Mi vár ránk a következő napokban?career-horoscopeÖsszességében minden csillagjegy szülötte nyugodt lehet, mert sikerekben gazdag hétnek nézünk elébe. Az égiek most gondoskodnak arról, hogy olyan lehetőségeket használjunk ki, amelyek jó irányba terelik az életünket, ám rajtunk múlik, hogy lesz-e bátorságunk rálépni az új utakra. A munka mellett ne feledkezzünk el a szeretteinkről, a pihenésről, és a nyári szabadságról se mondjunk le!

Kos: Egész hétre el kell felejtenünk a semmittevést, hiszen most különösen megéri kihasználni az izgalmas, mozgalmas napokat, ugyanis mindegy, hogy mibe kezdünk, az biztos, hogy sikert, fontos eredményt hoz a konyhánkra, ráadásul az elismerés, gyors pénz sem marad el.

Most a fából is vaskarika lesz a kezeink között, de csak akkor, ha készítünk egy tervet, amit aktívan megvalósítunk! Ne szalasszuk el a lehetőséget, amikor a sors tálcán kínálja a lehetőségeket, és még erőlködnünk sem kell ahhoz, hogy mindezt kihasználjuk!

A szakmai, tanulmányi életterületünkön új utak nyílnak meg előttünk, de azokra senki sem fog rálökni, tehát nekünk kell rálépnünk. Ne teketóriázzunk, hiszen a csillagok se pénzt, se különösebb erőbedobást nem követelnek tőlünk a sikerért cserébe!

Bika: Eleinte nem találjuk a helyünket, ez pedig kedd estére eléggé lehangolhat, de jó hír, hogy szerdától nem lesz okunk az aggódásra, mert a hét harmadik napjának reggelén új lendületet veszünk, és nyugodtan elmondhatjuk, hogy jó irányba haladnak a dolgaink.

Ha problémánk akad, akkor emlékeztessük magunkat arra, hogy ezek is csak feladatok, amiket el kell végeznünk. Csütörtöktől kapcsoljunk magasabb fokozatra, járjunk nyitott szemmel és füllel, mert most a legapróbb jelzés, impulzus is megnyithat előttünk egy olyan ajtót, ami még jobbá teheti az életünket. A szerencse mellénk fog pártolni.

Ikrek: A héten olyan jelentős változások várhatók, amelyek közvetlenül minket érintenek, ezért tárjuk szélesre az ajtót, hogy elérjen hozzánk a jó energia, esetleg az a személy, aki szeretne segíteni nekünk.

A pénzügyeinkkel kapcsolatban fontos lépéseket kell tennünk. Fontos, hogy hallgassunk az első megérzésünkre, és ne foglalkozzunk mások félelmeivel, kudarcaival. A héten arra is ügyeljünk, hogy a pénz befelé és ne kifelé áramoljon!

Amennyiben valaki kölcsönt kér, akkor bátran mondjunk nemet, ugyanis a csillagok csak a hitelfelvételnek, régebbi tartózás behajtásának kedveznek. Az se kizárt, hogy megnyerünk egy fogadást, avagy egy korábbi befektetésünk váltja be a hozzáfűzött reményeket.horoscoRák: A hét elején kicsit labilis érzelmi állapotba kerülhetünk, mert kilépünk a megszokásaink keretei közül, ami azzal jár, hogy a hét első felében nem találjuk a nyugalmat. Jó hír, hogy a hét második fele elhozza a békét.

A kellemetlenségek oka az lesz, hogy a csillagok szeretnének rávezetni, hogy van néhány dolog, amit rosszul csinálunk, esetleg nem bánunk elég jól az emberekkel, vagy nem vesszük észre, hogy valaki naponta megpróbál kihasználni.

Szerda estig a legjobb, amit tehetünk az, ha bizalmatlanok leszünk. Kérdőjelezzünk meg mindent, az ügyeknek pedig alaposan járjunk a végére! A hét elején a munka se nyeri el a tetszésünket, de otthon sem érezzük jól magunkat. Csütörtöktől lassan, de biztosan javul a helyzet, addig pedig legyünk kitartóak!

Oroszlán: A hét nagy kérdése az, hogy szeretnénk-e változtatni valamin? Ha igen, akkor min? Önmagunkon, a személyiségünkön, a környezetünkön? Esetleg másik munkára vágyunk, vagy az emberi kapcsolatok terén eszközölnénk néhány módosítást?

Amennyiben ilyen, és ehhez hasonló, gondolataink támadnak, akkor az nem a véletlen műve, hiszen a belső hangunk szeretne irányt mutatni, és ráébreszteni, hogy az életünkben vannak bizonyos dolgok, amelyeken ideje túllépni, megújulni.

A régebb óta húzódó, függőben maradt ügyeket zárjuk le, engedjük el! Ezekre ne pazaroljuk az energiánkat, ha valóban szeretnénk fejlődni. Ha megint a szőnyeg alá seperjük a befejezetlen ügyeket, akkor csak önmagunkkal szúrunk ki. Alkossunk új terveket!

Szűz: Az előttünk álló napokon egy fontos életszakasz veszi kezdetét. Az égiektől most pozitív energiát kapunk, ezért jelentős dolgokat hozhatunk létre. A héten nemcsak, hogy jól alakulnak a dolgaink, hanem még a lehetőségek is egymásután érkeznek, nekünk pedig csak el kell döntenünk, hogy melyik a legjobb.

