Mire számíthatunk a következő hetekben?

 

 

horos

 

A nehéz október után a csillagok kedvezőbb helyzetet mutatnak, ezért novemberben minden égi támogatást megkapunk ahhoz, hogy megvalósítsuk a terveinket. A láblógatást mindenképpen felejtsük el, mert az ősz utolsó havában csak a kelő körültekintés és szorgalom hozhat sikert.

Kos: Habár minden jól alakul, a dolgaink szépen haladnak előre, az ötleteinket pedig nagyon jól fel tudjuk használni, mégsem vagyunk elégedettek önmagunkkal, és azokkal az eredményekkel, amelyek sok áldozatot követeltek tőlünk, de ezért cserében pozitívan zárultak.

Az anyagi ügyek novemberben nem igazán érdekelnek, igaz nincs is sok dolgunk a pénzügyekkel, mert a hónap közepén kisebb, de nem várt bevételre teszünk szert. A hónap végén számítsunk néhány összetett feladatra, bonyolult helyzetre!

Fontos, hogy senkinek se adjunk kölcsön, illetve a bizalmunkba se fogadjunk senkit! November legvégén a szerelem találhat meg, ám az már a mi döntésünk, hogy foglalkozunk az illetővel, vagy inkább hagyjuk elsétálni.

Bika: Sok kaland és fordulat tarkíthatja a mindennapjainkat novemberben. A következő hetekben kötött új ismeretségek között lehet, ami anyagi és erkölcsi haszonnal fog gazdagítani. A hónap közepe nagyszerű lesz arra, hogy új terveket kovácsoljunk.

Az emberi kapcsolataink elsősorban a hónap elején lesznek zökkenőmentesek és összehangoltak. November közepe igencsak izgalmas helyzetet teremthet. Lehetséges, hogy egy új szerelem sétál be az ajtónkon.

Az év utolsó havában a rejtett és a nyílt vágyaink is beteljesülhetnek. Ne legyünk makacsak vagy önfejűek! Amennyiben fejben tartjuk, akkor az új kapcsolatunk meglepően tartós lesz. Az ősz utolsó havában ideje, hogy átgondoljuk, hogy mi az igazán fontos az életünkben.

Ikrek: Nagyon találékonyak, dörzsöltek leszünk, ha a karrierünkről, saját vállalkozásunkról van szó. Ezzel a hozzáállással egészen a hónap közepéig sikeresek lehetünk. Arra azért számítsunk, hogy lesznek, akik abban mesterkednek, hogy akadályokat gördítsenek elénk.

Az ellenségekre 16-a után kell felkészülnünk, úgyhogy legyünk résen. Tartsuk észben, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát! Az új ötleteink megvalósításának legjobb időszaka a hónap utolsó nyolc napja lesz, de ugyanebben az időben kellene a családi ügyekkel is foglalkoznunk. Szingliként váratlanul párt találhatunk a hónap közepén.

 

horoszk

 

Rák: A csillagjegyünk miatt általában alaposak, előrelátók, körültekintőek vagyunk. Ezt a családunk és a barátaink is tudják. Ennek ellenére novemberben fennáll annak a veszélye, hogy valaki sikeresen tőrbe csal, vagy félrevezet.

Ha ezt a kellemetlenséget el akarjuk kerülni, akkor kénytelenek leszünk a szokottnál sokkal jobban odafigyelni mindenre és mindenkire. Ha kell, akkor legyünk bizalmatlanok! November második felében kedvezőbben alakulnak a dolgaink, és minden sikerrel zárul, amibe belekezdünk. Szingliként 18-a után kell szemfülesnek lennünk.

Oroszlán: Az ősz utolsó havában maga alá temet a rengeteg munka és feladat, amiket nem kizárólag kötelességből végzünk el. November közepén majd elmondhatjuk magunkról, hogy megérte a rengeteg erőfeszítés, amit a munkába, tanulmányokba öltünk.

A sikeresen elvégzett munkáért cserébe anyagi és erkölcsi jutalmat kaphatunk. Amennyiben sikerül ilyen jól hoznunk a formánkat, akkor kiérdemeljük a hónap végi pihenést. November tizedik napjától még pozitívabb hatások érnek. Ha van párunk, akkor a hónap vége jól fog alakulni. Amennyiben még nincs senkink, akkor nyissuk nagyra a szemünket, mert a legváratlanabb pillanatban jelenhet meg az igaz.

Szűz: A csillagok nem fognak kímélni novemberben, ugyanis a hatásuk miatt rengeteg irányba kell mennünk, sok ügyet kell elintéznünk, emiatt nem ritkán el fogjuk veszíteni a fonalat, a koncentrációnk pedig csökkenhet. Mindezért jobb lenne, ha a komolyabb döntéseket elhalasztanánk.

Az ősz utolsó havában próbáljunk pihenni, mert ezzel tehetjük a legtöbbet önmagunkért, arról nem is beszélve, hogy otthon és a munkahelyünkön is szükség van ránk. Sokan fogják várni, hogy segítsünk nekik, támogassuk őket a problémájuk megoldásában.

