Mi vár ránk a következő hetekben?

2016 májusa az egyik kezével ad, de a másikkal elvesz, hiszen a legtöbb csillagjegy szülötte remek lehetőségeket használhat ki, megváltoztathatja az életét, új szerelmet találhat, ám emellett konfliktusok, akadozó ügyintézés és emberi kapcsolatok felbomlása is várható a következő hetekben.

 

Kos: A tavasz utolsó hava nagyszerű, vonzó lehetőségeket kínál fel nekünk ahhoz, hogy lezárjuk az olyan függő ügyeinket, mint a vizsgák letétele, új vállalkozás indítása, tanulmányok megkezdése.

Május közepén számíthatunk néhány kellemetlenségre, vitára, megoldásra váró probléma felbukkanására, de ez egy Kosnak nem jelent problémát, hiszen megtaláljuk a megfelelő megoldást, bár lehet, hogy nem azonnal, hanem egy kicsit késve. A hónapban szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert képesek leszünk lépésről lépésre haladni, ráadásul megmutathatjuk, hogy a logikánk, rejtett tudásunk átsegít minden helyzeten.

Bika: A bolygók megteremtik azokat a körülményeket, amelyek felrepíthetnek a csúcsra, ám rajtunk múlik, hogy merünk-e élni a lehetőségekkel, amelyek akár egy új szerelem formájában jelentkezhet, vagy a meglévő kapcsolatunk kaphat új lángra, léphet magasabb szintre.

A május elsősorban a romantikáról fog szólni, de a munkában is elérhetünk sikereket, mert a kitartásunk meghozza a várt eredményt. Ha konfliktus alakul ki, akkor ne hirtelen felindulásból reagáljunk, hanem gondoljuk át, hogy kinek és mit mondunk. A mi felelősségünk, hogy hogyan kommunikálunk, miképpen irányítunk másokat.

Ikrek: A hónap első fele nehézkes lesz, mert számítanunk kell néhány problémára, amely túl sok időt és energiát vesz el tőlünk, ráadásul ez hátráltatni fog a rutin feladatok, aktuálisan felvállalt munka elvégzésében.

Ne csüggedjünk, hanem tartsunk ki, mert 13-át követően mozgalmasabb, pozitívabb időszak következik, ám készüljünk fel, hogy a hónap utolsó napjaiban kellemetlen viták alakulhatnak ki köztünk és a hozzánk közel állók között.

Amennyiben nem szeretnénk veszekedéssel tölteni a május végét, akkor legyünk résen, és verjünk vissza minden támadást, törekedjünk a békére, mert leginkább rajtunk fog múlni, hogy kompromisszumot kötünk, vagy harcolunk.horosRák: Májusban hatalmas támogatást kapunk a Vénusztól és a Jupitertől, főleg akkor, ha sok megoldandó üggyel kell foglalkoznunk. A tavasz utolsó havában letisztul az érzelmi életünk, ám ez azt is jelenti, hogy meglátunk valamit, ami fájdalmat okozhat, de ezt egy percig se bánjuk, mert jó, ha tudjuk, hogy kire számíthatunk, kire nem.

Május első napjaiban akadályokba ütközhetünk szakmai téren. Fontos, hogy szánjunk időt azokra, akik támogatnak, jó kollégák, rendes barátok, és javítsunk a velük való kapcsolatunkon!

Néhány értelmetlen konfliktus is megnehezítheti a hónapot, de ezekért cserébe pozitív hatásokat, örömteli pillanatokat kaphatunk. Ez a hullámvasútra hasonlító időszak május közepére szűnhet meg. A hónap második fele gördülékeny lesz.

Oroszlán: Ha van párunk, akkor figyeljünk oda jobban a dolgok alakulására, a társunk igényeire, mert többször úgy érezheti, hogy elhanyagoljuk. Amennyiben még szinglik vagyunk, akkor ez nem valószínű, hogy megváltozik májusban.

A hónap utolsó napjaiban megújulva vethetjük bele magunkat a társasági életbe, ahol fontos, hogy ne fukarkodjunk a kommunikációs képességeink megcsillogtatásával, mert így lehet, hogy lesz valaki, akit elbűvölünk szerelmi vagy üzleti téren.

A munkával kapcsolatban hullámvölgyekre kell számítanunk, de ez nem baj, mert éppen ezek azok a helyzetek, amelyek megerősítenek, hogy napról napra összeszedettebbek, maximalistábbak legyünk.

Szűz: Májusban megérkeznek a régóta várt, csodálatos, fejlődést ígérő változások, amiket csak be kell engednünk az életünkbe úgy, hogy lesz bátorságunk kilépni a komfortzónából. Főleg anyagi téren várható szerencsére, munkát válthatunk, vállalkozást alapíthatunk, vagy váratlan pénzhez juthatunk.

