Mi vár ránk a következő napokban?


Augusztus vége és szeptember eleje nem jelenthet mást, mint a nyár végét és az iskola kezdetét, ám most nemcsak a gyerekekre vár az új megmérettetés, hanem a dolgozó felnőttekre is, hiszen rengeteg munkát, lehetőséget, kihívást tartogatnak a csillagok az előttünk álló hétre.

Kos: Nagyon vegyes hatások alakítják a következő napokat. Olykor úgy fogjuk érezni, mintha a pokolba kerültünk volna, ám ne keseredjünk el, hanem emlékezzünk, hogy időnként a legrosszabb dolgokból lesz a legszebb eredmény.

A héten lesz nehéz, fárasztó, de vidám periódus is, ezért semmire se mondjunk nemet! Szerdán, csütörtökön vagy pénteken számíthatunk egy olyan meglepetésre, amitől le fog esni az állunk. Az adott téma beindítja a fantáziánkat, ha pedig elsőre nehéznek tűnik a feladat, akkor se ijedjünk meg!

Jól tennénk, ha mindent megfontolnánk, mert az adott dolog komoly sikert hozhat. Ha szeretnénk, akkor nyugodtan kikérhetjük a környezetünk véleményét, mert lesznek, akik tapasztaltabbak nálunk, ezért valószínűleg jó tanáccsal láthatnak el.

Bika: A hét elején szinte kikerülhetetlen lesz, hogy komoly, kényes kérdésekre válaszoljunk. Emellett olyan témák kerülhetnek napirendre, amelyekről nem szívesen beszélünk, ám ennek miértje nem fontos.

A következő napokban témává válhat a jóindulat, az önzetlenség, a tisztesség, a figyelem és a tisztelet. Amennyiben korrekt, egyenes, szívből jövő választ adunk, akkor semmit sem fogunk veszíteni.

A héten várható, hogy egy régóta halogatott ügyet meg kell oldanunk, hogy lezárhassuk a múltat, tovább tudjunk lépni, és fejlődjünk. Fontos, hogy csak előre tekintsünk, és bátra ugorjunk bele az ismeretlenbe. A hét nagy kérdése az, hogy lesz-e merszünk rálépni az új útra.

Ikrek: Nem lesz miért panaszkodnunk, hiszen nagyon jó napok várnak ránk. A héten egyedül csak az ellen lehet kifogásunk, hogy tele leszünk munkával, megmérettetéssel, ezért kevesebb szabadidőre kell számítanunk.

Már a múlt hét is igen aktívan telt, de a mostani túl fog tenni azon, ám ez nem baj, mert a dolgok minden területen úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Az eszünk borotvaéles, könnyen feltaláljuk magunkat minden helyzetben, a környezetünket pedig új ötletekkel lephetjük meg.

Semmit se halogassunk, hanem tegyünk a dolgunkat, hiszen otthon, a munkában és a tanulmányokban is sikerrel teljesíthetjük a terveinket. Mindezzel remek hatást gyakorolunk a környezetünkben lévőkre.

Rák: A hét eleje nem lesz könnyű, mert bármibe is kezdünk, az nem akar haladni. Most fontos, hogy türelmesek maradjunk, mert csütörtökig minden egy kicsit könnyebb lesz, majd teljesen átfordul a kocka. Ne kívánjuk, hogy legyen már hétvége, hiszen az előnytelennek látszó dolgokból is tanulhatunk.

Tartsunk ki a hét első felében, mert a másodikban rendeződni fognak a dolgok, a hangulatunk javul, és végül már mi vidítunk fel másokat. A hétvége nagyszerűnek és eseményekben gazdagnak ígérkezik.

Élvezzünk ki minden lehetőséget, amit az élettől kapunk, mondjunk igent a kihívásokra, esténként pedig ne maradjunk otthon! Barátkozzunk, járjunk múzeumba, kiállításra, hangversenyre, vagy bárhova, amihez kedvünk van. Egy kellemes családi program sokat javíthat a kedvünkön.

Oroszlán: A hét elején úgy tűnik, hogy néhány feladat elvégzése sokkal több energiát követel tőlünk, mint máskor, de ez nem baj, mert legalább több tapasztalatot szerzünk. Habár a csillagok elég rosszul állnak, mégse aggódjunk, mert csak annyi a dolgunk, hogy legyünk megfontoltak, elővigyázatosak, türelmesek a különböző élethelyzetekben.

A tüzes csillagjegyünk miatt néha figyelmetlenek vagyunk, amit most nem engedhetünk meg magunknak. A hétköznapokban több ajánlat, kérés futhat be hozzánk, de semmire se mondjunk azonnal igent vagy nemet, hanem mindenre aludjunk egyet. A váratlan szituációk helyes, megfelelő kezelése sok tapasztalattal gazdagíthat.

Szűz: Kétségek között fogunk őrlődni a héten. Gyakran elbizonytalanodunk, hogy merjünk-e belevágni egy olyan dologba, amit unalmasnak tartunk és nem szeretjük csinálni, de azzal kapcsolatban se tudunk dönteni, hogy változtassunk-e.

Talán a bolygóknak sikerül elérniük, hogy továbblépjünk, esetleg nagyban megváltoztassunk néhány dolgot magunk körül, de azt sem ártana kiderítenünk, hogy egyáltalán jó helyen vagyunk-e, szeretnénk-e továbbra is azt csinálni, amivel foglalkozunk.

