Mi vár ránk a következő napokban?

A hétfővel beköszönt a nyár utolsó hava, ami a fejlődés, javulás, önmegvalósítás időszaka lesz, tehát biztos, hogy a héten nem lesz sok időnk a pihenésre, de ezt nem fogjuk bánni, mert az energiánk és a hangulatunk is meglesz az aktív időtöltéshez.

Kos: Augusztus első hetében a karrierünk és a hivatásunk kerül a középpontba. Készüljünk fel rá, hogy hétfőtől csütörtökig egy perc megállásra se lesz időnk. Folyamatosan jövünk-megyünk, meglepő ötletekkel állunk elő, és ezek közül néhányat megvalósítunk.

A héten jól tennénk, ha bevonnánk másokat a tennivalóink elvégzésébe, mert több emberrel sokkal fantasztikusabb eredményt érhetünk el. Mindenki másban jobb, ezért lesz a csapatmunkától tökéletes egy terv, az eredmény pedig több profitot termelhet. A hetünk második felében már a magánéletünk kerül előtérbe, mert egy fontos kérdésben kell döntést hoznunk. Ezt nem halogathatjuk.

Bika: Kétségeket és aggodalmat hozhat a hétfő, de szerencsére ezek a problémák ugyanolyan gyorsan megoldódnak, ahogy felbukkantak, úgyhogy csak arra lesznek jól, hogy egy kicsit felkavarja az állóvizet. Gondok nélkül haladunk előre, ráadásul néhány függőben maradt ügyet is megoldhatunk. Ha felmerül egy probléma, akkor azt gyorsan elrendezzük, sőt, még másoknak is besegíthetünk, ha van erre mód.

A héten különösen figyeljünk az emberekre, adjunk nekik tanácsot, ha kérik, mert viszonozni fogják a támogatásunkat. Ha útmutatásra, segítségre van szükségünk, akkor nyugodtan kérdezzünk. A héten különösen fontos, hogy fenntartsuk az egyensúlyt, és egy pillanatra se veszítsük szem elől a célunkat!

Ikrek: Egy percet se unatkozhatunk a hét első felében, mert a szokásos feladataink mellett folyamatosan kapjuk az extra tennivalókat. Emiatt ne bosszankodjunk, hanem örüljünk, mert jó oka van annak, hogy most ennyi munkával kell megbirkóznunk.

Anyagi téren számíthatunk némi zűrzavarra, de ne aggódjunk, mert gyorsan érkezik a segítség. Nincs kizárva, hogy egy rokon vagy ismerős lesz az, aki anyagi támogatással segít megoldani a problémánkat.

A héten leljük örömünket abban, ami az ölünkbe hullik! Adjunk hálát, hogy az égiek figyelnek ránk, és ne lepődjünk meg, ha kérés nélkül is kapunk valamiféle támogatást. Ha állásajánlatot kapunk, akkor azonnal döntsünk, és ne felejtsük el, hogy a csillagok most támogatják a kockázatvállalást.

Rák: A nyugalom, a béke és a harmónia költözik be az életünkbe a héten. Ennél nem is kívánhatnánk többet, ám már-már zavaró lesz ez a nagy békesség, pedig megérdemeljük, mert az elmúlt időszakban akadtak nehéz szituációk, helyzetek, amelyekből ki kellett vennünk a részünket, és a stressz se került el.

A nehezebb időknek most már vége, ám a pozitív élethelyzetekben is fontos, hogy csak jól megfontolt lépéseket tegyünk. Használjuk ki a bennünk rejlő természetes képességeket, és nyűgözzük le a környezetünket a szakértelmünkkel, tehetségünkkel, kiváló ötleteinkkel. Ne futamodjunk meg a cél előtt, mert megdolgoztunk azért, hogy eljussunk ideáig!

Oroszlán: Hétfőn még nem találjuk a helyünket, de ez keddre megváltozik, mert az egyik pillanatról a másikra úgy érezhetjük, hogy már semmi sincs úgy, mint tegnap, vagy akár a múlt héten, ez az érzés pedig az egész hetünkre kihat, és egyre jobban fokozódik.

Az energiánk nő, a hangulatunk sokat javul, és másokra is jó benyomást teszünk. Amennyiben mostanában zavart valami a környezetünkben, otthonunkban, akkor tegyünk azért, hogy ez jobb legyen. Az emberi kapcsolatainkban pozitív változás várható. A héten nyugodtan bízhatunk a megérzéseinkben.

Szűz: Augusztus első hetében ne keressünk kifogásokat, ne féltsük magunkat, hanem teljesítsünk a lehető legjobban. Ha tényleg minden energiánkat beleöljük egy feladat elvégzésébe, akkor az meg fog térülni, mi pedig célt érhetünk.

