Mire számíthatunk a következő napokban?

horoszkA kedvetlenség a legjobb szó, amivel jellemezhetjük az előttünk álló hetet, ugyanis a legtöbb csillagjegynek nem lesz kedve a munkához, türelmetlen, nyűgös, fáradt lesz. A következő napokban fontos, hogy kerüljük a kapkodást, elhamarkodott döntéseket, de az időt se húzzuk a végtelenségig! Próbáljuk megtalálni az arany középutat!

Kos: Habár egyáltalán nem jellemző ránk a hezitálás, a héten mégis alapos átgondolás és mérlegelés kell ahhoz, hogy igazán jól kiaknázhassuk a lehetőségeinket. A legtöbb kockázatra a hét első felében kell számítanunk, ám ez nem jelenti azt, hogy hagyjuk elúszni a lehetőségeket!

Húzzunk hasznot mindenből, amiből lehet, de arra ügyeljünk, hogy ne lépjük át az etikusság határát! A következő napokban nagy lépéseket tehetünk a sikeres jövő irányába, ám az csak rajtunk múlik, hogy van-e elég merszünk ehhez.

Legyünk fegyelmezettek, szervezettek! A kapkodás, rohanás ugyanúgy nem jó megoldás, mint az, ha sokáig váratunk valakit a válaszunkkal. Fontos, hogy megtaláljuk az arany középutat!

Bika: Az előttünk álló héten a béke, türelem és a nyugalom lehet a titkos fegyverünk. Ezek vezessenek, ha döntenünk kell! Kerüljük az akaratosságot, türelmetlenséget, és ne hagyatkozzunk másokra!

Emellett ne akarjunk úgy viselkedni, mintha a Kos jegyben születtünk volna, tehát ne gondolkodjunk jelentős változásokon, és ne rohanjunk fejjel a falnak! A csillagok most nem kedveznek a nagy fordulatoknak. A következő napok alkalmatlanok az új vállalkozáshoz, munkahelyváltáshoz, költözéshez. Legyünk türelmesek, viselkedjünk elnézően önmagunkkal és a környezetünkkel, ha hibáznának, és maradjunk visszafogott, mértéktartó Bikák!

Ikrek: Kellemetlen, türelmetlenségre okot adó ügyek teszik nyugtalanná a hét első négy napját. Hétfőtől csütörtökig úgy érezhetjük, hogy maga alá temet a munka, ezért képtelenek vagyunk lépést tartani magunkkal. A következő napokban túl sok kötelezettség, elvárás magasodik fölénk, ami miatt nem meglepő, ha fáradtak és nyűgösek leszünk.

A türelmünket szerda környékén veszíthetjük el, ám jó lenne, ha ráébrednénk, hogy mindezt magunknak köszönhetjük, mert túl sokat várunk el magunktól. Romboljuk le a gátakat, hiszen ebben a Merkúr és a Mars is segíteni fog, miközben a Vénusz azon munkálkodik, hogy a hétvégére kibogozza nekünk az érzelmi szálakat.

Horos

Rák: A héten nem teng túl bennünk az életkedv, és a munka lehetősége sem kelti fel az érdeklődésünket. Szerencsére senki sem fog minket megszólni, mert sokan hasonló cipőben fognak járni, úgyhogy érezzük magunkat szerencsésnek.

A fizikai és a szellemi kapacitásunk alacsony, mert az elmúlt időszak hajtásában elfáradtunk, emiatt pedig kisebb-nagyobb hibákat követhetünk el, ráadásul nem biztos, hogy észre fogjuk venni a hiányosságainkat.

Mindennek a tetejébe még viták is kibontakozhatnak körülöttünk, sőt, olyan helyzet is adódhat, amikor fogalmunk sem lesz arról, hogy mi történik. Szerencsére, ahogy telnek a napok, úgy múlik ez a nehéz helyzet, péntekre pedig minden rendeződik a fejünkben.

Oroszlán: Ha jó a kedvünk, tele vagyunk energiával, akkor ne adjunk lejjebb az igényeinkből! A hétvégénk jól alakult, ezért erővel, kreatív ötletek sokaságával vághatunk bele a hétköznapok sűrűjébe.

A hatalmasra duzzadt tettvágyunkat a Jupiternek köszönhetjük, úgyhogy használjuk ki az égi energiát, ami nem fog fogyni a hét előrehaladásával. A hét minden napján képesek leszünk inspirálni magunkat, a feladatainkat pedig ügyesen megoldjuk. Jól tennénk, ha a függőben lévő ügyeinket is elintéznénk a héten.

Szűz: Jó irányba fordul a kocka a héten. Elsősorban a pénzügyeink területén számíthatunk kellemes meglepetésre, amelyek inspirálhatnak. Most bátran belevághatunk egy befektetésben, még akkor is, ha tartunk a kockázattól.

