Mi vár ránk a következő hetekben?horosVégre megérkezett a nyár első hava, amivel nemcsak új évszak kezdődik, hanem egy új életszakasz is, hiszen itt a remek alkalom arra, hogy átformáljuk a külsőnket, a lelkünket. Természetesen a szerelemről se feledkezzünk el, hiszen csak jól járhatunk, ha hagyjuk, hogy elcsábítsanak.

Kos: Júniusban fontos, hogy a lehető leghamarabb megtegyük azokat a dolgokat, amelyek közelebb visznek az igazsághoz, valódi tényekhez! Legyen bátorságunk szembenézni a helyzetünkkel, főleg akkor, ha az hátrányos a számunkra.

Most nem bújhatunk el a változás elől, hiszen az velünk, de nélkülünk is be fog következni. Új utak nyílhatnak meg előttünk, de rajtunk múlik, hogy mire vagyunk képesek, mennyi kockázatot vállalunk, egyáltalán ki akarjuk-e használni a lehetőségeket.

A következő hetekben tele leszünk energiával, ezért fáradhatatlanul dolgozhatunk azon, hogy valami egyedi dolgot alkossunk. A mozgalmas életvitelünknek hála, sikerül közelebb kerülnünk a vágyaink beteljesüléséhez.

Bika: Júniusban az emberi kapcsolatok kerülnek előtérben, mert nem érdemes azokat elhanyagolnunk. Ne keressünk kibúvókat, hanem beszélgessünk, találkozzunk, javítsunk a különféle kötelékeken, hiszen csak a családra és a barátokra számíthatunk. Ha van párunk, akkor természetesen ezt a kapcsolatot is ápolnunk kell.

Amennyiben még a szinglik táborát erősítjük, akkor új szerelem bontakozhat ki júniusban. Ez a hónap kiváló arra, hogy a szeretteinkkel töltsük az időnket, átértékeljük a velük való kapcsolatunkat. Gondtalan időszakunk lehet, de azért tennünk kell, hogy ez így is maradjon!

Ikrek: Nehezen indul a június, mert az első napokban semmi sem megy könnyen, nem adunk bele mindent a feladatok elvégzésébe, az eredmények pedig elmaradnak a várttól. Szerencsére csak június 4-ig kell elviselnünk ezt az állapotot, ám addig se gondoljuk, hogy felesleges az erőfeszítésünk, szorgalmunk!

Valószínűleg az önbizalmunk nem lesz túl jó, ami miatt a magány igencsak vonzóvá válik. Ez nem baj, mert eljött az ideje, hogy őszintén, alaposan megvizsgáljuk önmagunkat és a másokhoz való viszonyunkat, Egy alapos tükörbe nézés után annyira érzelmes hangulatba kerülhetünk, hogy szinte magunkra se fogunk ismerni.horoscope201234Rák: Júniusban újdonság, kihívás, váratlan találkozás teszi izgalmassá az életünket. Ne ijedjünk meg az eseményektől, mert ezek a javunkat szolgálják! A következő hetekben jelentős fejlődésre lesz alkalmunk.

A kiteljesedés érdekében figyeljünk a váratlan lehetőségekre, a megszokásoknak pedig intsünk búcsút! Ideje, hogy jelentősen változtassunk a párkapcsolat, munka vagy tanulmányok területén. Ne szalasszuk el az újjászületés lehetőségét. Most eldönthetjük, hogy mit akarunk valójában, mire nem vágyunk a jövőben. Ne akadályozzuk önmagunkat és a lehetőségeinket!

Oroszlán: Az elmúlt időszakban sok függőben maradt ügyet sikerült megoldanunk, ez pedig remek alap ahhoz, hogy júniusban bátrak legyünk, tervezzünk, megéljük a kellemes mindennapokat.

Oroszlánként érezzük, hogy most jött el az ideje annak, hogy alaposan megvizsgáljuk a családdal, barátokkal, kollégákkal, iskolatársakkal ápolt viszonyunkat. Júniusban új munkát találhatunk, vagy a régi eshet át nagymértékű módosuláson, esetleg egy saját vállalkozás ötlete fogalmazódik meg a fejünkben.

A következő hetekben személyekkel vagy ingatlannal kapcsolatos, érdekes szerződést köthetünk, esetleg régit bonthatunk fel. Történjen bármi, a lényeg az, hogy változtassunk a megszokásainkon. Júniusban tisztán kell látnunk, hogy merre tart az életünk!

Szűz: Júniusban a bolygók támogatnak, hogy minden sikerüljön, amibe belekezdünk, ráadásul úgy, hogy azzal másokat elkápráztassunk. Ha arra van szükségünk, akkor támogatókat is találunk a terveink megvalósításához, de ehhez az kell, hogy bátran beszéljünk a vágyainkról.