A szerelemben izgalmas, hosszú távra szóló változások következhetnek be a hónap első felében. Ha meglátjuk a lehetőségeket, akkor ne habozzunk a döntések meghozatalával, hanem mondjunk igen a randevúra, eljegyzésre.

Mérleg: Munka, szerelem, szellemi fejlődés terén hozhat változást a május. A hónap közepe különösen kedvező időszak lesz arra, hogy elmondjuk, hogy mire vágyunk, és mit vagyunk hajlandóak ezért megtenni.

A karrierünkben sikert arathatunk, ezért megéri pályázatra jelentkeznünk, munkát váltanunk, vagy vállalkozást indítanunk. Utazásra, költözésre, titkos szerelmi viszonyra is alkalmas lesz a május, ám legyünk óvatosak a szerelmi kapcsolattal, hogy ne lépjük át a morális határokat!o-HOROSCOPESkorpió: Már a hónap első napjaiban észrevehetjük, hogy sokkal jobban alakulnak a dolgaink, mint azt terveztük. A változás leginkább május 4-én érint meg, és elsősorban érzelmi téren számíthatunk egy nagy fordulatra.

A következő hetekben merjük megmutatni az igazi énünket! Menjünk társaságba, randevúzzunk, kössünk új barátságokat! Ha már nem keressük a másik felünket, akkor az igazán nagy döntések meghozatalára is alkalmas a május. Szingliként számíthatunk rá, hogy megjelenik az életünkbe az igazi. Amennyiben valami régebb óta nem megy, akkor azt 20-a után zárjuk le!

Nyilas: Minden, ami az elmúlt két hónapban aggodalomra adott okot, május elejére megszűnik. Ennek következményeként a bennünk és a külvilágban érezhető feszültség látványosan oldódik, és újra kiegyensúlyozottnak érezhetjük magunkat.

Ebből következik, hogy májusban sokat fogunk mosolyogni, ez pedig igazán vonzóvá varázsolhat. Május második fele kiemelkedőnek ígérkezik, mert új kapcsolatokat építhetünk az életünk bármelyik területén.

Amennyiben problémáink akadnak a családdal, barátokkal, párunkkal, akkor május eleje nagyszerű időszak lesz ezek megbeszélésére, a problémák megoldására. Tegyünk meg mindent a béke megteremtésének érdekében!

Bak: Májusban elsősorban az anyagiak terén várhatunk érdekes, látványos fellendülést, illetve számíthatunk arra, hogy olyan külső támogatást kapunk, amely megnyitja előttünk a sikerhez vezető utat, amire nekünk csak rá kell lépnünk.

A hónapban a szerelem és a karrier terén is örömteli események várhatóak, a csillagok pedig pozitív irányú változásokat mutatnak, tehát fogadjunk el mindent, amit az utunkba sodornak az égiek!

Amennyiben új munkát keresnénk, költözni szeretnénk, esetleg nagyobb anyagi bevételre, szerencsés változásokra vágyunk, akkor ebben a hónapban minden a terveink szerint fog alakulni. Fogjunk össze másokkal, hogy a siker megduplázódjon!horoscope2Vízöntő: Kellemes, könnyed, mozgalmas, örömteli május vár ránk, ugyanis most jött el az ideje, hogy egyensúlyba hozzuk a mérleget, és az állandó munka helyett szórakozzunk, pihenjünk, kapcsolódjunk ki!

A következő hetekben mély, heves érzésekkel leszünk tele, de ez nem jelenti azt, hogy jogunk van befolyásolni másokat. A hónapban mindent sikerre vihetünk, ha nem engedjük, hogy bárki eltántorítson az elképzelésünktől. Váltsuk valóra egy régi, nagy álmunkat!

Halak: Áprilisban többször előfordult, hogy erőnkön felül kellett teljesítenünk, másokon segítettünk, emiatt nem csoda, ha május elején nehezen viseljük el az újabb feszített tempót. Jó hír, hogy csak május 6-ig kell ezt elviselnünk, mert utána jobban fogjuk érezni magunkat.

Májusban az élet minden területére intéznek a csillagok egy-egy lehetőséget, ami segít a változásban, új barátság kötésében, de új szerelmet is találhatunk, ám az igazi változások iránt május 23-a után nő meg az igényünk, mert ekkor sokkal jobban vonz az újdonság, odafigyelünk másokra, akiket könnyebben megértünk. Az önkéntes munka igazi örömforrás lehet a számunkra.

 

(Forrás: life.hu)