A következő napokban fontos változások történnek, lendületbe jövünk, a karrierünk felfelé ível, előléptethetnek, új munkát kaphatunk, de akár a fizetésünket is megemelhetik. Ha vállalkozásunk van, akkor egy komoly megbízást nyerhetünk el. Fontos, hogy egyetlen ajánlatot se utasítsunk vissza, mert sokáig nem lesz ilyen kedvező időszakunk, ami segíthetné a gyökeres, pozitív változást.

Mérleg: A héten nagyon oda kell figyelnünk a külvilágban történő folyamatokra, emberekre, a különböző impulzusokra, mások mondanivalójára, mert semmi sem történik véletlenül. Emellett a megérzéseinkre se legyintsünk, mert mindez segíteni fog abban, hogy jól boldoguljunk a hétköznapokban.

A legfontosabb az, hogy komoly figyelmet szenteljünk a munkára, tanulmányokra! Legyünk aprólékosak, és ne sajnáljuk az időt azoktól, akik a segítségünkre lehetnek a nehézségeink megoldásában. Használjuk ki a kedvező szituációkat, mert ezek később a hasznunkra válhatnak!

horoscope201234

Skorpió: Ha van rá lehetőségünk, és még nem tettük meg, akkor azonnal menjünk szabadságra, vagy legalább egy-két szabadnapot vegyünk ki! Ez azért fontos, mert a héten váratlan problémák nehezíthetik meg az életünket a munka és tanulmányok területén.

Ennek oka az, hogy annyira elfáradtunk, hogy összekuszáljuk a dolgainkat. A figyelmetlenségünk a mindennapi feladataink elvégzésében is gátolhat, ráadásul a csillagok is akadályokat gördítenek az utunkba. Amennyiben tehetjük, akkor a nehéz feladatokat halasszuk jövő hétre! Ha nem halogathatjuk az ügyeinket, amelyekkel egyedül nem tudunk megbirkózni, akkor nyugodtan kérjünk segítséget, tanácsot a környezetünktől!

Nyilas: A kinti napsütés miatt nincs sok hangulatunk a munkához, hiszen inkább lazítanánk. A nagy kérdés az, hogy megtehetjük-e, hogy szabadságra menjünk? Ha nem, akkor vegyük sorba a feladatainkat, mert nagyon sok tennivaló nyomja a vállunkat.

A héten azért is fontos, hogy ne halogassuk a munkát, mert a nyár derekán még több feladat vár ránk. Jó hír, hogy a tempónk meglesz ahhoz, hogy jó munkát végezzünk, de fontos, hogy alaposak legyünk, és minden részletre odafigyeljünk! Önmagunkra is fordítsunk időt, a hétvégén pedig a teljes kikapcsolódás legyen a célunk!

Bak: Nagyon jó napoknak nézünk elébe, mert végre megnyílik előttünk az út, hogy megvalósítsuk a merész ötleteinket. Ez igazi csodaként érhet, mert egyáltalán nem számítottunk a lehetőségre. Természetesen kötelező kihasználnunk a remek alkalmat, úgyhogy indítsuk el a terveinket a megvalósulás útján. Sokat és türelmesen vártunk erre a lehetőségre, ám maradjunk a realitások talaján!

Ha külső segítséget vehetünk igénybe, akkor kérjünk tanácsot a barátainktól, családtól, esetleg egy szakmai bizalmastól! A héten sokkal nagyobb sikert és eredményt érhetünk el, mint azt képzeljük, de ehhez az kell, hogy ne engedjük, hogy magával ragadjon a lendület!

career-horoscope

Vízöntő: Ez a hét a szabadsághoz, vakációhoz nyújt remek lehetőséget, ezért a munka mellett keressünk módot a kikapcsolódásra! A napjaink aktívak lesznek, és a nagyszerű élmények sem maradnak el.

Amennyiben a hétköznapokon muszáj, hogy a munka kapja a főszerepet, akkor vigasztaljon a tudat, hogy a karrier mellett, az életünk más területén is akad néhány remek lehetőség, amely segít a fejlődésben, változásban.

Természetesen ne felejtsük el, hogy csakis rajtunk múlik, hogy mennyit és mennyire használjuk ki a lehetőségeket. Most egy régi tervünk megvalósítására is esélyünk nyílhat. A személyes vonzerőnk és a pozitív energiánk nagy segítség lesz abban, hogy támogatókat találjunk, és elismerést zsebeljünk be.

Halak: Nagyon rég vártunk egy olyan hétre, mint ez a mostani, hiszen a kellemes körülmények mellett olyasmi történik velünk, amiről már lemondtunk, ám most megtanuljuk, hogy az, ami késik, nem múlik. Az anyagiakban kedvező fordulatra számíthatunk a hét elején, úgyhogy csapjunk le minden lehetőségre! Ha kell, akkor elégedjünk meg a kevesebbel, mert abból még lehet nagyobb eredmény, hiszen sok kicsi sokra megy!

A héten az emberi kapcsolatokra is legyen időnk, mert baráti és családi téren is akad néhány kötelék, amit meg kell újítani. Most új ismeretségeket is köthetünk, ráadásul ezek a karrierünket lendíthetik előre.

(Forrás: life.hu)