Hétfőtől csütörtökig lehetőségünk lesz arra, hogy előrelépjünk a szakmánkban, de a saját vállalkozásunkban is sikert könyvelhetünk el. Az örömünket, eredményeinket osszuk meg azokkal, akik segítették a fejlődésünket! A hétvégén pihenjünk, szórakozzunk, mert megérdemeljük!horosMérleg: A hét első napján kétségeink támadhatnak, ám ne aggódjunk, mert meg fogjuk találni a válaszokat a további napokban! Ne koncentráljunk a bizonytalansági tényezőkre, hanem csak a lényeges dolgokra figyeljünk, és biztasson a tudat, hogy nincs ok az aggodalomra!

A héten használjuk ki az égi energiákat arra, hogy egy nagy fába vágjuk a fejszénket, mert a sikerhez meglesz a hangulatunk, kreativitásunk, munkakedvünk! A bolygók garantálják, hogy azokat az ügyeket is lezárjuk, amelyek eddig teherként nyomták a vállunkat.

Számítsunk arra, hogy a következő napokban lesz egy olyan ötletünk, amelynek megvalósítása most válik lehetővé. Ha szeretnénk jobb irányba terelni a karrierünk alakulását, akkor jó úton járunk.

Skorpió: Annyira elfoglaltak voltunk az elmúlt időben, hogy észre sem vettük, hogy megérkezett a nyár, ám most ne hagyjuk figyelmen kívül ennek a jeleit! A héten legyen gondunk arra, hogy a sok tennivaló mellett minden nap fordítsunk valamennyi időt önmagunkra!

Próbáljuk elérni, hogy legyen egy-két óránk, amiben jól érezhetjük magunkat. Ha még nem terveztünk szabadságot, akkor az nagy hiba, amit ideje orvosolni, hiszen mi sem tölthetjük az egész nyarat a munkahelyünkön! Üljünk le és gondoljuk át a nyári terveinket! Emellett sikeres hétben lesz részünk, tehát nem mondhatjuk, hogy nincs semmi, ami boldoggá tenne. Szerdán még a pénzügyeink is pozitív irányba változhatnak.

Nyilas: Egy akadály kevés ahhoz, hogy ne érjük el a célunkat, tehát ne futamodjunk meg az első gödör után, hiszen az ilyesmi csak azért kerül az utunkba, hogy megtapasztaljuk azt, hogy milyen lent lenni, majd feljebb jutni.

Ha a héten akadályozó tényezővel találjuk szembe magunkat, akkor arra tekintsünk úgy, mint egy megoldásra váró feladatra! Ne essünk kétségbe, ha valami nem sikerül elsőre, vagy nem lesz hibátlan az eredmény, mert másodjára vagy harmadjára elérjük a vágyott célt!

Nyilasként nem jelenthet problémát a padlóról való felállás, és az újrapróbálkozás! Használjuk a hatalmas kitartásunkat, és ne adjuk fel a célunkat! Nézzünk szembe a nehézségekkel, mert ezért küldik a csillagok!HoroscopeBak: A héten úgy érezhetjük, hogy folyamatosan időhiányban szenvedünk, a feladatok pedig nem fogynak, hanem gyűlnek. Ezzel az érzéssel nem vagyunk egyedül, de vigasztaljon a tudat, hogy mindenre van megoldás, csak némi összeszedettségre, jó szervezésre, tervezésre, tudatos lépésre van szükségünk.

Gondoljuk át alaposan, hogy hol és min nyerhetnénk néhány percet naponta, vagy egy-két órát hetente, mert már ennyi is előrébb vihet. Mi az, amit feleslegesen csinálunk, és meg kellene tőle szabadulnunk? A következő napokban sokkal több időt kell önmagunkra fordítanunk, mint máskor, ezért az egyéb dolgokból kell lecsípnünk egy kicsit.

A mögöttünk álló hetekben nem mentek tökéletesen a dolgaink, sőt, több magánéleti probléma is nyomja a lelkünket, ezért ezeket meg kell oldanunk. Keressük annak a lehetőségét, hogy kicsit visszavonuljunk a világtól, mert ez segíthet!

Vízöntő: Semmi okunk se lesz a panaszkodásra, mert a héten egymás után történnek a jó dolgok, amik pozitív változást hoznak, tehát örömteli, sikeres napokat zárhatunk le vasárnap este. Erre elsősorban a munka, karrier, üzlet terén számíthatunk.

Ha még tanulunk, akkor a tanulmányainkkal kapcsolatban érhetnek kellemes meglepetések. Az anyagiak terén azonban válaszút elé érkezhetünk, de ne aggódjunk, mert biztos, hogy a lehető legjobb döntést fogjuk meghozni. Amennyiben a héten megfontolt, jó választás mellett tesszük le a voksunkat, akkor hosszabb távú, ragyogó eredményeket érhetünk el, ez pedig folyamatos gyarapodással járhat. Mindemellett még remek barátságok, ismeretségek is születhetnek a következő napokban.

Halak: Előző héten is éreztük, hogy van valami a levegőben. Ez nem véletlen, hiszen változások közelednek, ám az életünk csak akkor vehet jó irányt, ha lesz bátorságunk ahhoz, hogy kicsit magával sodorjon az élet.

Tudatosítsuk magunkban azt, hogy minden a legnagyobb rendben van, az ügyeink jól alakulnak, és minden a mi érdekünkben történik! A héten a semmiből bukkanhat fel előttünk valami, ami magabiztosabbá tehet.

Készüljünk fel, hogy az életünk valamelyik terén fordulat fog bekövetkezni. Ez többféle dolog lehet. Lehet, hogy átlátunk valakin, aki megpróbálna átverni, vagy egy másik ügyben vesszük időben észre a fától az erdőt.

(Forrás: life.hu)