November utolsó napjaiban a magánéletünk kerül előtérbe. A következő hetekben fontos, hogy az ismeretlenekkel szemben legyünk bizalmatlanok, mert ellenkező esetben kihasználhatnak. A szeretteinknél ne fogjuk vissza magunkat, hanem legyünk nagylelkűek velük!

 

Mérleg: Nem fogunk unatkozni novemberben, mert igen pörgős, mozgalmas, eseménydús hónapnak ígérkezik. Az első napokban a tanulás vagy a szakmai előrelépés fogja lekötni a figyelmünket. Emellett otthoni viták robbanhatnak ki az ötleteink miatt.

Jó hír, hogy találhatunk valakit, aki hajlandó támogatni a terveink megvalósítását, és hosszabb távon egyengetheti az utunkat, ezért fontos, hogy senkinek se hagyjuk, hogy lebeszéljen az elképzeléseinkről!

November vége pozitív meglepetéssel ajándékozhat meg. Ez nagy eséllyel a pénzügyek terén fog bekövetkezni. A hónap csúcspontja az lesz, amikor egy régi ismerős, barát váratlanul megjelenik, és felkavarja az az érzéseinket.

career-horoscope

Skorpió: Ha a hónap elején családi viták, veszekedések borzolják a kedélyeket, akkor nyugodjunk meg, mert ezek gyorsan megoldódhatnak, ám azt azért jól tesszük, ha november első napjaiban a szokottnál óvatosabbak, körültekintőbbek leszünk.

Törekedjünk arra, hogy ne bántsunk meg senkit, még akkor se, ha erre minden okunk meglenne! Gondoljunk arra, hogy fordított esetben mi sem örülnénk a visszavágásnak. Amennyiben már dolgozunk, akkor 24-től kedvező lehetőségekre csaphatunk le. Használjunk ki mindent, amit csak lehet! A szerelem terén minden jól alakulhat 22. után, mert a Vénusz ekkor mellénk fog állni, és minden lépésünket támogatja.

 

Nyilas: Nyugalom és béke jellemezheti az életünket november közepéig. Ezt élvezzük ki, mert 22-ét követően sürgés-forgás váltja fel az idilli állapotot. Az égiektől nagyszerű lehetőségeket kapunk. Ennek hála megnő a népszerűségünk, ezt pedig hiba lenne nem kihasználni.

Szerezzünk új barátokat, ismeretségeket, mert ezeknek nagy hasznát vehetjük a jövőben, ráadásul most szinte bárkit levehetünk a lábáról, és tartós, hosszú kapcsolatot alapozhatunk meg. Ez szerelmi, baráti, de üzleti téren is bekövetkezhet.

Fontos, hogy kihasználjuk ezt a talán soha vissza nem térő lehetőséget, amit a saját hasznunkra fordíthatunk. Jegyezzük meg, hogy nincs azzal semmi baj, ha néha kicsit önzőek vagyunk, és a saját érdekeinket nézzük a többieké helyett.

 

Bak: Novemberben már az első napokban ki kell használnunk az ideális csillagállást, mert fellendülés várható a munka, a magánélet és a tanulmányok terén. Most biztos, hogy nem fog veszendőbe menni az, amit elsajátítunk.

A hónap második felében olyan dolgok történhetnek, amelyek hosszú távra megalapozhatják a sikerünket, jó hírnevünket. Nem kizárt, hogy egy külföldi út vagy költözés lehetősége is csak ránk fog várni. Ez a diadalmas időszak év végéig kitarthat, a problémáink pedig megoldódhatnak. A pénzügyeink is rendeződhetnek. Élvezzük ki ezt a szerencsés időszakot!

horos

Vízöntő: Semmi okunk nem lesz a komor hangulatra, mert novemberben egy nagyszerű időszak veszi kezdetét, amivel eljön a változás ideje, ezért mindenképpen használjuk ki a remek lehetőségeket.

Azok a változások, amelyek most bekövetkeznek, legalább két évre megalapozzák a jövőnket, az életünket, úgyhogy felejtsük el a struccpolitikát! Az átalakulások többsége pozitív lesz, főleg november elején és közepén, de arra ügyeljünk, hogy mások ne használják ki a jóhiszeműségünket A hónap eleje az anyagiaknak, a közepe a szerelemnek kedvezhet.

Halak: Nagyszerű hónap lesz a novemberi, hiszen eljött a mi időnk, ám ebből csak akkor érezhetünk meg valamit, ha nem lazsálással töltjük a következő heteket. A sikerért meg kell dolgoznunk, úgyhogy az első pár napba pihenjünk, de utána lépjünk akcióba.

November közepén nagy hiba lenne kihasználatlanul hagyni a remek bolygóállásokat. A semmittevés és szórakozás helyett inkább törődjünk a karrierünkkel és a tanulmányainkkal, mert ezeken a területeken új fejezet kezdődhet, ami megalapozhatja a céljainkat és sikereinket. A nagy szerelem is megjelenhet az életünkben.

(Forrás: life.hu)