Ez az időszak arra is kiváló lesz, hogy lezárjuk a régi dolgokat, esetleg újraindítsuk őket. Emellett fordítsunk időt a pénzügyekre, rendezzük, amit kell, és hitelt is felvehetünk. A magánéletünkben ez a pár hét lesz a megbékélés ideje, tehát most csillagjegytől függetlenül, mindenki elmondhatja, hogy mit szeretne, mi nem tetszik neki.career-horoscopeMérleg: Néha egészen elképesztő dolgokkal rukkolunk elő, ám júniusban kerüljük a tüzes, vehemens, akaratos viselkedést! Figyeljünk oda a döntéseinkre, még a legkisebb apróságra is, mert könnyen megüthetjük a bokánkat, ha túl sokat kockáztatunk.

Gondoljuk át, hogy milyen viszony fűz az emberekhez a magánéletünkben, az iskolában, a munkahelyünkön, de még azzal is foglalkozzunk, hogy a szomszéddal milyen a kapcsolatunk! Amennyiben figyelünk másokra, akkor önmagunkat is jobban megismerhetjük.

Június nagyszerű hónap lesz, hogy másokkal legyünk, megértőbben viselkedjünk, de fontos, hogy történjen bármi, legyünk nyugodtak, higgadtak!

Skorpió: Június a felemelkedés hava lesz. Most jelentős sikereket érhetünk el, ha a figyelmünket elsősorban a feladataink kötik le, főleg azok, amelyek hasznot és eredményt hoznak a konyhánkra.

A következő hetekben előrébb léphetünk a szakmánkban, ez pedig azt is jelenti, hogy érdekes változások következnek be a munkánkban, ahol új lehetőségeket használhatunk ki. Júniusban megalapozhatjuk az egzisztenciánkat, ami egy Skorpiónak nagyon fontos. Fontos, hogy szerződéseket 22-e után ne írjunk alá, mert ez az időszak túlságosan kockázatos lesz!

Nyilas: Kiválóan indul a június, amikor még az időjárás is kedvez annak, hogy sokat mosolyogjunk, kedvesek legyünk az emberekkel. A nyár első hava tele lesz pozitív eseményekkel, jó lehetőségekkel.

Most új tanulmányokba kezdhetünk, munkahelyet válthatunk, építhetjük a karrierünket, vagy saját vállalkozást indíthatunk. Emellett olyan új barátokra találhatunk, akik hosszú ideig mellettünk maradnak, tehát érdemes rájuk időt és energiát fordítani.

Júniusban előfordulhat, hogy a szokottnál többet filozofálunk, ám ez sem lesz elpazarolt idő, hiszen nem marad el az eredménye. Most kellő magabiztossággal állhatunk ki a véleményünk mellett.o-HOROSCOPEBak: Nem lesz akadálymentes a júniusunk, ám mi bírjuk a kiképzést, ezért a hónap végén elmondhatjuk magunkról, hogy jók és eredményesek vagyunk, a sikerért pedig mindent megtettünk, amire képesek vagyunk. Készüljünk fel arra, hogy külső segítséget kell igénybe vennünk a különféle ügyek elintézéséhez! Ez a támogatás lehet családi, baráti, de szakmai jellegű is, úgyhogy az rossz megoldás lenne, ha csak önmagunkra akarunk támaszkodni.

Júniusban fontos kérdés lesz, hogy mennyire vagyunk hajlandóak a csapatmunkára. Akár üzleti, de magánéleti téren is érdemes megvizsgálnunk a lehetőségeinket, és azt, hogy kellő energiát fordítunk-e az emberi kapcsolatainkra. Hozzuk egyensúlyba a mérleg nyelvét, különben lesz, aki hamarosan elégedetlenkedni kezd!

Vízöntő: Nem lesz kedvünkre való a június, főleg az első napokban, mert kétségeink támadnak afelől, hogy jó helyen vagyunk-e, megfelelő dolgokat csinálunk-e. Ezek a kérdések nem véletlenül merülnek fel, ráadásul az égi energiák is kedvezőtlenek.

Emiatt ne keseredjünk el, hanem tartsuk szem előtt, hogy mi a célunk, erre pedig mindennap emlékeztessük magunkat, mert csak így léphetünk át az akadályokon! Különösen az lesz fontos, hogy a párkapcsolatunk terén ne siettessük a döntéseket, és a pillanat hevébe se beszéljünk, mert sokat árthat az ekkor kimondott szó!

Legyünk toleránsak másokkal és önmagunkkal szembe! Ha lehet, akkor a problémák megoldását halasszuk a hónap utolsó harmadára, és inkább a saját szükségleteinkkel, energiánkkal foglalkozzunk!horoscope2Halak: Habár az év legsikeresebb időszakán túl vagyunk, ez mégsem jelenti azt, hogy most már lógathatjuk a lábunkat! Júniusban a csillagok sok jót kínálnak fel. Új utak nyílnak meg előttünk, de az égiek egyikre sem fognak rákényszeríteni. Tegyük azt, amit szeretnénk, amiben látjuk a fantáziát!

Júniusban remek pillantok várnak, a munkahelyünkön pedig érdekes fordulat következhet be. Most elismerhetnek, de akár egy jobb pozíciót is szerezhetünk. A dolgaink nagyszerűen alakulhatnak, a sikerhez egyenes út vezethet, de csak akkor, ha lesz bátorságunk kihasználni a lehetőségeket, és nem hazudtoljuk meg önmagunkat.

(Forrás: life.hu)