Június utolsó és július első napjai nem lesznek felhőtlenül boldogok, mert a felhalmozódott munka miatt úgy érezhetjük, hogy lassan telnek az órák, ám a héten eljön a fordulópont, amikor minden sokkal könnyebb lesz. Törődjünk az emberi kapcsolatainkkal, az egészségünkkel és önmagunkkal!

Kos: Rendkívül fontos lesz a héten, hogy elsősorban azokon az életterületeken aktiváljuk magunkat, amelyeken az elmúlt időben nem alkottunk semmi érdemlegeset. A munkába több kreativitást kell vinnünk, míg a családi életünkben rendezzük a viszonyunkat azzal, akivel mostanában összekaptunk!

Ha hajlandóak vagyunk őszinte beszélgetést kezdeményezni, és elmondjuk, hogy mi bánt, akkor választ kaphatunk a függőben lévő kérdésekre. A hét második felében egy új lehetőséget használhatunk ki annak érdekében, hogy eredményesebbé váljunk. A rohanás mellett törődjünk az egészségünkkel, valamint fordítsunk időt magunkra!

Bika: A siker nem képes elkerülni, hála annak, hogy realista, józan gondolkodású személyek vagyunk, aki világosan látja a lehetőségeit. A héten a nagy kitartásunk, szorgalmunk lesz az, ami új lehetőségeket nyit meg előttünk. Engedjük, hogy a jó dolgok megmutassák magukat!

A következő napokban új megbízások, üzletkötésekre, tartalmas emberi kapcsolatokra nyílik lehetőségünk, de kisebb nyereményben is lehet részünk. A Jupiter megadja nekünk a lehetőséget, de nekünk bátran ki kell használni azokat. Amennyiben a héten nem túl hízelgő dolgot kérnek tőlünk, akkor se utasítsuk vissza! Gondoljunk arra, hogy jó tett helyébe, jót várhatunk! Ahogy közeledik a hétvége, úgy szabadulunk meg a terhektől.

Ikrek: A héten sikeres napok várnak ránk, ráadásul nagyon erőlködnünk sem kell azért, hogy kiemelkedő eredményeket érjünk el. Egymást követik az új lehetőségek, úgyhogy csapjunk le arra, ami megadatik, mert olyan ajtók nyílnak meg előttünk, amelyeken eddig hiába kopogtattunk.

A csillagok támogatása miatt jelentős sikerre, szerencsés szituációkra számíthatunk, a szakmai életünkben pedig nagyot alakíthatunk. A héten remek formában leszünk. Amit most a fejünkbe veszünk, azt nagyobb problémák, fennakadás nélkül átültethetjük a valóságba. A sok kreatív ötletünk mellett elég lesz, ha szívvel, lélekkel tesszük a dolgunkat. A munkánk gyümölcse gyorsan be fog érni, ezért az elismerés sem marad el.

Rák: A következő napok kedveznek a szellemi kihívásoknak. Most megvillanthatjuk a rejtett tudásunkat, aminek köszönhetően olyasmit tehetünk le az asztalra, amire eddig nem volt lehetőségünk. Bátran álljunk elő az eltitkolt ötletekkel, mert lehet valaki, aki segíteni fog a megvalósításban.

Nekünk jól jön, hogy nyár van, ami miatt sokan szabadságra mennek, ezért nekünk kell elvégeznünk némelyik kolléga munkáját, ami által tapasztalatot szerezhetünk. Ne riadjunk meg a kihívásoktól! Mutassuk meg, hogy ránk a nehéz napokban is lehet számítani! Amennyiben még tanulunk, esetleg most vágnánk bele valamibe, akkor könnyen fog menni a tanulás. A pénzügyeink is jól alakulnak a héten.

Oroszlán: A lelki világunk gyorsan rendbe jön a héten, köszönhetően a Vénusznak, ami elgondolkodtat és tettekre biztat. Most a legfurább élethelyzetből is képesek leszünk kivágni magunkat, a legbonyolultabb feladatokat pedig könnyen megoldjuk.

Amennyiben anyagi problémáink akadnak, akkor a héten nagyszerű lehetőségeket aknázhatunk ki azért, hogy megoldjuk a nehézségeket. A stabil egzisztenciánkat megerősíthetjük, de ez ne jelentsen felelőtlen költekezést! A következő napokban a közlekedés, sportolás és utazás közben érhet kellemetlenség, ezért nagyon figyeljünk oda ezeken a területeken, illetve kerüljük el messzire a kifejezetten extrém helyzeteket!

Szűz: Miért ne élveznénk az életet, ha egyszer kint tombol a nyár? Most kellene tele lennünk önbizalommal, jó kedvvel, amit a mosoly és a pozitív gondolkodás teremthet. A héten mégis lesznek nyűgös pillanataink, amikor nem érzünk elégedettséget, esetleg olyasmit akarnak a nyakunkba varrni, amihez semmi közünk.