Mindebből tudjuk, hogy eljött a változás ideje. Ha ezt megértjük és elfogadjuk, akkor nagyszerű lehetőséget kapunk a héten arra, hogy továbblépjünk. Fogadjuk el a tényt, hogy csak önmagunknak kell megfelelnünk, senki másnak!

Mérleg: Míg a legtöbb csillagjegy nehézségekkel néz szembe a héten, addig minket a kegyeikre fogadnak a csillagok, amik megvilágítják előttünk az utat azokon az életterületeken, amelyek eddig sötétségbe burkolóztak. Végre meg fogjuk érteni az ok-okozati összefüggéseket.

A héten nagy változást érhetünk el. Ha eddig engedtük, hogy mások beleszóljanak az életünkbe, akkor most magunkhoz ragadhatjuk az irányítást. A szerencse is mellénk áll, úgyhogy csak kívánnunk kell, és teljesül a vágyunk.

A héten nagyon jó lehetőségeket kaphatunk az égiektől, de rajtunk múlik, hogy kihasználjuk-e ezeket. Az energiánkra nem lehet majd panaszunk, mert bőven lesz erőnk a feladatok elvégzéséhez, a tempónk pedig másokat is lenyűgözhet.

Skorpió: Nehezen indul a hét eleje, mert sok akadály várja, hogy leküzdjük őket, ráadásul érzelmileg labilissá válunk, és úgy érezzük, hogy sokan ki akarnak használni. Ezt az állapotot csütörtökig kell elviselnünk, de addig is, ne vegyünk magunkra mindet, és ne rágódjunk órákig semmin!

A következő napokban olyan dolgok miatt keveredhetünk vitába, amelyek még számunkra is butaságok. Legyünk tudatosak, álljunk ellen a kísértésnek, ne engedjük, hogy felbosszantsanak! Jól tennénk, ha türelmesen várnánk a csütörtöki pozitív energiát. A hétvégén teljesen lenyugszunk és újra vidámak lehetünk.

Nyilas: A szakmai életben komoly sikerre számíthatunk, de ez önfeláldozást, sok időt követel tőlünk. Ha nem futunk el a kihívások elől, akkor ez a hét vízválasztó lehet a karrierünk, állásváltoztatásunk szempontjából. Ha új vállalkozást indítunk, akkor az sikeres eredményt hozhat.

Ideje, hogy magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést, és ne várjunk arra, hogy mások megmondják, hogy mit és mit nem kéne tennünk. Hallgassunk a megérzéseinkre, és a belső hangunk alapján cselekedjünk! Tegyünk valami rendkívülit, furcsát, kivételeset, amivel felhívhatjuk magunkra a figyelmet.

A magánéletünkben fontos döntést kell meghoznunk, de ne aggódjunk, mert ehhez égi segítséget kapunk az Újhold személyében. Intézzük el a vitáinkat, rendezzük a tartózásunkat, és hajtsunk be mások adósságát a következő napokban!

Bak: Nagyon zsúfolt, de remek hétre kell számítanunk, ami azt jelenti, hogy az unalom, szürkeség, monotonitás elkerül, viszont az agyunk folyamatosan pörög. Az új ötleteinket mindenképpen írjuk le, mert a nagy káoszban könnyen elveszhetnek.

A csillagok mindenben támogatnak. Ami most kipattan a fejünkből, abban meg fogjuk látni a kihívást, sőt, még jó tanácsokat is adhatunk másoknak. A héten nagyon sok embernek mutathatjuk meg a rejtett képességeinket, de eközben maximálisan végzünk minden feladatunkkal a határidőkre.

Vízöntő: Ne lepődjünk meg, ha a héten elkerülnek a viták, konfliktusok! Habár mindig fel vagyunk készülve az esetleges nehézségekre, most mégse kell problémákra számítanunk, mert a szerencse már hétfőn mellénk szegődik, a többi napon pedig sokféle formában tapasztaljuk meg, hogy milyen igazi mázlistának lenni.

Nincs kizárva, hogy elkerülünk egy balesetet, esetleg megtalálunk valamit, amit elveszettnek hittünk, de az is előfordulhat, hogy szembetaláljuk magunkat mások problémájával, ám rájövünk, hogy nekünk ezekkel nem kell foglalkoznunk.

Azon viszont elgondolkodhatunk, hogy miképpen segíthetnénk a környezetünkben élőkön, ám amikor ezt tesszük, akkor tartsuk észben, hogy nem kell a nyakunkba vennünk mások bajait. Tanácsot adhatunk, véleményt mondhatunk, de nem oldhatjuk meg azt a problémát, ami nem a miénk!

Halak: Sokkal jobban alakul a hét, mint azt eleinte gondoltuk. A szakmai életünkben nagyot léphetünk előre a ranglétrán, fejlődhetünk, tanfolyamra, továbbképzésre mehetünk, valamint bezsebelhetjük az elmúlt időszakért járó dicséreteket.

Miközben a sok munkával foglalkozunk, ne feledkezzünk el a családunkról, a társunkról, akiknek a támogatása nélkül nem jutottunk volna el eddig, tehát legyen időnk arra, hogy kiegyensúlyozottabbá tesszük a magánéletünket!

Azt már tudjuk, hogy milyen jó, ha számíthatunk valakire, ha vannak, akikhez bármikor fordulhatunk, de most megváltoznak a szerepek, mert az eddigi segítőink a mi segítségünkre szorulnak. A hét második felében nagy szükségünk lesz a támogatásra, ezért fogadjuk el a külső segítséget!