. Most nem állhatunk meg, a hét elején pedig nem mondhatunk nemet az új kihívásokra.

A héten az egyik legfontosabb feladatunk, hogy keressük annak a lehetőségét, hogy új tapasztalatokra tegyünk szert, hiszen most ezzel tehetjük a legtöbbet magunkért. Nyugodtan ugorjunk bele az új dolgokba, mert az elhamarkodott döntések a javunkat szolgálják.

A következő napokban minden könnyen megy, a dolgok maguktól haladnak, a kommunikációnk annyira jó lesz, hogy fél szavakból is remekül megértjük egymást a többi emberrel.horoscope201234Skorpió: A héten az élet napos oldalán érezhetjük magunkat, úgyhogy használjuk ki ennek minden pillanatát! Igaz, nem olyan régen már volt részünk hasonlóban, de most sokkal intenzívebben sütkérezhetünk a dicsfényben, mert a pozitív élmények mellett sokan dicsérnek.

A héten megkapjuk azokat a lehetőségeket, amelyek kiérdemeltünk az állhatatos munkánkkal. Ez elsősorban a pénzügyek terén lesz tapasztalható, úgyhogy ragadjuk magunkhoz az irányítást, és vállaljunk el mindent, ami adódik, mert a profit, eredmény borítékolható. Ha vannak anyagi gondjaink, akkor gyorsan és meglepően egyszerű megoldást fogunk találni, ám ehhez idő és energia fog kelleni.

Nyilas: Ha eddig nem volt bátorságunk megvalósítani az álmainkat, vágyainkat, akkor a héten eljön az ideje annak, hogy legyen merszünk ledönteni a korlátainkat. Bátran szegjük meg a szabályokat, és ne engedjük, hogy a mások által felállított gátak megakadályozzák a célunk elérését!

Tüzes csillagjegyként nem lenne szabad behódolnunk másoknak, úgyhogy a héten viselkedjünk igaz Nyilasként, hiszen az égiek is ebben támogatnak. Az elmúlt időszakban sok felesleges feszültséggel kellett megbirkóznunk, de a csillagok most kárpótolnak, ha hagyjuk nekik.

Bak: A héten, főleg kedden és szerdán, sokkal érzékenyebb, bátortalanabbak leszünk, mint máskor. Ez problémákat, vitákat szülhet, hiszen a környezetünk rámenősséget, céltudatosságot vár tőlünk, ám erre most csak komoly erőfeszítések árán kerülhet sor.

Ennek oka valószínűleg az, hogy a belső hangunk folyamatosan nyüstöl, hogy ideje alapjaiban megváltoztatni az életünket. A megérzésünk nem csap be, tehát mi se tegyük ezt, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy melyek az életünk problémás pontjai, tudatában vagyunk a korlátainknak, amelyeket le kell rombolnunk. Ahogy múlik a hét, úgy fogalmazódik meg bennünk a gyökeres változás terve.horosVízöntő: A kollégáink és a barátaink sokat javítanak a kedélyállapotunkon a héten. A szakmai életünkben csapatmunkára hívhatnak. Lehet, hogy eleinte úgy gondoljuk, hogy csak egy jó ötletet várnak tőlünk, de hamarosan rájövünk, hogy nélkülözhetetlenek vagyunk a feladat megoldásában, mert nélkülünk egyszerűen nem működik a projekt.

Használjuk ki ezt a lehetőséget, mert ezzel hosszú távra bebiztosíthatjuk a szakmai életünket. Hasonló helyzetre számíthatunk otthon is, a jó ismerősök körében. A csillagok a családi ügyek rendezésében is komoly szerepet szánnak nekünk, sőt, egy közös terv megvalósítása is napirendre kerülhet. Hallgassuk végig a szeretteink ötleteit, bólintsunk rá a javaslataikra, mert akkor mindenki jól fog járni!

Halak: Már hétfőn érezhetjük, hogy nagyon komoly segítséget kapunk a bolygóktól, hiszen a hangulatunk sokat javul, sasszemmel figyeljünk a világ változásait, és akár egy csapat élére is állunk. A héten mindegy, hogy hova megyünk, mit teszünk, mert sokan fognak támogatni, ötleteket adnak, irányt mutatnak, miközben azok, akik akadályoznak, eltűnnek.

Halakként jellemző ránk, hogy szárnyal a fantáziánk, de a héten olyan magánéleti, üzleti ötleteink támadnak, amelyeket meg lehet valósítani, mert kellően reális elképzelések. Emellett az önbizalmunkra sem lehet panaszunk.

A héten határozottan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk elérni, az optimizmusunk pedig megtörhetetlen. Habár ez mind szép és jó, mégis azt tartsuk észben, hogy semmibe se vágjunk bele úgy, hogy azt előbb nem vizsgáltunk meg anyagi szempontból!

(Forrás: life.hu)