A héten olyan lehetőséget kaphatunk, ami megváltoztatja a jóról alkotott véleményünket. Nagyon figyeljünk oda a belső hangunkra, mert időben fog jelezni, ha eljött a cselekvés pillanata. Az, amire egész évben vágytunk, most teljesülhet. Nyugodtan fogjunk bele valami újba, és ugorjunk fejest az ismeretlenbe!

Mérleg: Mindegy, hogy mibe kezdünk bele a héten, mert az sikerülni fog. Augusztus beköszöntével megsokszorozódik az esélye a sikernek, megbecsülésnek, ezért jó esélyünk lesz arra, hogy feljebb törjünk a tanulmányainkban, karrierünkben, vagy az anyagi ügyeinkben.

A sors azonban csak kinyitja előttünk az ajtókat, de az már a mi döntésünk, hogy átlépjük-e a küszöböt, felfedezzük-e az ismeretlen terepeket, és megvalósítjuk-e az álmainkat. Ne bizonytalanodjunk el, hanem használjuk ki a lehetőséget, mert ideje kilépnünk a szürkeségből!

A héten cseréljük le a szomorúságot a pozitív hozzáállásra! Higgyünk abban, hogy mindenben van valami jó, és akad még arany középút, amelyek közül lesz, amire ráléphetünk, de olyan is akad, ami elszáll.

Skorpió: A nyugalomról és a pihenésről az egész héten le kell mondanunk, mert csak időfecsérlés lenne. A hétfővel kezdődő időszak a megvalósításról szól, tehát muszáj fejlődnünk anyagi és szellemi téren, de néhány új barátot is szerezhetnénk.

Az elmúlt időben sokat dolgoztunk, de kár lenne veszni hagyni az augusztusi energiákat. Ha mégis szeretnénk szabadságra menni, vagy elvonulnánk kicsit a világ elől, akkor ehhez előkészületekre lesz szükség.

A hét első felében oldjuk meg az összes munkánkat, beérkező feladatot, mert csak így lehet a hét második fele a miénk. A hét eleje aktivitást követel tőlünk, de persze mi döntjük el, hogy végül mit fogunk csinálni.

Nyilas: Igazán érdekes hatást gyakorolnak ránk a heti bolygóállások. Egyfelől dúl bennünk a tenni akarás, cselekvési kényszer, de másfelől képesek leszünk arra, hogy semmit se kapkodjunk el, hanem csak minden részeltre kiterjedő, logikus gondolkodás után cselekedjünk.

Szerencsétlen szituációkra nem kell számítanunk, de lassú változásra, javulásra, fejlődésre igen. Ha a héten utazunk, akkor jól fogjuk érezni magunkat, mert nagyon sok pozitív élménnyel fogunk gazdagodni, ezek pedig később inspirálhatnak.

Bak: Augusztus első hetében folyamatosan mosolygunk és olyasmiben is örömünket leljük, amiben máskor nem. Képesek leszünk a logikus gondolkodásra, ésszerű viselkedésre. Mivel a csillagok vonzóvá tesznek, ezért ez akkor okozhat problémát, ha van párunk.

Az természetesen nem baj, ha jól esik a bók, érdeklődés, és még a flört sem bűn. A következő napok kiválóak az emberi kapcsolatok javítására, kialakítására. Ezek lehetnek üzleti, baráti, de szerelmi kötelékek is.

A héten olyan emberekkel találkozhatunk, akik a jövőben különbözőképpen támogathatnak. Most csak a stressz okozhat gondot, ezt pedig úgy kezelhetjük, ha kiszakadunk a megszokott környezetünkből.

Vízöntő: Fantasztikus hét áll előttünk, mert tele leszünk erővel, energiával, és az eredmények sem maradnak el. Ennek az előjelét már hétfőn érezzük, úgyhogy ne hessegessük el az ötleteinket, hanem írjuk le azokat, hogy később elővehessük, és megvalósítsuk őket.

A kreativitásunk is megnő a következő napokban, ezért olyan területeken is helyt tudunk állni, ahol korábban nem arattunk sikert. A hét fontos feladata a számunkra az, hogy világosan, egyenesen fejezzük ki magunkat. Mondjuk ki, amit ki kell mondani!

Halak: Augusztus első hetében olyan sok lesz bennünk az érzelem, hogy az szinte kicsordul, ezért mások örömmel töltik az idejüket a társaságunkban. Ha úgy érezzük, hogy valaki zavarja a jókedvünket, akkor kerüljük el azt az illetőt, mert ellenkező esetben még ránk ragasztaná a negatív energiáját.

A hét bármelyik napján előfordulhat, hogy a párkapcsolat vagy a barátság új formájával ismerkedhetünk meg. A sors egy olyan személyt vezet elénk, akivel mindenben segíthetjük egymást, ez pedig széttörhetetlen kapcsolatot kovácsol közöttünk. Gondoljuk át a közeljövő terveit, mert az egyik elképzelést ideje megvalósítani. Tegyük meg az első lépéseket!

(Forrás: life.hu)