Szerdától megváltozik a helyzet. A karrier, pénzügyek terén nagy lépést tehetünk előre, amennyiben kihasználjuk a pillanat szülte lehetőségeket. A hét kedvezni fog az üzleti tárgyalások lebonyolításához, fontos döntések meghozatalára. Amennyiben új vállalkozáson, költözésen, beruházáson törjük a fejünket, akkor egy percet se várjunk, ám a cél eléréséhez most szükségünk lesz a megfelelő partnerre, segítőre.

Mérleg: A héten több életterületen is fordulópont következhet be, ami ellen eleinte tiltakozhatunk, de ezt inkább ne tegyük, mert a változás garantáltan jót fog hozni! A magánéletünkben és a munkánkban muszáj lebonyolítanunk néhány őszinte beszélgetést azokkal, akik segíthetnek, illetve azokkal, akikkel összekaptunk.

A következő napokban fontos, hogy a lehető leggyorsabban tisztázzuk a régi félreértéseket, valamint ideje lenne többet törődnünk azokkal, akik fontosak a számunkra. Fűzzük szorosabbra a kapcsolatainkat azzal, hogy bátran kimondjuk, hogy mit érzünk. Az semmit sem old meg, ha a szőnyeg alá seperjük a problémákat.

Skorpió: Az előttünk álló héten figyeljünk magunkra és a környezetünkre, mert csak így vehetjük észre a problémákra utaló jeleket. Ne legyintsünk a segélykiáltásokra, és a legegyszerűbb kérdésekre is adjunk minél előbb választ! A következő napokban meglepően sok ember kér tőlünk segítséget, mert bennünk fogják látni a megmentőjüket.

Most a kommunikáció igazán nagy szerephez jut, úgyhogy fontos, hogy miként formáljuk meg a válaszokat, milyen irányba terelünk egy beszélgetést. A munkában, otthon és a baráti körünkben is pozitív változások indulhatnak el. Ha aprókat lépünk előre, akkor nem lesz baj.

Nyilas: Szerdáig egy kicsit szeleburdin viselkedünk, aminek következménye, hogy olykor a gyorsaságot többre fogjuk tartani a minőségnél, tartalomnál, tehát hibákat fogunk véteni. Azzal is felesleges problémát teremtünk, ha pénz és idő tekintetében tovább nyújtózkodunk, mint ameddig a takarónk ér.

Ha így teszünk, akkor a csillagok garantálják, hogy orra essünk, és így ráébredjünk, hogy hol a hiba. Anyagi téren meginoghat a biztonságos talaj a lábunk alatt, amennyiben olyasmire költünk, ami nem kell, vagy nem engedhetjük meg magunknak. Csütörtöktől a megfelelő irányba fordulunk, és nem követünk el több hibát.

Bak: Nehézkesen indul a hét, mert sok függő ügy várja, hogy megoldjuk, emiatt legszívesebben máris péntekre ugornánk, de kár lenne siettetni a dolgokat, mert annak nem lenne haszna.

Valamikor a héten számíthatunk egy olyan fordulatra, amely kedvezően hat a pénzügyeinkre, ráadásul a baráti kapcsolataink is kiemelkedő szerepet kapnak. Ápoljuk a kapcsolatainkat, frissítsük fel azokat, mert kölcsönösen szükségünk lesz egymásra!

A baráti kapcsolataink nagyon jól alakulnak, sőt, újabb ismeretségeket is köthetünk a hét második felében. Az ötleteink, kezdeményezéseink lassan, de elvisznek a sikerhez. Amennyiben szükségünk van rá, akkor nyugodtan kérjünk segítséget!

Vízöntő: A héten az az oldalunk kerül előtérbe, amelyiket nem szeretjük, mert ilyenkor hajlamosak vagyunk a toporgásra, döntésképtelenségre. Szerdáig csigalassúsággal telnek az órák, bonyolult feladatokkal kell bíbelődnünk, ráadásul se anyagi, se munka terén nem bízhatjuk magunkat a véletlenre.

A sikerért keményen kell dolgoznunk, ami mellett folyamatosan bizonytalannak érezzük magunkat. Nem tudjuk, hogy jó helyen vagyunk-e, megfelel-e az, amit elértünk, vagy inkább gyökeres változásra lenne szükség?

Mindennek oka az lehet, hogy az elmúlt időben a kelleténél többet lazítottunk, ezért felhalmozódott a munka, ami megnehezíti a mindennapjainkat. Ha nem akarunk problémákat, akkor fegyelmezetten, szorgalmasan álljunk neki a feladatok elvégzésének, mert így már pénteken készülhetünk a vidám hétvégére.

Halak: Nagyon jól érezzük magunkat a bőrünkbe, ezért egész héten kedvünk lesz a munkához, tüsténkedéshez, úgyhogy most vállaljunk túlórát, extra feladatokat! A következő napokban senki és semmi nem ronthatja el a hangulatunkat, esténként pedig megtaláljuk az apró örömforrásokat.

A hét jól kezdődik, ez pedig fokozódik a további napokba. A munka területén fokozott tempóra lesz szükségünk, ám még így is bármikor kérhetünk segítséget, mert a közös munkával elért eredmény még pozitívabb lesz, mintha egyedül arattunk volna sikert. A héten új barátokat is találhatunk, és lehet, már velük hétvégézünk.